El Sanatı Tuz Lambası Modellerini Denediniz mi?

El Sanatı Tuz Lambası Modellerini Denediniz mi?

Türkiye’nin en büyük ve en çok satış yapan Çankırı tuzu ve tuz lambası markası Çankırı Tuz Lamba, geliştirdiği yeni ürünleri beğeninize sunmaya devam ediyor. El sanatının yoğun olduğu el çizimi ve el işlemeli ürünler hem sağlığa olan etkileri hem de hediye gibi çok yönlü olması bakımından önemli bir alternatif  durumunda yer alıyor.

 Bu yazımızda sizlere iki ürün grubundan bahsedeceğiz. Bu ürün grupları sırasıyla;

1) El Çizimi Tuz Lambası

2)El İşlemeli Tuz Lambası

Çankırı kaya tuzu hammaddesi ile üretilen ve ortaya çıkmasında birçok ustalıktan geçen bu ürün grupları en yeni ürünlerimiz arsında yer almaktadır.

El Çizimi Kaya Tuzu Lambası Nedir?

El Çizimi Güllü Kaya Tuzu LambasıAdından da anlaşıldığı üzere belirli şekillerde ki kaya tuzu lambalarına ressamımızı tarafından çeşitli çizimlerle son dokunuş yapılarak ortaya çıkan ürün grubudur. Bu çizimler ağırlıklı olarak gelincik, karanfil, papatya, gül gibi çiçek türleridir. Ancak her üründe ve açıklamalarımızda da yer aldığı üzere bu ürünler kişiye özel olarak da tasarlanabilmektedir. Yani müşterilerimizin talep etmesi durumunda diledikleri çizimler diledikleri tuz lambası modeline ressamımız tarafından da yapılabilmektedir.

Şayet müşterilerimiz “kişiye özel” çizim talebinde bulunursa bu kategoride yer alan ürünlerden herhangi birisini sipariş ederek WhatsApp hattımızdan ya da mail adresimizden ilgili çizimi gönderebilmektedir. Verilen siparişler 2+1 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo firmalarına teslim edilmektedir.

El çizimi tuz lambası modellerinin tamamını inceleyerek en uygun fiyatlarla sipariş vermek için cankirituzlamba.com/65-el-cizimi-tuz-lambasi bağlantısını inceleyebilirsiniz. 

El İşlemeli Tuz Lambası Nedir?

El İşlemeli Tuz LambasıHer ne kadar el çizimine benzer olsa da en önemli farkı zanaatkâr ustamız tarafından Çankırı tuz lambası üzerine işleme yapılmasıyla ortaya çıkan ürünlerdir. El çiziminde tek başına kalem ile istenen şekil çizilirken el işlemesinde önce işleme yapılmakta ve daha sonra bu işlemeye kalem ile renk verilmektedir.

Hem el işlemeli hem de el çizimi modellerde büyük bir ustalık sonucunda üretimi yapılan kaya tuz lambası çeşitlerine ressam ve zanaatkâr ustaları tarafından son dokunuşlar yapılmaktadır. Birçok emeğin bir arada yer aldığı bu ürünlerin faydaları gibi dekoratif yönü de oldukça güçlüdür.

El çizimi ve el işlemeli tuz lambası modelleri, özel günler için annenize, eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza, öğretmeninize ve diğer tüm yakınlarınıza hediye almak için de güzel bir alternatiftir. Klişeleşmiş bir gül vermek yerine sizce de gül çizimli bir lamba vermek daha şaşırtıcı olmaz mı? Üstelik sağlıklı bir lamba!

Yayınlanan 2020-11-30 HABERLER, TUZ LAMBA 0 1038

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu