Tuz Lambası Fiyatları 2017 Yılında Ne Olacak?

Tuz Lambası Fiyatları 2017 Yılında Ne Olacak?

   Tuz Lambası Fiyatları 2017 Yılında Ne Olacak?

Tuz lambası fiyatları ile ilgili 2016 yılı başlarında yükselme trendi olmasına rağmen Çankırı tuz lamba, 2015 yılında ki fiyatlarını korudu. Ancak üretim sürecinde yer alan tüm etkenlerde meydana gelecek dalgalanmalar ürün fiyatlarını da aşağı ya da yukarı yönlü dalgalandırabilmektedir.  Aynı şekilde tuz lambası fiyatlarını da etkileyen pek çok etken bulunmaktadır. Biz de sizlere bu fiyatlar en çok hangi etkenlere göre değişkenlik gösterir gibi konulara değineceğiz.

Tuz lamba fiyatını Etkileyen Unsurlar

  • Tuz mağarasından çıkarılan kaya tuzu
  • Paketleme de kullanılan malzemelerin kalitesi
  • Kaya tuzu lambası yapımında kullanılan araç-gereçler
  • Taşımacılık
  • Firma ekibi ve çekirdek kadrosunun niteliği

Bu faktörleri daha da artırabiliriz. Ancak burada vurgulamaya çalıştığımız asıl nokta, bütün bu etkenlerin ayrı ve yıldan yıla değişen ve genel olarak artan maliyet kalemi olduğunu söylemek mümkün. Buna rağmen üretim sisteminin tamamını kendi bünyesinde tutan Çankırı tuz lamba markasına ait tuz lambası fiyatı ile birlikte diğer ürünlerinde yurt içi fiyatlarında 2017 yılında artışa gitmeyeceğimizi ve mevcut fiyatlarımızı korumayı amaçlıyoruz.

Yukarıda 2017 yılında tuz lambası fiyatlarında artış olmayacağına ilişkin açıklama yaparken bu ifadenin yurt içi satışlarıyla ilgili olduğunu özellikle vurgulayalım. Çünkü yurt dışı satışlarında gönderim maliyetlerinde meydana gelebilecek değişiklikler doğrudan ürün fiyatlarımıza da etki etmektedir. 2017 yılından itibaren Avrupa ülkelerinden gelen siparişler, Almanya Dorsten’de yer alan operasyon merkezimizden sağlanacağı için özellikle Avrupa’da ki müşterilerimiz açısından ürün fiyatlarında daha da azalma sağlanmış olacak. Ancak Avrupa ülkeleri dışında ki ülkelerden gelecek olan siparişlerin durumunda net kestirimler yapabilmemiz şu aşamada mümkün gözükmüyor. Çünkü yurt dışı kargo bedellerinde meydana gelecek dalgalanmalar kaya tuzu lambası fiyatlarına da yansıyacaktır.

Ucuz tuz lambası arayışı içerisine giren bazı takipçi ve kişiler, ithal olarak yurt dışından bazı gelen ya da himalaya tuzundan üretilen himalaya tuz lambası fiyatlarının Çankırı tuz lambası fiyatlarına göre daha ucuz olduğunu müşteri temsilcilerimize belirtebilmektedir. Bu durumun sebebini müşteri temsilcilerimiz, Pakistan’dan gelen kaya tuzlarının Çankırı tuz mağarasından çıkarılan kaya tuzlarına göre çok daha ucuz olmasından kaynaklanmasıyla ilgili olmakla birlikte bazen kullanılan malzemelerinde kalitesiyle de ilgili olabileceği şeklinde açıklamaktadır. Bu durumu aşağıda ki tabloda da özetleyebiliriz.

Tuz Lambası Fiyatları Çankırı

Himalaya Tuzu Lambası Fiyatları

Kaya tuzu çıkış maliyeti daha yüksektirKaya tuzu çıkış fiyatı daha ucuzdur

Çankırı Tuz Lamba markası, tuz lamba yapımında kullanılan ürünlerin kalitesini en üst seviyede tutmaktadır. Bu durum tuz lamba fiyatlarına doğal olarak yansımaktadır.

Tuz lambası yapımında kullanılan malzemelerin maliyeti de ürün fiyatlarına etki edebilmektedir.

Kaliteli malzemelerin fiyatının daha yüksek olması himalaya tuz lambası fiyatlarını yukarı çıkarırken malzemelerin kalitesinin daha düşük olması himalaya kaya tuzu lambası fiyatlarını daha da düşürmektedir.

Tablo 1: Tuz lambası Fiyatları Çankırı ile Himalaya tuzu lambası fiyat farklılıkları sebeplerinin karşılaştırılması

Çankırı tuz lamba, 2017 yılında ürün fiyatlarında artış sağlamayı planlamamaktadır. Yukarıda yer alan etkenlerde konjoktürel sebeplerle aşırı dalgalanmalar olmadığı sürece tuz lamba fiyatında bir yükselme olmayacaktır. Bu durum hem toptan hem de perakende alımını kapsamaktadır.

Bir önceki blog yazımız olan olan zeytin firmalarının tercihi Çankırı Tuz Lamba başlıklı yazıda zeytin tuzu, sofralık zeytin tuzu, kaya tuzundan üretilen zeytin tuzu, toptan zeytin tuzu konularından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 0 3647

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu