Annerler Günü İçin Tuz Lambası

Annerler Günü İçin Tuz Lambası

Anneler günü yaklaşmışken ''hediye seçenekleri içerisinden hangisini tercih etmeliyiz'' dediğinizi duyar gibiyiz. Anneler gününde ilk aklımıza gelen hediye gül ya da çiçektir. Öyle ki özellikle bu özel gün için gül, klasikleşmiştir adeta. Ancak bu tarz hediyelerin klişeleşmiş olması pek çoğumuzun daha farklı tarzda ki hediye türlerine odaklanmasına neden olmakta. Eğer sizde anneler günü için farklı bir hediye almayı tercih edenlerdenseniz tuz lambası iyi bir alternatif! Neden mi? Çünkü tuz lamba sürekli olarak kullanılabilecek bir üründür. Ayrıca dekoratif olduğu kadar tuz lambasının faydası da önemli bir özellik. İyi ama tuz lambası türlerinden hangisini anneler günü hediyesi olarak seçmeliyiz?

Eğer kaya tuzu lambası tercih ederken karar verme aşamasında zorlanıyorsanız ürün seçiminde ki amacımızı ortaya koymamız yararlı olacaktır.

Mesela sadece faydası için tuz lamba tercih edecekseniz yani lambanın dekoratif yönü çokta önemli değil diyorsanız doğal tuz lambalarını tavsiye edebiliriz. Ancak dikkat! Doğal tuz lambaları, seçimi yaparken kullanılacak alanın boyutunun önemli olduğunu unutmayınız. Zira kullanılacak alan büyüdükçe tuz lambası boyutu da o doğrultu da büyümeli.

Ancak hem görsel zenginlik olsun hem de fayda olsun diyorsanız kalp kaya tuzu lambası önemli bir seçenek.'' Canım annem kalp tuz lambası'' hiçte fena olmayacaktır. Birde yazının üzerine gül ya da çeşitli çiçeklerden tamamlayıcı bir baskı gayet güzel olur. Ya da annelerimizin ismi de kalp üzerine baskı yapılabilir. Unutmayın! Kalp üzerine yapılacak şekil ve yazıların belirleyicisi sizsiniz.

Biraz daha ağır ve diğer ürünlerimiz gibi özel bir ürün olsun isterseniz vazo kaya tuz lambası, abajur tuz lamba, gaz lambası, yağmur damlası modellerimizi tavsiye edebiliriz.

Daha sade bir ürün olsun isterseniz yüzey baskılı tuz lambalarından Canım annem yazılı tuz lambası tercih edilebilir.

Doğayla ilgili olsun, doğal yaşamı hissettirsin isterseniz hayvan şekilli tuz lambası ile bitki şekilli tuz lamba türleri tercih edilebilir.

Evet, hediye seçenekleri arasında hangisine karar vereceğimizi belirleme aşaması zor bir süreç. Çünkü dünyanın en değerli varlıkları annelerimize nasıl bir hediye alsak onu daha çok mutlu edebilirizin cevabı olduğu için zor bir karardır tercih aşaması. Şayet bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak klasik hediyelerden ziyade daha farklı bir ürün almayı düşünüyorsanız doğru adrestesiniz!

Önemli Bilgi: Kargo paketlerinin taşınırken kargo firması ya da kargo elemanına bağlı olarak hasara uğramaması adına alınması gereken tüm tedbirleri almaya büyük özen gösteriyoruz. Ürün paketi üzerine ''dikkat kırılabilir'' baskısından ürünün etrafını koruyucu unsurlarla kaplamamıza kadar alınması gereken önlemleri mümkün olduğunca almaktayız. Ancak buna rağmen tuz lambası taşınırken herhangi bir hasara uğramaması için mevcut tedbirlerimizi bu süreçte daha da artırdık. Çünkü paket içerisinde yer alan kaya tuzu lambalarının küçük bir ihtimalle dahi ufacık hasara uğraması durumunda firmamız gereken telafiyi hızlı bir şekilde yapmaktadır. Ancak anneler gününe çok az bir süre kaldı. Bu süre birinci kargo geldikten sonra ikinci kargonun da çıkmış olması durumunda ürün ya da ürünlerin ilgili kargo adresine teslim tarihi uzayabilir ki bu durum hediyenin amacına uygun olmaz. Bu nedenle böyle bir riskin doğmasına ve bunun sonucunda müşterilerimizin mağduriyet yaşamasını önlemek adına kaya tuzu lambaları için alınan önlemleri daha da arttırdığımız gibi ürünlerin ilgili adreslere zamanında ulaşıp ulaşmadığı çok titiz şekilde takip edilmektedir.

Bir önceki blog yazımız olan ''Sole Tuzu ile sağlıklı yaşamanın formülü: Sole'' başlıklı yazı da sole tuzu ve sole hakkında bilgi verilmiştir. Sole kristali için  kaya tuzunun kristalleşmiş hali olduğundan bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 1 1962

1 Yorum

  • Nermin

    Nermin 2017-11-06 Yanıt

    KENDİME ALDIM ANNEME VE KARDEŞİME DE LAMBA ALMAK İSTİYORUM ÜCRETSİZ KARGO KAMPANYANIZ OLDUĞUNDA HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu