Kaya Tuzu Sabunu ile Ter Kokusuna Etkin Çözüm

Kaya Tuzu Sabunu ile Ter Kokusuna Etkin Çözüm

Kaya Tuzu Sabunu İle Ter Kokusuna Etkin Çözüm

 Özellikle yaz aylarında ter kokusuna ilişkin olarak doğal yöntemler arayışı içerisine girmekteyiz. Biz ter kokusuna yönelik en etkili çözümün kaya tuzu sabunu olduğunu düşünmekteyiz. Ancak burada yanlış anlaşılmaması adına bir konuya dikkat çekmek istiyoruz. Tuz sabunu teri önlemez, ter kokusunu önler. Doğaldır ki her insan terler. Zaten terlemeyi önlemeye dönük bir davranış doğal yapımıza ters düşer.  Tuz sabununun en önemli özelliği ter kokusunu oluşturan bakterilerle mücadele etmektir. Çünkü ter kokusundan ifade edilmeye çalışılan ‘’bakterilerin salmış olduğu gazdır.’’ Tuz sabunu doğal olarak ter kokusunu oluşturan bakterilerle mücadele ettiği için terlemeye karşın ter kokusu oluşmaz yahut ter kokusu önlenmiş olur.

Tuz sabun, bize günümüzde azda olsa uygulanan bir adetimizi de akıllara getirmektedir. Bilirsiniz ki daha çok eskide çocuklar doğduktan sonra tuzlu suyla yıkanırdı. Eskiden buzdolabı teknolojisi olmadığından etler tuzlanırdı ki kokmasın. Kaya tuzu sabununun en önemli özelliği antibakteriyel olmasıdır.

Sitemizde yer alan kategorilerden tuz sabunu kategorisini tıklayarak mineralli tuz sabunlar hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz(kaya tuzu sabununun kullanım şekli, faydaları vs.). Ayrıca tuz sabunu türlerini görebilir kaya tuzu sabunları arasında ki farklılıklar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yayınlanan 2017-05-10 KAYA TUZU SABUNU 4 12007

4 Yorumlar

  • Ömer YETİM

    Ömer YETİM 2019-01-19 Yanıt

    Merhabalar ben 150 gr şık tuz sabununuzdan iki adet almak istiyorum kapıda ödeme var mı?
  • İzzet Güngör

    İzzet Güngör 2017-09-11 Yanıt

    kaya tuzu mantar tedavisi kullanım şekli hakkında bilgi verir misiniz?
  • Şerife KARAKAYA

    Şerife KARAKAYA 2017-09-11 Yanıt

    Merhaba benim bir sorum olacaktı. Kaya tuzu sabunu nasıl kullanılır?
  • Sezai Kaplan

    Sezai Kaplan 2017-08-27 Yanıt

    kaya tuzu ile sivilce tedavisi nasıl yapılır cevaplarsanız sevinirim.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu