Hayatın Tadı “Tuzu”; Çankırı Kaya Tuzu

Hayatın Tadı “Tuzu”; Çankırı Kaya Tuzu

5000 yıllı aşan tarihi bir geçmişe sahip olan Çankırı kaya tuzu doğallığı, saflığı ve sağlığa faydalarıyla ilgili olarak yiyeceklerin hazırlanış aşamasında lezzet artırıcı olarak kullanıldığı bilinmektedir. Profesyonel şefler de dahil olmak üzere tüm mutfakların vazgeçilmezi halini alan Çankırı kaya tuzunun günümüz de ki bir çok farklı alanda kullanılan formu da zaman içerisinde ortaya çıkmıştır.

Günümüzde değişen ve gelişen çağ ile beraber insan vücudunun ihtiyacı olan koruyucu ve destekleyici etkenlerde değişiklik göstermeye başlamıştır. Bu değişim ve gelişimlerin en başında özellikle son günlerde yaşadığımız sokağa çıkma yasağı, tam kapanma ve benzeri durumlar gelmektedir. Evde kalarak iş yaşantımızın ev ortamımıza taşınmasıyla birlikte günlük yaşantımızın yarısından fazlasını da telefon, tablet, bilgisayar gibi teknolojik aletler esir almaya başlamıştır. Bu durumda sağlıklı alana geçiş yapabilmenin yolu da yine doğal kaya tuzu kullanarak mümkün olabilmektedir. Bir feng shui metodu da olan kaya tuzunun bir bardak suyla karıştırılarak kullanımı odanızda ki enerji yükselerek size sağlık sunabilmektedir. Bunun yanı sıra evinizin frekansının ve enerjisinin yükselmesinin bir diğer yöntemi de tamamen doğal olarak üretilen kaya tuzu lambalarıdır.

ÇANKIRI KAYA TUZU

Anneler Gününde de Tuzlu Sevgi Hediyesi

Annelerimiz doğumumuzdan itibaren tüm yaşantımız boyunca bizim sağlığımız, konforumuz ve mutluluğumuz için çabalar. Buna karşılık olarak Çankırı Tuz Lamba ailesi olarak dekoratif tasarımlarıyla göz kamaştıran tuz lambası üretimi yapmaktadır. Doğal kaya tuzu lambası tek hediye ile her güne armağan sunma özelliği taşıyan eşsiz ve sağlıklı bir hediye seçeneğidir. Yaydığı negatif iyonları, nem tutma özelliği, şık tasarımı, bulunduğu ortamın enerji ve frekansını yükseltmesi gibi en çok bilinen faydalarıyla annenize ve sevdiklerinize sağlıklı ve mutlu bir ortamı her gün hediye etme imkanı bulabilirsiniz.

Anneler Gününde de Tuzlu Sevgi Hediyesi

Feng Shui’nin Kaya Tuzu Metodu

Feng shui yaşam enerjisi anlamına gelen ve belirli metotlara doğada var olan enerjiyi yaşam alanların da harekete geçirme tekniğidir. Özellikle yatak odaları için tercih edilen su ve doğal kaya tuzu karışımıyla elde edilen feng shui de kaya tuzu kürü yatak odanızda ve kullanılan diğer tüm yaşam alanlarınızda enerji yükselmesine katkı sağlamaktadır. Doğal kaya tuzunun eşsiz enerjisi feng shui de dahil olmak üzere bilimsel olarak birçok araştırma da kanıtlanmıştır.

Kaya tuzu su kürü, ham kaya tuzu kullanımı gibi çeşitli tekniklerin yanı sıra ortamın havasını temizlerken sağlıklı ve enerjisi yüksek bir yaşam alanı oluşturulmasının en etkili yöntemi tuz lambası kullanımıdır.

Pozitif iyonları çekip negatif iyon göndererek ortam kalitesini artıran doğal kaya tuzu lambası kullanıldığı ortamda ki stres, gerginlik gibi ruhsal problemleri doğal olarak çözer. Özellikle gün içerisinde çalıştığınız ofisiniz de veya tam kapanma günlerinde eviniz de ki çalışma ortamlarında kullanarak iş yükünün olumsuz etkisini azaltabilirsiniz. Bunun yanı sıra uykusuzluk, kabus görme ve benzeri  uyku sorunlarının çözümü için yatak odanızın kapısını kapalı tutarak tuz lambanızı kullanabilirsiniz.

Doğal tuz lambası fiyatları ve modelleri hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için cankirituzlamba.com/18-dogal-tuz-lamba bağlantısını inceleyebilirsiniz. 

Doğal kaya tuzu lambaları özellikle sokağa çıkma yasağı veya tam kapanma gibi doğadan ve temiz havadan kopmak zorunda olup iş yaşantımızda dahil olmak üzere tüm zamanlarımızı evlerimizde geçirdiğimiz bu günlerde evinizin enerjisini gözle görülür şekilde yükseltmeye yardımcı olabilen aynı zamanda astım bronşit gibi üst solunum yolu rahatsızlıklarının iyileşmesinde etkili olan bir üründür. Pozitif iyonlardan ve fazla nemden temizlenen yaşam alanınızda huzurla vakit geçirmek beraberinde yoğun mutluluğu da getirmektedir.

Türkiye’nin en iyi ve en güvenilir doğal kristal kaya tuzu markası ve Çankırı Tuz Lamba firması olarak Ramazan bayramınızı tekrar kutluyoruz. Dünya çapında virüsle verilen savaş sürecinde doğal kaya tuzu ürünlerimiz sayesinde kıymetli müşterilerimize sağlıklı ve mutlu günlere katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Yayınlanan 2021-05-23 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 0 885

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu