Sevdikleriniz için En Sağlıklı Hediye: Çankırı Tuz Lamba

Sevdikleriniz için En Sağlıklı Hediye: Çankırı Tuz Lamba

 

Sevdikleriniz için En Sağlıklı Hediye: Çankırı Tuz Lamba

Bir zamanlar lamba seçerken estetik bir görüntüye sahip olması satın almanız için yeterli oluyordu. Ancak günümüzde hem estetik hem de şifa kaynağı lambalara sahip olmanız mümkün. Nasıl mı?

Hem Aydınlık Hem Sağlık

Tuz lamba, son dönemlerde en çok tercih edilen ev aksesuarı halini aldı. Bunun öncelikli nedeni elbette şifa kaynağı olması. Kaya tuzunun içine yerleştirilen lamba, negatif iyon yaydığı için daha sağlıklı ve mutlu hissetmemizi sağlar.

Bir düşünün. Kendinizi deniz kenarında ne kadar da huzurlu hissediyorsunuz! Aynı durum dağ eteklerinde veya şelale kıyısında da söz konusu oluyor. Bu durumun en önemli nedeni olarak karşımıza az önce sözünü ettiğimiz negatif iyon çıkıyor. Negatif iyon, havaya canlılık verir ve soluduğumuz kötü bakterileri havadan temizler. Bu sayede kendimizi çok daha iyi hissederiz.

Tuz Lamba Hakkında Bilinmeyenler

Daima kendisi için en yararlı olanın peşinden giden insanoğlu tuz lamba faydaları konusunda bilgi sahibi olduktan sonra, evlerinin aksesuarını seçerken ‘sağlıklı’ olandan yana durdu. Artık evinizde kullanacağınız estetik tasarımlı tuz lambalar sayesinde, evinizde bulunan elektrikli cihazların havaya yaydığı pozitif yüklü iyonları kolayca temizleyebileceksiniz. Böylece daha az sinirlenecek ve uykusuzluk probleminizi en aza indirmeyi başaracaksınız.

Faydaları

Basit bir aksesuar gibi görünse de faydaları saymakla bitmiyor bu değerli tuz lambalarının. Lambanın yanması ile kristal tuz ısınıyor ve odadaki nemi üzerine toplamaya başlıyor. Bu da kristal tuzlu yüzeyin nemlenmesini sağlıyor. Bu sayede de negatif iyonlar havaya saçılıyor ve negatif iyonlar yayarak, havadaki pozitif iyonları nötr hale getiriyor.Bu nedenle tuz lambanızı gün içinde sıklıkla kullandığınız bilgisayarınızın veya televizyonunuzun yanına koyarak, havanın temizlenmesini sağlayabilirsiniz.Bunun dışında stresliyseniz, ruhsal olarak kendinizi yorgun hissediyorsanız ve uyumakta zorluk çekiyorsanız Çankırı tuz lamba tam da ihtiyacınız olan sağlıklı havayı size sunacaktır.

Tuz lambalar migren ve astım gibi rahatsızlıklara iyi gelmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve en önemlisi daha enerjik ve zinde hissetmenizi sağlar.

Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Tuz lamba fiyatları farklılık gösterebilmektedir. Bunun en önemli nedeni de elbette kullanılan tuzun kalitesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken söz konusu tuz lambanın ne kadar mineral içerdiğidir. Sitemizde yer alan tüm ürünler faydası tüm dünyaca bilinen ve içerdiği 84 adet mineral ile dikkat çeken Çankırı kaya tuzundan üretilmektedir. Zaman zaman karşılaşacağınız himalaya tuzundan üretilen lambalar, içerdikleri yüksek demir oranı ile sağlığınıza faydadan çok zarar verebilmektedir. Üstelik bu ürünler dengesiz bir mineral dağılımına sahiptir.

Altı yıldır faaliyet gösteren markamızın güvenilir ve kaliteli ürünlerini sipariş ederek siz de evinizde sağlıklı havanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bunun dışında değer verdiğiniz insanlara bu sağlıklı ürünü hediye edebilir, cankirituzlamba.com  sitesinde yer alan tescilli ürünler ile sevdiklerinizin en sağlıklı ürünlere ulaşmasına aracılık edebilirsiniz.

Bir önceki blog yazımız olan ''bayramda sağlıklı beslenmeye dikkat edin'' başlıklı yazıda doğal ürün kullanımının önemi ve doğal Çankırı kaya tuzu kullanımından bahsedilmektedir.

 

 

Yayınlanan 2017-06-27 TUZ LAMBA 3 1792

3 Yorumlar

  • Ahmet Oğan

    Ahmet Oğan 2017-08-26 Yanıt

    Merhaba tuz lambası ile ilgili ülkemizde en iyi faaliyeti gösteren firma ve sitenin siz olduğunuzu söyleyebilirim. Kayseri şehrinde ikame etmekteyim. Kayseri de tuz lamba şubesi bulunmakta mıdır? Eğer bulunmaktaysa bilgi verebilir misiniz. Çünkü ben alacağım tuz lambalarını bizzat görmek istiyorum.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-08-27 Yanıt

      Merhaba Ahmet Bey, öncelikle güzel ifadelerinizden ötürü çok teşekkür ederiz. Kayseri'de sitemizin de bağlı şekilde faaliyet gösterdiği Özlü Bakliyat Baharat firmasından tuz lambası, tuz değirmeni, kaya tuzu sabunu, kaya tuzu, sole tuzu gibi tüm ürünlerimizi alabilirsiniz detaylı adres bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • dilek sağlamm

    dilek sağlamm 2017-06-30 Yanıt

    Merhaba sitenizi inceleyip ürünleri ve yorumları gördükçe hayran kaldık karar vermekte zorluk yaşıyoruz öğrenmek istediğimiz husus tuz lambalarin da doğal kategoride olanlar ve üzeri çizimli işlemeli olanlar arasında şifa açısından fark var mıdır hangisini tercih etmeliyiz?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu