Tuz Tuğlası Satışında Lider Marka

Tuz Tuğlası Satışında Lider Marka

 Tuz Tuğlası Satışında Lider Marka: Çankırı Tuz Lamba

Çankırı kaya tuzu, himalaya tuzu ve Kırşehir tuzu gibi çeşitli kaya tuzu bloklarının belirli ölçülerde kesilmesiyle üretilen tuz tuğlası; oteller, spa merkezleri, kaplıcalar, spor salonları, yoga odaları, restoranlar vb. yerlerde tuz odası yapımında kullanılmaktadır. Özellikle oteller tuz odası yapımında tuz tuğlası siparişi için Çankırı Tuz Lamba’yı tercih etmektedir. Tuz tuğlası fiyatları ve tuğla için kullanılan kaya tuzu bloklarının kalitesi Çankırı Tuz Lamba’nın bu alanda lider marka olmasını sağlamıştır.  Çankırı Tuz Lamba; Çankırı tuzu, himalaya tuzu ve Kırşehir tuzundan her gün yüzlerce tuğla üretmekte, oteller ve çeşitli sağlık merkezlerine bu tuğlaların toptan satışını yapmaktadır.

Tuz Tuğlası Ebatları

Çeşitli kaya tuzlarından kesilerek üretilen tuz tuğlaları standart olarak 20x10x5 cm ve 20x10x2,5 cm ölçülerinde kesilmektedir. Ancak kurumsal ve bireysel müşterilerimizin talebi doğrultusunda farklı ebatlarda da kesilebilmektedir. Her bir tuğla yaklaşık olarak 2,5 kg ağırlığındadır.

Oteller ve Spa Merkezleri Hangi Tuzdan Üretilen Tuğlaları Tercih Ediyor?

Oteller, spa merkezleri vb. kurumsal firmalar ağırlıklı olarak Çankırı kaya tuzu tuğlası ve himalaya tuzu tuğlası çeşitlerini tercih etmektedir. Çok nadir olarak Kırşehir tuzundan üretilen tuğlalar da tercih edilmektedir. Bazı müşterilerimiz sadece tek bir kaya tuzundan üretilen tuğlaları seçmiyor aynı tuz odası için Çankırı tuzundan ve himalaya tuzundan üretilen tuğlaları karma olarak satın alabilmektedir.

Himalaya tuzu tuğlası üretiminde kullanılan kaya tuzu koyu pembe ve beyaza yakın pembe renklerden seçilebilmektedir.  

Tuz Tuğlası Özellikleri ve Faydaları

Renkli olarak himalaya tuzundan beyaz olarak ise Çankırı tuzundan kesilerek üretilen tuz tuğlası çeşitleri tuz odası yapımında kullanılmaktadır. Otellere, kaplıcalara, yoga merkezlerine, spor salonlarına, spa merkezlerine vb. yerlere gidecek olan kişiler bu yerlerin sahip olduğu özellikler içerisinde tuz odasının olup olmadığını da arar hale gelmeye başlamıştır. Çünkü dinlenme, tatil, sağlıklı yaşam vb. sebepler için tercih edilen bu mekanlarda tuz odası ayırt edici bir özellik olmuştur. Bunu çok iyi bilen işletme sahipleri tuz odası için toptan tuz tuğlası talebinde bulunmaya başlamıştır.

Özellikle alerjik astım, bronşit, nefes darlığına olan faydaları için tercih edilen tuz odaları, daha kaliteli bir havayı teneffüs etmemizi sağlamaktadır. Tuz odaları da tıpkı tuz mağaraları gibi negatif iyon yaymakta ve bu da hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlamamızı sağlamaktadır. Ayrıca kaya tuzu tuğlaları, rahatlatıcı ve dekoratif bir ortam oluşturmak için evlerin bir odasını tuz odasına dönüştürmede de kullanılabilmektedir.

Tuz tuğlası modelleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için cankirituzlamba.com/38-tuz-tuglasi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Toptan Tuz Tuğlası Satışı ve Fiyatları

Toptan himalaya tuz tuğlası, Çankırı tuzu ve Kırşehir tuzu tuğlası için müşteri hizmetlerimize ait iletişim numaralarından ve mail adresimizden bilgi edinebilirsiniz. Sipariş edilen tuğlalar, 3-4 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Tuz tuğlası perakende fiyatı sitemizde 13 TL olarak listelenmektedir. Ancak toptan tuz tuğlası fiyatları için Çankırı Tuz Lamba müşteri hizmetlerinden fiyat teklifinde bulunabilirsiniz.

Yayınlanan 2019-07-08 TUZ TUĞLASI 0 2515

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu