Almanya'da Tuz Lamba Şubesi

Almanya'da Tuz Lamba Şubesi

Almanya'da Tuz Lambası Şubesi

Türkiye'nin en büyük ve en çok satan tuz lambası ve kaya tuzu satış sitesi Çankırı Tuz Lamba, çok yakında açılacak olan Almanya şubesi için hazırlıklarını tüm hızıyla devam etrirmektedir. Yakında faaliyete girecek olan Almanya'da şubemizle hem Almanya'daki Türk vatandaşları hem de Alman vatandaşları için açılış organizasyonları düzenlenecek.

Çankırı tuz lambası sitesinin bağlı olduğu firma Özlü Bakliyat-Baharat, ülke içinde ve ülke dışında sürdürmüş olduğu faaliyetleri bayilik ve şube olmak üzere iki şekilde yapmaktadır. Almanya'da kendisine bağlı olarak faaliyet gösterecek şubemiz aracılığıyla Almanya'da yaşayanlar ülkemize özgü kaya tuzu lambalarını yakından görme fırsatına kavuşacak.

Yaklaşık 5 yıl önce sektörde altyapı çalışmalarına başladığımız Çankırı tuz lambası sitesi, Özlü Bakliyat-Baharat firmasına bağlanmasıyla hızlı şekilde kurumsallaşmış ve Türkiye'nin en büyüğü ve en çok satanı olmuştur. Bir yandan Türkiye'de kaya tuzu ürünleri ile ilgili faaliyetlerini sürdüren firmamız uluslararası çalışmalarına da hız vermiştir. Mart ayında Kazakistan'da Türk kökenli ve Türkiye'ye özgü ev ürünlerinin satıldığı önemli bir firma kategorilerimizde yer alan doğal tuz lambaları, gaz lambası, kalp kaya tuzu lambaları, hayvan şekilli tuzlambalarından kuğu tuz lamba ve yunus tuz lamba modelleriyle satışa başlamıştır. Nisan ayında ise Almanya'da faaliyet göstermek üzere girişimde bulunan firmamız, ilk olarak doğal tuz lambası modelleri ile, yüzey baskılı modelleri ile, kalp tuz lamba, gaz lambası, çanak tuz lambası, bitki ve hayvan şekilli kaya tuzu lambası, vazo, abajur, küre ve yağmur damlası şekilli kaya tuzu lambaları ve kaya tuzu sabunu çeşitleriyle( ağırlıklı olarak kristal tuz sabunu ve kare tuz sabunu) faaliyete başlayacak.

Nisan ayının başlarında çalışmalarına başladığımız Almanya şubemizin en geç Haziran ya da Temmuz ayında satışa başlayacağı öngörülmektedir.

Genel olarak himalaya tuzu ve himalaya tuzundan yapılan tuz lambalarının tanındığı Almanya'da ülkemize özgü olan kaya tuzu lambaları çok fazla bilinmemektedir. Bu yönde hem açılış esnasında hem de şubemizin tam anlamıyla faaliyete başladığı süreçte planlamış olduğu organizasyonlarla tuzlamba çeşitlerinin tanıtımına katkı sağlanacak.

Şimdiden önümüzde ki aylarda( Haziran ya da temmuz) faaliyete geçerek Almanya'da kapsamlı şekilde tuz lambası ve kaya tuzu sabunu ürünlerinin satılacağı şubemizin hayırlı olmasını dileriz.

Bir önceki blog yazımız olan ''Bazı alanlarda yenilik yaptık '' başlıklı yazımızda yeni tuz lambası modellerimizden ve mevcut kaya tuzu ürünlerimizin kalitesini artırmak adına yenilediğimiz tuz yastığımız, doğal tuz lambaları türlerimiz, ayak tuzu, banyo tuzu, beyaz tuz değirmeninden bahsettik.

Yayınlanan 2017-04-19 HABERLER 10 7107

10 Yorumlar

  • Eren

    Eren 2017-12-25 Yanıt

    Slm
    Almanyadaki adresi verebilirmisiniz.
    Kendim gidip almak istiyorum.
    Tesekkurler
  • Fatma AKPINAR

    Fatma AKPINAR 2017-11-19 Yanıt

    Merhabalar, hayırlı akşamlar. Tuz lambalarınız ile ilgili bilgi almak istiyorum.Evimde de kullanıyorum bir tane. Bu tuğralı olandan almak istiyorum. Yalnız bu tuğralı olanla ilgili yorumlarda tuğrasının resimde gösterildiği gibi kabartılı olmadığı ve lambanın içinde karartı olduğundan bahsedilmiş. Bu ürün orijinal midir yoksa işlenmiş bir ürün müdür?Bunu etki alanı açısından merak ettim. Faydalarıyla ilgili bilimsel bir dayanağı var mıdır? Bununla ilgili bilgi almak istiyorum sizden. Birde bu tuz kolyeleriniz var onların ilgi alanları ve kullanıldığı yerler nelerdir. Temizliği nasıl yapılmaktadır.
  • Ihsan

    Ihsan 2017-10-11 Yanıt

    Merhaba Ürünlerinizin Trabzon şubesi varmı veya kargoyla gönderilen tuz lambalar yolda kırılırsa sorun nasıl gideriliyor Sipariş vermeden bilmek istedim İlginiz için teşekkürler
  • Birsen

    Birsen 2017-10-09 Yanıt

    13 cocuk _13 cocuk ve 18 yatakodasi metrekare odalar icin hangi tuz lambasini secmem gerekiyor.?sepetime urun attim fakat karar veremedim. Yardimci olursaniz sevinirim. TEsekkurler.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-10-09 Yanıt

      Merhabalar,
      5'er kg ağırlığında ki doğal tuz lambalarını seçebilirsiniz.
  • Serdar Bayram

    Serdar Bayram 2017-08-08 Yanıt

    Merhaba almanya ludwigshafen de yaşıyorum tuz lambalarınızdan nasıl alabiliriz sipariş üzeri oluyormu gelmemiz mi gerekiyor..?
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-08-26 Yanıt

      Merhaba Serdar Bey, Çankırı Tuz Lamba yurt dışına tuz lambası gönderimi sağlamaktadır. Ayrıca Almanya'da Dorsten şehrinde yer alan şubemizden de ürünlerimizi sipariş etmeniz mümkün.
  • Mert

    Mert 2017-05-28 Yanıt

    Ben de almak istiyorum bana ulaşabilirmisinz acaba ?
  • Erkan çay

    Erkan çay 2017-05-13 Yanıt

    Ülkemin Doğal kaynaklarını Almanya'da bulabilmek biz gurbetçilere sevinç kaynağı oluyor sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim bol kazançlar nasip etsin.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-08-26 Yanıt

      Erkan Bey merhaba, Öncelikle güzel temennileriniz için teşekkür ederiz. Sadece ulusal değil uluslar arası bazda da faaliyet gösteren firmamıza ait Çankırı tuz lamba, hem kaya tuzu lambası hem kaya tuzundan üretilen diğer ürünlerimizle Almanya'da ki Dorsten şehrinde yer alan şubemizde faaliyetlerine tam olarak başlayacaktır. Böylece Almanya'nın Dorsten ve çevresinde ki yerleşim yerlerinde yaşayan gurbetçilerimiz ve Almanya vatandaşları da Türkiye'nin doğal tuz lambalarını görerek alma imkanına sahip olacaktır.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu