Bir Güne Değil Her Güne Özel Tuz Lambası

Bir Güne Değil Her Güne Özel Tuz Lambası

Sevgililer günü hazırlıkları bitti ve 8 Mart Kadınlar günü sonuna doğru yaklaştık. Bir gün değil her gün sevgi günü diyerek çıktığımız yolda siz değerli müşterilerimizin tüm özel günlerinizde sevdiklerinize hitap edecek, Çankırı Tuz Lamba markasının eşsiz dokunuşları ve tasarımlarıyla herkesi hayran bırakan hediye tuz lambası çeşitlerine, faydalarına, diğer tuz ürünü hediyeliklerine ve hediye önerilerimize detaylı bir göz atalım.

Özel Günlerde Hediye Edebileceğiniz Doğal Kaya Tuzu Lambası Faydaları

özel çankırı tuz lambası çeşitleri

Her evde bulunması gereken bin bir derde deva dekoratifliği ve görselliğiyle hayran bırakan Çankırı kaya tuzu lambası sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, doğum günü veya yeni doğan bebek ziyareti gibi sevdikleriniz tüm özel günlerinde nadide ve romantik bir hediye olarak tercih edilmektedir. Uzun yıllar sağlıkla kullanılabilen aynı zamanda istenilen her form da veya doğal haliyle tasarlanabilen doğal tuz lambasının medyaya da yansıyan ve genel kabul görmüş birçok faydaları ise şu şekildedir;

  • Astım, bronşit, KOAH, grip, nefes darlığı gibi üst solunum yolu hastalıklarının tedavisinde en etkili yardımcı tedavi yöntemlerinden biri olarak kullanılmaktadır.
  • Şiddetli migren ve baş ağrılarında, saman nezlesi, grip veya horlama problemlerinde tuz lambasının doğrudan faydalı olduğu gözlemlenmiştir.
  • Tuz lambası uyku yorgunluklarının giderilmesinde, kaliteli ve rahat bir uyku sonrası dinç uyanmak için birebir fayda sağlar.
  • Bebek veya çocukların odasında kullanılan tuz lambası ise fiziksel ve ruhsal gelişim için kaliteli, temiz hava kalitesi sağlar.
  • Uyumadan önce pencere ve kapısı kapalı olan yatak odanızda çalıştırdığınız doğal kaya tuz lambası vücuda canlılık ve zindelik verir.
  • Tuz lambası stres, fiziksel ve ruhsal yorgunluklara aynı zamanda depresyona karşı kullanılır.
  • Bulunduğu ortamda çalışan tuz gece lambası elektronik cihazların yaydığı pozitif iyonları emerek yerine negatif iyon yayar ve kullandığınız odanızda sağlıklı, kaliteli hava sağlar.

Tasarımlarıyla Hayranlık Uyandıran Tuz Lamba Çeşitleri

tuz lambası çeşitleri

Her kesime ve her yaşa hitap eden doğal kaya tuzundan üretilen tuz lamba da daha geniş kitlelerin beğenisini kazanmak üzere markamız tarafından birden fazla çeşitte üretilmiş ve siz değerli müşterilerimiz için satışa çıkarılmıştır.

Vazo Tuz Lamba

Kaya tuzunun en çok farklı tasarımının olduğu tuz lamba çeşitlerinden birisidir. Değişik çiçek nakışlı modellerden, sade vazo şeklinde olanlara veya renkli, bombeli olarak üretilip kullanılan tuz lambaları da mecvuttur. Her zevke, her yaşa uygun olarak tasarlanır ve vazo tuz lamba evinizin her bölgesine de uyum sağlar.

Gaz Lambası

Çok eski zamanlarda aydınlatma aracı olarak kullanılan gaz lambası günümüz dönemlerinde de popülerliğini kaybetmeyen dekoratif bir obje olarak karşımıza çıkmaktadır. Nostaljik görüntüsü ile günümüzde aydınlatmanın yanı sıra dekoratif amaçla evlerimizi süsleyen gaz lambası markamızın eşsiz dokunuşlarıyla kaya tuzuna yeni bir form kazandırmaktadır. Bu sayede kristal kaya tuzunun gaz lambası formunda şekillendirmesiyle yeni bir kullanım alanına da kavuşmuştur.

Kaya tuzundan tamamen el işçiliğiyle üretilmiş olan bu yeni formdaki gaz lambası kullanım amacına sadık kalmanın yanı sıra bulunduğu ortamdaki havayı temizleme ve diğer tuz lamba faydalarının tamamını nostaljik görüntüsüyle yerine getirmektedir.

Büyüklerimizin özel günlerinden geçmişten kopup gelen bir anı armağanı olarak hediye edebileceğiniz gaz lambası şekilli tuz lambasını dekoratif bir ürün olmanın yanı sıra sağladığı faydaları sebebiyle de hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Basık Yağmur Damlası

Yağmur damlasının saflığı ve duruluğunun yansıdığı basık yağmur damlası şekilli tuz lambası evinizde ki her dekora uyum sağlayabilecek bir formda üretilmiştir. En çok beğenilen ve tercih edilen modellerden biri olmasının yanı sıra yağmur sonrası yaşanan ferahlığa benzer olarak tüm tuz lambalarında da olduğu gibi bulunduğu odada hava kalitesini artırıcı etki sağlar.

Görüntüsünde ki doğallığının çalışma amacına ve sağladığı faydalara da yansıdığı bu tuz lambası sevdikleriniz için hiç şüphesiz kusursuz bir armağan olacaktır.

İstanbul Kız Kulesi Baskılı Tuz Lambası

Tarihi çok eskilere dayanan hakkında birden fazla rivayet olan kız kulesi her dönemde geniş bir kitlenin ilgisini çekmiştir. Tablolarda, biblolarda ve daha birçok hediyelik eşyalarda boy gösteren kız kulesi, tuz lamba üzerine yapılan şık baskısıyla da en çok tercih edilen hediyelikler listesinin baş sırasına oturmayı başarmıştır.

Kız kulesi baskılı tuz lamba faydalı ve görselliğiyle her ortama uyum sağlarken aynı zamanda her yaşa da hitap eden bir hediyelik eşya olduğundan şüphesiz sevdiklerinizin gönlünü fethedecek zarif bir tuz lamba çeşididir.

Şirin Baba ve Şirine Baskılı Tuz Lambası

Özellikle çocuk odaları için tasarlanmış olan şirinler baskılı doğal kaya tuz lambaları sayesinde çocuklarınızda doğal sağlığa kavuşurken dekoratif özelliği sayesinde de odalarında sevimli bir obje olarak kullanabileceklerdir.

Sağlam yapıda üretilen şirin baba, şirine ve tüm şirinler baskılı Çankırı kaya tuzu lambası darbelere karşıda güçlüdür. Klasik hediyelerden sıkılan alıcılarımızın yeni doğan bebek ziyaretlerinde veya doğum günü hediyeliği olarak tercih ettiği bu ürün tasarımının yanı sıra yaydığı negatif iyonlar sayesinde şık ve faydalı bir hediyeliktir.

Hassas ciğerlere sahip olan ayrıca yetişkinlerden daha fazla temiz havaya ihtiyaç duyan bebekler ve çocuklar için üretilen kristal Çankırı kaya tuzu lambası fiziksel ve ruhsal yönden gelişmelerine ayrıca huzurlu, derin bir uyku uyumalarına da destek olur. Bu sebeple uykusuzluk sorunu veya solunum yolu hastalıklarına karşı koruyucu etkisi sayesinde sizlerde sevdikleriniz için güvenle satın alabilirsiniz.

Osmanlı Tuğrası

Osmanlı tuğrası, Türklüğün sembolü halini alan ve her Türk vatandaşının vazgeçilmezi olan sembollerden biridir. Bu özel tuğranın anlamını birkaç cümle ile anlatmak olanaksız olduğundan yarenlerin en kıymetli hazinesi olan kaya tuzuna nakşederek bu kıymetli armayı evlerimizin nadide köşelerinde tuz lamba olarak sergilemektedir.

Milyonlarca yıl önce oluşumunu tamamlayan doğal kaya tuzu ile tarihin en kıymetli tuğrası olan Osmanlı tuğrasının buluşması sayesinde sağlıklı ve muazzam bir dekoratif obje halini almıştır.

Allah ve Kabe Lafızlı Kaya Tuz Lambası

Tuz lambanın en anlamlı ve özel hali hiç şüphesiz Allah ve Kabe Lafzı işlenmiş olanıdır. Görselliği sayesinde manevi yönden de etkileyici bir dekor olan Allah ve Kabe Lafzı tuz lambası doğallığı ve sağlığa faydaları sayesinde özel ve manevi bir hediye olarak tercih edilebilir.

Kişiye Özel Yüzey Baskılı Tuz Lambası

Hediyenin en romantik hali hiç şüphesiz kişiye özel olanıdır. Sevdiklerinize özel olarak tasarlanan kristal kaya tuzu lambasına uygulanan fotoğraf ve yazı baskılarıyla size veya sevdiklerinize özel olarak üretilir. Uzun yıllar sağlıklı bir anı olarak size eşlik eden tasarım tuz lambanız sayesinde sevdiklerinize unutulmaz bir sağlık dolu armağan bırakabilirsiniz.

Sevdiklerimize seni seviyorum demeden de sağlığını önemseyerek sevginizi hissettirebileceğiniz bu muazzam ve şifalı tasarım için Çankırı Tuz Lamba üzerinden kolay sipariş oluşturabilirsiniz.

Abajur Tuz Lambası

Çiftli olarak tercih edilen sağlıklı ve dekoratif abajur tuz lambası yatak odalarında genellikle gece lambası veya doğrudan abajur görevi üstlenmektedir. Sıradan gece lambalarından farklı olarak ısındığı zaman bulunduğu ortamda ki mikropları öldürücü etkisi ve aynı zamanda negatif iyon yayma özelliği sayesinde rahat ve huzurlu bir uyku sağlar.

Yatak odanızda abajur olarak kullanacağınız tuz lambası ortama loş ışık yayarken aynı zamanda da fiziksel ve ruhsal yorgunluğun önüne geçer böylece kaliteli bir uyku geçirip dinç olarak güne başlamanızı sağlar.

Yukarıda yer alan tuz lambası çeşitleri ve bu çeşitler dışında ki tüm tuz lambalarına  cankirituzlamba.com/12-tuz-lamba bağlantısından ulaşabilirsiniz. 

Sadece tuzdan lamba ürettiğimizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Başka Ne Üretiyoruz?

Tuz Kolye, Tespih ve Anahtarlık

Takılar kadın erkek olsun herkesin gözdesi her kıyafetin tamamlayıcısıdır. Hal böyle olunca sağlık ve şıklığı beraberinde getiren tuz kolye seçenekleri arasından sevdiklerinizin ve sizin tüm kıyafetlerinize uygun, sportif, sağlam ve kullanışlı tuz kolye seçebilirsiniz.

Tuz kolye, tuz tespih ve tuz anahtarlığın markamızın nadide dokunuşları neticesinde eşsiz tasarımlara dönüşmesiyle en özel günlere en değerli hediye olarak eşlik eder. Bu şekilde sevdiklerinize sağlığın en modern ve özel hali olan tuz aksesuarlardan hediye ederek bir gün değil her gün sevginizi hissettirebilirsiniz.

Tuz Saati

Markamızın evlerinize şıklık katacak tasarımlarından biride tuz saatidir. Doğal kaya tuzundan üretilen tamamen el işçiliğiyle oyulması ve tasarımı yapılan tuz saati kaliteli mekanizmasıyla her dekorasyona uyum sağlayabilir ve bunun yanı sıra ortamdaki nemi uzaklaştırarak hava kalitenizin artmasına yardımcı olur.

Masa İsimlikleri

Doğal kaya tuzundan üretilen masa isimlikleri göreve yeni başlayan veya uzun yıllar görevde olup yıl dönümü gelen sevdiklerimiz için tereddüt etmeden satın alabileceğimiz hediyelerden biridir. Kişiye özel tasarlanan dayanıklı ve kullanışlı olan isimlik doğal kaya tuzunun elle işlenmiş olarak sunulan halidir. Tuz lambaları kadar etkili olmasa da doğal kristal kaya tuzundan yapıldığından masa isimliklerinin de faydaları bulunmaktadır.

Doğal kaya tuzu masa isimliği özel olarak tasarlanmış olması, faydalı ve sağlıklı oluşunun yanı sıra dekoratif olarak da göz dolduran bu hediyeyi sevdikleriniz için hemen sipariş edebilir güvenli ve hızlı alışverişin tadını markamız güvencesiyle çıkarabilirsiniz.

Yayınlanan 2021-03-08 TUZ LAMBA, KAYA TUZU, RADYASYON, NEGATİF İYON 0 1383

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu