Bulaşık Makinesi Tuzu Nedir, Faydaları Nelerdir?

Bulaşık Makinesi Tuzu Nedir, Faydaları Nelerdir?

Bulaşık Makinesi Tuzu Nedir, Faydaları Nelerdir?

Bulaşık Makinesi Tuzu Nedir?

Bulaşık makinesi tuzu, hem bulaşık makinesi hem de bulaşıklar açısından belirli açılardan fayda sağlayan İri taneli halde bulunan granül kaya tuzudur.  Dağılma sürecinin çok daha yavaş ve etkin olması amacıyla toz halinde değil taneler halinde olan tuzlardır.

Bulaşık Makinesi Tuzu Faydaları-Makine İçin Faydaları

  • Kireç ve diğer kalıntıları önlediği için makinenin daha iyi performans sağlamasına yardımcı olur. 
  • Makine ömrünün daha uzun olmasını sağlar.
  • Kireç molekülleri, başta makine rezistansını olmak üzere makine parçalarını kaplar ve bu durum parçaların işlevini yerine getirmemesini ve zamanla arızalanmasını sağlar.  Bulaşık makine tuzu kullanmak, bu molekülleri tutan filtrenin temizlenmesini sağlar.

Bulaşık Makinesi Tuzu Faydaları-Bulaşıklar İçin Sağladığı Faydalar

  • Sert suyun yumuşamasını sağladığı için bulaşıklar üzerinde oluşabilecek çizilmeleri önler.
  • Sert suyun daha da yumuşamasının sonucu olarak kullanılan bulaşık makinesi deterjanının çok daha etkin olmasını sağlar. Bu durum bulaşıkların daha da temiz olmasına neden olur.
  • Kalıntıların önlenmesini sağladığı için bulaşıklar üzerinde ki lekelerin ve beneklerin önlenmesine yardımcı olur.

Görüldüğü üzere bulaşık makinesi tuzu, hem makine için hem de bulaşıkların daha temiz olmasını sağladığı için iki açıdan da fayda sağlar. Bulaşık makinesi tuzu bir deterjan değildir, deterjanın işlevini yüksek düzeyde yerine getirmesini sağlayan yardımcı unsurdur. %100 doğal olan Çankırı Tuz Lamba markalı bulaşık makinesi tuzu, kimyasal unsurları barındırmadığı için hem kullanıcı he de makine dostu bir üründür. Ayrıca tuz tanecikleri makinenin tıkanmayacağı formda ve boyuttadır. Bütün bulaşık makinelerinde kullanımı uygundur. 

Çözüm Çankırı Tuz Lamba

bulaşık tuzuTürkiye'nin  önde gelen bulaşık makinesi tuzu satıcılarından olan Çankırı Tuz Lamba, hem güçlü hem de doğal içeriğe sahip olan bulaşık tuzu ile önemli bir çözüm alternatifidir. Bir bulaşık makinesi tuzunda aradığınız her şeyi Çankırı Tuz Lamba bulaşık makinesi tuzu ile bulmanız mümkün. Hem de bu ürünü ekonomik fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Makinenizde kullanacağınız tuzun tamamen doğal içerikli ve hem makine hem bulaşıklar için çok etkili olmasını mı istiyorsunuz? Doğru adrestesiniz!

Yukarıda yer alan ‘’ bulaşık makinesi nedir, faydaları nelerdir?’’ başlıklı yazıda bulaşık makinesi tuzundan bahsederken olabildiğince teknik detaylara girmekten kaçınarak sadece tanım ve faydalarına ilişkin çok sade bilgi vermeyi amaçladık. 

Bir önceki blog yazımız olan ''tuz lambası alırken dikkat edilmesi gerekenler'' başlıklı yazımızda tuz lambası satın alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğine ilişkin bazı ipuçlarından bahsedilmiştir. 

Yayınlanan 2017-04-19 BULAŞIK MAKİNESİ TUZU 6 36360

6 Yorumlar

  • Mehmet

    Mehmet 2022-07-17 Yanıt

    Mehmet merhaba tuzlar arasinda fark varmi
  • Arel Gürel

    Arel Gürel 2021-04-15 Yanıt

    Bu tuz başka nerelerde kullanılır?başka işe yararmı?tsk.
  • Kerime ÇOLAK

    Kerime ÇOLAK 2020-03-14 Yanıt

    Merhaba bulaşık makinesi için olan tuzun fiyatını öğrenebilir miyim?
  • Raşit YAĞMAN

    Raşit YAĞMAN 2020-03-14 Yanıt

    Bulasik makinesi tuzu var mı ne kadar?
  • selami keskinkılıç

    selami keskinkılıç 2017-11-05 Yanıt

    Çankırı yerli değil mi ?
  • merve altıntaş

    merve altıntaş 2017-05-14 Yanıt

    Merhabalar, marketlerde satılan ve genelde diğer temizlik ürünlerinin yanında kampanya aracı ya da bedavaya verilen bulaşık makinesi tuzları ile sizin doğal olarak vurguladığınız Çankırı kaya tuzundan yapılan bulaşık makinesi tuzu arasında nasıl bir fark var?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu