Covid-19 Döneminde En Çok Satan Ürünlerimiz

Covid-19 Döneminde En Çok Satan Ürünlerimiz

Bilindiği üzere Covid-19, birçok sektörün hizmet ve ürün satışlarında önemli değişiklikler meydana getirdi. Bu dönemde hiç kuşkusuz firmamızı da etkiledi. Çankırı Tuz Lamba tarafından satışa sunulan bazı ürün kalemleri olumlu yönde etkilenirken bazı ürünlerin satışı olumsuz etkilendi. Ancak genel talep düzeyi %350 civarında artış sağladı. Bu yazımızda sizlere coronavirüs döneminde en çok satış yaptığımız, satışı sabit olan ve satışında düşüş meydana gelen ürünlerimizden bahsedeceğiz.

En Çok Satılanlar Tuz Lambası, Çankırı Kaya Tuzu ve Tuz Sabunu

Covid-19 döneminde talebi en çok artan ürünlerimiz arasında tuz lambası, Çankırı tuzu ve tuz sabunu ve başlangıçta tuzlu su yer almıştır. Tuz lambası modellerinden de en çok doğal tuz lambası modellerimiz tercih edilmiştir. Doğal tuz lambası modellerinden sonra şekilli ve şekilsiz diğer tuz lambası modellerinin de satışında artış meydana gelmiştir.

Çankırı tuzu ürünlerimizden ise en çok toz halde ki sofralık kaya tuzu ve granül halde ki sofrada öğütme tuzu ürünlerimiz talep edilmiştir. Hem paketli hem de ahşap kapaklı kavanozlarda sunmuş olduğumuz Çankırı kristal kaya tuzu ürünlerimizin talebi önemli derecede artmıştır.

Coronavirüs döneminde ki temizlik önlemlerinin artmasına bağlı olarak kaya tuzu sabunu çeşitleri de yoğun talep gören ürünlerimiz arasında yer almıştır. Tuz sabunu çeşitleri içerisinde en çok klasik ve kristal tuz sabunu çeşitleri rağbet görmüştür.

Ayak bakım tuzu ve ağız ve diş bakım tuzu ürünlerinin de bu dönemde satışında bir miktar artış meydana gelmiştir.

Tuzlu su ürünümüz başlangıçta yoğun talep görmüş olsa da Haziran ayına doğru satışı sabit hale gelmeye başlamıştır.

Satışı Sabit Olan Tuz Yastığı, Tuz Kolyesi, Tuz Değirmeni, Cilt Kili…

Korona sürecinde bazı ürünlerimizin satışı ne olumlu ne de olumsuz etkilenmiştir. Kaya tuzu yastığı, cilt kili, tuz kolyesi ve tespihi, kırmızı tuzdan üretilen radyasyon önleyici biblo ürünlerimizin satışı sabit seyretmiştir. Ayrıca bulaşık makinesi tuzu satışında da herhangi bir artış ya da azalış meydana gelmemiştir.

Satışı Olumsuz Etkilenen Ürünler Tuz Tuğlası ve Masa İsimlikleri

Bu dönemde en çok dikkat çeken ve satışı etkilenen ürün grubumuz tuz tuğlası olmuştur. Çankırı tuzu, Kırşehir tuzu ve himalaya tuzu gibi çeşitli tuzlardan üretilen ve ithal edilen kaya tuzu tuğlası ürünümüzün talebinde düşüş meydana gelmiştir. Düşüşün sebebini otel, sauna, hamam, restoran vb. hizmet işlemelerinin faaliyetlerinin durmasına bağlayabiliriz. Çünkü kristal kaya tuzu tuğlası ürünümüz ağırlıklı olarak bu tarz hizmet işletmeleri tarafından tercih edilmektedir. Tuz tuğlasına olan talebin 1 Haziran itibariyle artacağını öngörsek de eski yoğunluğuna ulaşması için bir müddet daha bekleyeceğimizi düşünmekteyiz.

Yayınlanan 2020-05-31 HABERLER, TUZ LAMBA, KAYA TUZU 1 1214

1 Yorum

  • İlyas Koparan

    İlyas Koparan 2021-02-11 Yanıt

    Migrenim vardı. Sizinle sohbet ettiğimizde bana, gece odanızda tuz lambası ile daha sık vakit geçirin dediniz. Ampulü açıp TV izliyorum, baş ağrım eskisi gibi değil. Tam geçmedi ama çok azaldı. Yavaş yavaş tamamen geçerse çok memnun olurum. Her gün baş ağrısından, mide bulantısından uyuyamıyordum. Midem geçti, başımın ağrıları daha çok azaldı. Size

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu