Tuz Lambası Kg Hesaplama Aracı

Tuz Lambası Kg Hesaplama Aracı

Değerli müşteri ve takipçilerimiz, Türkiye’nin en büyük ve en çok satış yapan kristal kaya tuzu ve tuz lambası markası Çankırı Tuz Lamba olarak müşterilerimizin en doğru ürün ya da ürünleri alması için yeni ürünler ve yeni özellikler geliştirmeye devam ediyoruz.  Müşterilerimizden aldığımız dönütler doğrultusunda geliştirmiş olduğumuz “tuz lambası kg hesaplama aracı” ile alacağınız en doğru ve faydalı kg’da ki lambayı belirleyebilirsiniz.

Bazı takipçilerimiz ve müşterilerimiz alacağı en doğru ağırlıkta ki Çankırı kaya tuzu veya himalaya tuz lambasının hangisi olacağı ile ilgili sitemizden, çeşitli blog ve yorum sitelerinden veya pazaryerlerinden bilgi edinmeye çalışmaktadır. Tüm bu sitelerde birbirinden farklı değerlerin çıkması veya bu konuda bilgilendirici açıklamaların yer almaması kafa karışıklığına neden olmaktadır. Hatta bu konuda müşteri hizmetlerimizi arayan müşteri ve takipçilerimiz kullanacağı alanın metrekaresini belirterek hangi lambayı almasının daha uygun olacağını sorabilmektedir. Müşterilerimiz haklı olarak alacağı tuz lambasından maksimum fayda elde etmek istemektedir.

Tuz Lambası Kg Hesaplama Aracı Nasıl Çalışır?

Aşağıda hesaplama aracının nasıl kullanılacağı ile ilgili örnek verilmiştir. Mesela 21 m² alana sahip ve nemli bir alan için alınması gereken en düşük lamba ile ilgili verileri girdiğimizde aşağı da ki görselde yer alan sonuç çıkacaktır.

Tuz Lambası Hesaplama Aracı Örnek

Sizde almanız gereken tuz lamba ağırlığını belirlemek için cankirituzlamba.com/tuz-lambasi-kg-hesaplama-araci  bağlantısından hesaplama aracını kullanabilirsiniz.

Hesaplama aracı, konuyla ilgili bilimsel kaynaklardan ve yaklaşık 10 yıldır sektör içerisinde ki deneyimlerimizden yola çıkarak temel alınan katsayı değerleri ile çalışmaktadır. Araç ilk olarak size bulunduğunuz alanın nemlilik derecesinin yüksek olup olmadığını sormaktadır. Bu soruyu özellikle müşterilerimize sormamızın nedeni nemlilik ile birlikte lamba ağırlığının doğru orantılı olarak artması gerektiği tezine dayanmaktadır. Nem miktarı yüksek olan yerlerde eğer kullanılan tuz lambaları olması gereken ağırlığın altındaysa ve birde düzensiz şekilde kullanılıyorsa(bazen yakılıp bazen yakılmıyorsa)  zamanla sulanarak erimeye/aşınmaya başlar. Nemliliğe bağlı olarak küçük ağırlıkta ki lambalar düzenli kullanılırsa bu erime/aşınma az olsa bile çok verimli olmayacaktır. Bu nedenle oda büyüklüğü tek başına alınması gereken ürünün ağırlığını doğru şekilde vermeyecektir. Araç, ikinci soru olarak kullanacağınız alanın metrekaresini sormaktadır. Oda büyüklüğü arttıkça alınması gereken tuz lambası ağırlığı daha da yüksek olmalıdır. Şöyle ki her lambanın boyutu ve ağırlığına göre nem çekme kapasitesi yani higroskopik etkisi sınırlıdır. Isınan Çankırı kristal kaya tuzu miktarı arttıkça tuz gece lambasının çektiği nem ve eksi iyonlar daha da artacağı için ürün ağırlığı, oda büyüklüğü ve nem miktarına göre sabit kalmayacaktır.

Bu aracın bütün müşterilerimize faydalı olması dileğiyle…

Yayınlanan 2020-12-15 HABERLER, TUZ LAMBA, NEGATİF İYON 2 1245

2 Yorumlar

  • ayhan turan

    ayhan turan 2021-02-17 Yanıt

    selamlar ben yurt disinda bir restaurant isletiyorum ve restaurantimin farkli koselerine tuz lambasi koymak istiyorum yaklasik 10 adet ama buyuk olcekli soyle 1 metre boyda yada biraz daha buyuk bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
  • Emrullah

    Emrullah 2021-02-06 Yanıt

    Ali Rıza Bey iyi çalışmalar. Kargo 1-2 haftadır geldi, ilgi alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim. Baş ağrım ve kas ağrılarım geçti resmen. Fıtığa kullandığım onca ilaç vardı, çok şükür artık ilaç kullanmıyorum. Baş ağrım, mide bulantım, kas ağrılarım geçti. Allah ne muradınız varsa versin. İyiki sipariş verdim, iyiki aldım. En kısa zamanda 2 adet lamba daha sipariş vereceğim.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu