2020 Yılına Tuz Lambası ile Girmek

2020 Yılına Tuz Lambası ile Girmek

2020 Yılına Tuz Lambası ile Girmek

2020 Tuz LambasıGünümüz çağının yaşantısı zaman içerisinde sanayileşme, teknoloji, yapılaşma ve benzeri durumlar beraberinde insanların doğal yaşamdan uzaklaşmasına neden olmuştur. Bu nedenle de insanlar kendi yaşam alanları başta olmak üzere çeşitli mekanlarda doğaya ilişkin ürünler kullanmaya başlamıştır. Şimdilerdeyse kullanılan, yaygınlık göstermeye başlayan ürünlerin başında tuz lambaları yer almaktadır. Tuz lambaları yaygın kullanım ağına sahip olmalarının yan sıra çok sayıda faydaları bulunmaktadır.

Tuz Lambası Nedir?

Hammaddesi kristal kaya tuzu olan ve yaymış olduğu negatif iyonlarla ve nem çekici özelliği ile insan sağlığına çok sayıda faydası bulunan bir lamba türünü ifade etmektedir. Tuz lambaları orijinal olarak üretimlerinde Çankırı Tuzu ve himalaya tuzu kullanılarak üretilen ürünlerdir.

Himalaya tuzundan üretilen tuz lambaları Pakistan’dan ithal edilmekte olan ve pembe renge sahip olan lambalardır. Çankırı tuzundan üretilen tuz lambası ise ülkemizde üretilmektedir. Bu ürünlerinse hammaddesini doğal kristal Çankırı kaya tuzu oluşturmaktadır. Tuz lambalarının tercih sebepleri doğal ve güzel bir görsele sahip olmalarının yanında sağlık açısından da faydalı olmaları olmaktadır.

Tuz Lambası Nasıl Fayda Sağlıyor?

Sağlık açısından faydalı olmasını sağlayan nokta çıkardığı negatif iyonlarken; bu iyonların oluşması ise kaya tuzunun ısıyla birleşmesi neticesinde oluşmaktadır. Ortaya çıkacak olan iyon yayılımı havanın temizlenmesine katkı sağlamasının yanı sıra insanların fiziki ve psikolojik açılardan rahatlamasına da katkı sağlamaktadır. Günlük yaşamda insanların karşı karşıya kalacağı stres ve sinirlilik durumları gibi pek çok sorunun giderilmesinde de etkili olmaktadır. İnsanların rahatlamasını sağlamasının yanında bulunduğu ortam içerisindeki virüs, bakteri mikro organizma gibi yapıların giderilmesine de yardımcı olmaktadır.

Tuz Lambası FaydalarıHavanın temizlenmesine katkı sağlaması nedeniyle de solunum yollarıyla ilgili hastalığı bulunan kişilerin nefes almalarına yardımcı olduğu kadar bağışıklık sistemine de katkısı bulunmaktadır. Kaya tuzunun faydalarından sadece kaya tuzunun yapılmaya başlanmasından sonra değil aksine yüzyıllar öncesinden kullanılmaya başlanmıştır. Kaya tuzunun kullanımındaki tek fark bulunduğu dönem şartları doğrultusunda ürünlerin görünümünün değişimi nedeniyle günümüzde aksesuar olarak da kullanılabilen tuz lambaları şeklindeki üretimi getirmiştir. Tuz lambalarının sağlamış olduğu bir diğer fayda ise elektronik cihazların yaymış olduğu radyasyona karşı da bir çözüm niteliğinde olmasıdır. Tuz lambaları aynı zamanda tuzun nem çekme özelliğinden yararlanmak amacıyla tercih edilebilen böylelikle de nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Çünkü ürünün içerisinde yer alan ampul tuzun ısınmasını sağlayarak nem çekici etkisini daha aktif hale getirir.

Tuz Lambaları Nerelerde Kullanılmaktadır?

Tuz lambalarının kullanım alanları ile ilgili kısıtlama yapılamamaktadır. Bunun nedeni ise tuz lambalarının insanların bulunduğu her yerde kullanılabilmeleri nedeniyle evler, iş yerleri ve insanların sıklıkla kullandığı toplumsal alanlarda da sıklıkla kullanılmaktadır.

Tuz Lambası Modelleri

Tuz lambaları üretilirken üretildiği tuzun özelliği başta olmak üzere üreticinin üretim kriterleri, müşterilerin talep ve beklentileri doğrultusunda şekillenmektedir. Özel olarak talep edilen modellerde de üretilebildikleri için tuz lambalarının model olarak kısıtlanması söz konusu değildir. Aksine çok geniş model skalası söz konusudur. Tuz lambaları modellerini genel olarak kategorize etmek gerekirse heykel, kalp, vazo, yağmur damlası, yıldız, küre ve bitki şekilli modeller başta olmak üzere çok sayıda şekle uyarlanabilmektedir.

Birbirinden farklı ve renkli tuz lambası modellerini görebilmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için cankirituzlamba.com/12-tuz-lamba bağlantısını inceleyebilirsiniz.

Tuz Lambası Kullanımı

Tuz lambalarının kullanımı çok basit bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Tuz lambaları genellikle lambaların gerekli olan kurulumlarını gerçekleştirerek müşterilere teslim edilmekte ve sadece ürünlerin prize takılması yoluyla kullanılabilmektedir. Tuz lambaları genellikle geceleri kullanılabilen ürünler olmaktadır. Bu nedenle de gece lambası olarak da anılabilmektedir. Tuz lambaları tavan lambaları gibi güçlü olmamaları nedeniyle insanların uyku kalitesini olumsuz yönde etkilememektedir.

Tuz lambalarının Diğer Özellikleri

Doğal tuz lambaları olarak da isimlendirilen bu ürünlerin doğal olarak isimlendirilmemesinin nedeni ise başka ürünler gibi şekillendirilememesinden kaynaklanmaktadır. Tuz lambaları hediye olarak da değerlendirilebilmelerinin yanı sıra kullanımlarında herhangi bir zararları da olmamaktadır. Ancak tuz lambaları hakkında dikkat edilmesi gereken nokta ise ürünlerin genel olarak elektrikle çalışması sebebiyle güvenli ve korunaklı yerlere konulması gerekmektedir.

Tuz lambalarının fiyatları ise tıpkı tuz lambaları modellerinde olduğu gibi çok geniş skalaya sahip olmaktadır. Ürünlerin ağırlıkları, işçilik değeri ve çok sayıda faktöre göre değişkenlik göstermesi nedeniyle tuz lambalarının fiyatları artıp azalabilmektedir. Çankırı tuz lambalarından satın almak isteyen kişiler satış öncesi ve sonrası süreçlerde Çankırı Tuz Lamba müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilmekte ve destek alabilmektedir. 

Yeni yıla sağlıklı ve mutlu bir başlangıç yapmak için 2020 yılına tuz lambası ile girmenizi tavsiye ederiz. 

Yayınlanan 2020-01-09 TUZ LAMBA 1 1163

1 Yorum

  • Okan Yıldırım

    Okan Yıldırım 2020-01-10 Yanıt

    MERHABALAR. GÖNDERDİĞİNİZ HEDİYELER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK CÖMERTSİNİZ. YILLARDIR YAŞADIĞIM SİNÜZİT PROBLEMİ NEDENİYLE ÜRÜNÜNÜZÜ DENEMEK İSTEDİM, OLUMLU HABERLERLE GERİ BİLDİRİM YAPMAYI UMUYORUM :) TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu