Tuz Lambası Nerede Satılır?

Tuz Lambası Nerede Satılır?

Tuz Lambası Nerede Satılır?

Doğal Tuz Lambası Nerede Satılır?Tuz Lamba Nereden Satılır” başlıklı yazımızda tuz lambalarını nereden temin edebileceğiniz ile ilgili bilgi vermeyi amaçladık.

Doğal Kristal kaya tuzundan üretilen iyon lambaları, dekoratif yönü olmasının yanı sıra faydası amacıyla da tercih edilebilmektedir. Daha çok sağlık amacıyla satın alınan bu lambaların hem orijinal hem de kaliteli olması büyük önem taşımaktadır. Şayet almış olduğunuz ürün orijinal değilse faydadan çok zararlı hale gelecektir.

Çankırı kaya tuzu lambası ya da himalaya lambasından hangisini satın alırsanız alın dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktaları aşağıda ki şekilde sıralayabiliriz:

Ürün Orijinal Olmalı

Çankırı kaya tuz lambası satın alacaksanız ürünün doğal Çankırı kristal kaya tuzundan üretildiğine emin olmalısınız. Aynı şekilde himalaya kaya tuz lamba alacaksanız ürünün orijinal himalaya tuzundan üretildiğini bilmeliyiz.

Püf Noktası: Eğer satın aldığınız ürün koku yayıyorsa ve bulunduğunuz alan nemli olmamasına rağmen eriyorsa ürünün orijinal kristal kaya tuzundan üretilmediği yüksek ihtimaldir.

Ürün Kaliteli Malzemelerden Üretilmiş Olmalı

Satın alacağının kaya tuzu lambasının ahşabı, ampulü, enerji kablosu, duyu ve açma kapama anahtarının kaliteli olmasına ve TSE gibi belgelere sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Ürünün kaliteli malzemelerden üretilmemiş olması durumunda hem kısa ömürlü olacak hem de güvenli hale gelmeyecektir.

kaya tuzu lambasıGörüldüğü üzere kaya tuzu lambası alırken dikkat edilmesi gereken bazı etkenler ve bu etkenlere ilaveten bu ürünün sağlık/fayda amacıyla alınabiliyor olması da ürünü nereden satın alabileceğinizi önemli hale getirmektedir.  

Dikkat! “ÇANKIRI TUZ LAMBA” TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNCA TESCİLLİ MARKA VE KURUMSAL BİR FİRMADIR. LÜTFEN MARKAMIZIN BİLİNİRLİĞİNDEN VE GÜVENİLİRLİĞİNDEN YARARLANMAK İSTEYEN VE BİZİMLE HİÇBİR İLGİSİ OLMAYAN KİŞİ YA DA İŞLETMELERİN ÜRÜNLERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ!

Doğal Çankırı tuzu ham maddesi kullanılarak üretilen Çankırı kaya tuzu lambası modellerini, Çankırı tuz lamba resmi web sitesinden, Çankırı Tuz Lamba şubelerinden, Çankırı Tuz Lamba Satış Noktalarından satın alabilirsiniz.

Çankırı Tuz Lamba Mağazaları resmi web sitemiz de yayınlanmaktadır.

Benzer blog yazımız olan “tuz lambası nereden alınır” başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Uygun Fiyatlarda Tuz Lambası Satın Alabileceğiniz Bazı Satış Noktalarımız

  • Abdülhalik Renda Mahallesi Eldivan Caddesi Aşağı Ballıca Mevki, 18100 Çankırı Merkez/Çankırı
  • Çorakçılar Mahallesi Sokullu Caddesi 42-A Melikgazi / Kayseri
  • Hürriyet Mahallesi, Dumlupınar Sokak, Karahan Apt. No 4 Bahçelievler/İstanbul, 34191 Bahçelievler/İstanbul
Yayınlanan 2018-11-06 TUZ LAMBA 4 8855

4 Yorumlar

  • Sevgi Karabulut

    Sevgi Karabulut 2020-03-17 Yanıt

    Kırmızı olanlar himalaya tuzu gördüğüm kadarıyla, onlarda arsenik var,arsenik ağır metaldir,almayınız.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2020-03-29 Yanıt

      Merhabalar Sevgi Hanım, öncelikle sitemizde himalaya tuzu ve himalaya tuzundan üretilen tuz lambası satışı yoktur. Dolayısıyla "kırmızı" olarak belirttiğiniz ürünler himalaya tuz lambası değildir. Öte yandan himalaya tuzuna da kırmızı rengi veren arsenik değil demir oksit elementinin fazlaca yer almasıdır. Ayrıca bahsettiğiniz ve sitemizde yer alan kırmızı renkli tuz lambalarına rengini veren kil maddesidir. Yani bu tuz, toprak ve tuz arasında yer almakta ve yoğun miktarda kil ihtiva etmektedir.
  • Ercan

    Ercan 2018-12-02 Yanıt

    Bazı tuz lambaları sarı bazıları kırmızı arasındaki fark nedir. İstediğim ürün kırmızı beğendiğim ürün sarı.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2020-03-29 Yanıt

      Merhabalar, sarı olarak gözüken tuz lambalarında kullanılan kristal kaya tuzu rengi beyazdır. Sadece içerisinde ki ampulün rengini aldığı için sarı renk olarak gözükmektedir. Kırmızı renkte ki ürünün tuzu yüksek miktarda kil içerdiği için rengi kırmızıdır.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu