Pandemi Döneminin Stresini Tuz Lambası ile Giderin

Pandemi Döneminin Stresini Tuz Lambası ile Giderin

2020 yılının başlarında karşılaşmış olduğumuz Pandemi maalesef dünyayı sardı ve korkunç boyutlara ulaştı. Devletler çeşitli önlemler alsa da genel olarak 2. Dalga olarak adlandırılan ve vaka sayısının sürekli arttığı bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem doğal olarak insanları ekonomik ve psikolojik açıdan etkilemektedir. Oluşan bu olumsuz etkinin doğuracağı strese karşı tuz lambası, başvurulabilecek kolay yöntemler arasında yer alabilir.

Yeni normal olarak adlandırılsa da çokta normal olmayan ve sürekli olarak maske ve mesafeye dikkat ederek yaşantımızı sürdürmeye başladık. Tek başına bu durum bile büyük bir stres kaynağı olmakta hepimiz için. Sabahtan akşama kadar ev dışında çalışan kişilerin akşama kadar takmış olduğu maskenin doğurduğu rahat nefes alamama dahi kolay bir durum değil. Pandemi denilince her ne kadar akla işin sağlık boyutu gelse de bu dönem ekonomik açıdan da sıkıntılı bir süreç yaşanmasına neden oldu özellikle belirli sektörler için… Bütün bu olumsuz etkiler bütün ülkeler için geçerli. Fransa, Almanya, Yunanistan gibi Avrupa ülkeleri cafe, restaurant gibi mekanlara bir süre ara verdi. Türkiye’de de Covid-19 verilerine bağlı çeşitli önemler ve kısıtlamalar da uygulanmaktadır.

Üzerine çokça şeyler yazılabilecek bu dönemde doğal olarak müzik, kitap okumak, daha az riskli alanlarda yürüyüş yapmak vb. aktivitelerle motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışabilmekteyiz. Mevcut aktivite veya yöntemlere ilaveten tuz lamba kullanımı da iyi gelebilir. Çünkü kaya tuz lambası özellikle mümkün olduğunca eve kapandığımız bu günlerde kapalı ortamların hava kalitesini daha da artırmaktadır. Lambanın ısı derecesinin artması ile birlikte ortamda yer alan nem ile birlikte gözle göremeyeceğimiz küçüklükte olan toz, poleni bakteri, tüy gibi alerjenler yere düşer ve daha rahat bir nefes alma imkanı elde ederiz. Öte yandan gece boyunca yakılan tuz lambası, bu özelliğinden dolayı dinlenmiş şekilde uyanmanızı ve bu rahatlıkla güne başlamanıza yardımcı olur.

Sizde bu dönemde alternatif ve kolay yöntemler arasında yer alan tuz lambası çeşitlerini en uygun ve indirimli fiyatlarla satın almak için tüm ürünlerimizi cankirituzlamba.com/12-tuz-lamba bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük ve en çok satış yapan Çankırı tuzu ve tuz lambası markası Çankırı Tuz Lamba, salgın döneminde büyük bir titizlikle çalışmalarına devam etmiştir ve devam etmektedir. Özellikle bu dönemde Çankırı kaya tuzu, tuz lamba çeşitleri ve kristal kaya tuzu ürünlerini daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için tercih eden müşterilerimizin talebi daha da artmıştır.

Umarız bu dönemi geride bırakarak normal hayata biran önce geçeriz. Bugün 10 Kasım. Çankırı Tuz Lamba ekibi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yılında Saygı, Sevgi ve Minnetle Anıyoruz.

Yayınlanan 2020-11-10 HABERLER, TUZ LAMBA, KAYA TUZU 1 813

1 Yorum

  • Şafak Karaca

    Şafak Karaca 2021-02-05 Yanıt

    Kaya tuzu lambası gerçekten işe yarıyor. O kadar ilaç içtim, o kadar bitkisel dedikleri ürünler kullandım, hiç faydasını görmedim. Panik atağım bir türlü geçmedi. Çok şükür şimdi daha iyiyim. 2 adet almıştım, çocuklarımın uyku düzeni de düzeldi, daha rahat ve daha temiz uyuyorlar. Her şey için sağol tekrardan, sipariş için yazacağım size.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu