Çankırı Tuz Lamba’nın Covid-19 Önlemleri

Çankırı Tuz Lamba’nın Covid-19 Önlemleri

Çankırı tuzu ve doğal tuz lambası başta olmak üzere kristal kaya tuzu çeşitleri ve ürünlerinin satışa sunulduğu Çankırı Tuz Lamba, yoğun müşteri talebini karşılamak için online satışlarına Covid-19 döneminde de devam etmektedir. Ancak bu süreçte hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin sağlığı için önemli tedbirler almış bulunmaktayız. Bu tedbirlerin en önemlisi Çankırı Tuz Lamba’nın Türkiye çapında yer alan fiziksel tüm mağazalarının satış işlemlerine 19.03.2020 itibariyle ara vermesi oldu.

Çalışanlarımızın ve toplumun sağlığı her zaman birinci önceliğimiz.

Maalesef son birkaç yüzyılda ki bulaşıcılığı en yüksek ve ölümcül vakalar arasında yer alan coronavirüs ile karşı karşıya bulunmaktayız.  Firma olarak süreci daha Türkiye’de henüz vaka yokken takip etmeye başladık ve daha ülkemizde ki ilk vaka haberini almadan tedbirler almaya başladık.

Çankırı Tuz Lamba Açısından Neler Değişti, Hangi Önlemler Alındı?

  • Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi ilk olarak 19 Mart itibariyle fiziksel mağazalarımızı alışverişe kapattık. Mağazalarımızdan tuz laması, Çankırı tuzu ve diğer ürünlerimizi almak isteyen müşterilerimizi sitemiz üzerinden online alışveriş yapmaya teşvik ettik.
  • Mağazalarımızın bulunduğu illerden alışveriş yapamayan müşterilerimizin mağdur olmaması için vermiş oldukları siparişlerde ekstra kargo bedeli almadık. Zaten 100 TL üzeri siparişlerde kargo bedeli almadığımız gibi istisna olarak mağazalarımızın bulunduğu illerden alışveriş yapacaklar için 100 TL altı siparişlerde de sadece ürün bedelini almaya dikkat ettik.
  • Online satış kapasitemizi daha da artırdık. Covid-19 döneminde yoğun talebi karşılamak için fiziksel mağazalarımızda çalışanların önemli bir bölümü online satış bölümüne kaydırıldı. İlgili çalışanlarımıza eğitim çalışmaları verilerek sürece adapte olması sağlandı.
  • Online siparişlerin hazırlandığı mağazalarımıza çalışanlarımız da dâhil olmak üzere kesinlikle maske ve yüz siperi takılmadan giriş yapılması yasaklandı.  Çalışanlarımıza mağazaya girmeden önce giriş öncesi ateş ölçümü yapılmaktadır.
  • Çalışanlarımızın eldiven takmasını ve eldivenlerin saatte bir yüz maskelerinin ise 6 saatte bir değişimini zorunlu kıldık. El dezenfektanı, kolonya ve el temizleyici diğer maddelerin işletmelerimizde yoğun şekilde kullanımını devam etmektedir.

Değerli müşterilerimiz, bütün bu tedbirlerin yanında Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu üyelerinin açıklamaları ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) açıklamalarını pürdikkat takip ederek sürekli olarak önlemlerimizi artırmaya çalışmaktayız.

Çankırı Tuzu ve Tuz Lambası Ürünleri Hassasiyetimizi Daha Da Artırdı

Çankırı Tuzu ve Tuz Lambası Ürünleri Hassasiyetimiz

En başta dediğimiz gibi çalışanlarımızın ve toplumun sağlığı her zaman birinci önceliğimiz. Çankırı tuzu, kaya tuzu lambası, ayak bakım tuzu, tuz yastığı, kaya tuzu sabunu gibi müşterilerimizin daha çok sağlığını göz önünde bulundurarak almış olduğu ürünlerin satışını yapıyor olmamız süreçte çok daha hassas olmamızı sağlamaktadır.

Zaten satışını yapmış olduğumuz ürünleri müşterilerimiz sağlığına verdiği önemden dolayı tercih etmektedir.

Çankırı kaya tuzu almak isteyen müşterilerimiz piyasada yer alan deniz tuzu, göl tuzu ve çeşitli rafine tuzlar gibi diğer tuz çeşitleri yerine Çankırı Tuz Lamba markalı ürünleri tercih ediyor olmasının en önemli sebebi daha sağlıklı tuz tüketebilmek. Öte yandan tuz lambası siparişinde bulunan müşterilerimiz ürünü dekoratif ve gece lambası olarak kullanımından ziyade tuz lambasının faydalarından istifade edebilmek için satın almaktadır.

Mesela tuz sabunu siparişinde bulunan müşterilerimiz ürünü faydalarından yararlanmak için,  el ve vücudun çeşitli bölgelerinde kullanmak üzere almaktadır. Bu örnekleri tuz yastığı, ayak bakım tuzu, banyo tuzu gibi diğer tüm ürünlerimiz için artırabiliriz. Zaten satışını yapmış olduğumuz ürünleri müşterilerimiz sağlığına verdiği önemden dolayı tercih etmektedir. Müşterilerimizin bu konuda ki hassasiyeti Çankırı Tuz Lamba firması ve markası olarak bu süreçte ki hassasiyetimizin çok daha büyük ve daha sorumlu hareket etmemizi sağlamaktadır.

Yayınlanan 2020-05-17 HABERLER 0 1353

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu