Tuz Lamba Satılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tuz Lamba Satılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tuz Lamba Satılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tuz lamba büyük bir sabırla yapılmaktadır. Eğer tuz lamba yapımında ve satımında birazcık dahi olsa gösterilmeyecek bir özen söz konusu tuz lamba için harcanan tüm emeğin boşuna gitmesine neden olur. Bir önceki yazımız olan ‘’tuz lamba nasıl yapılır’’ başlıklı yazıda tuz lamba yapımı hakkında bilgi verildiği için bu yazımızda ayrıca tuz lambası yapımı hakkında bilgi verilmeyecektir. Burada biz daha çok tuz lamba satılırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusu üzerinde duracağız.

Tuz lamba satılırken nelere dikkat edilmelidir?

Tuz lamba yapılırken harcanan emek kadar tuz lamba satılırken de büyük bir emek ve özen gösterilmelidir. Tuz lamba satılırken aşağıda ki kurallara azami derece uyulması söz konusu kaya tuzu lambasının müşteriye sağlıklı şekilde ulaşmasını sağlayacaktır. Tuz lamba satılırken uyulması gereken kurallar:

-Her şeyden önce tuz lamba satılmadan önce lambanın biçiminde herhangi bir anormallik olmadığını tam şekilde emin olabilmek için tuz lambanın her yönü incelenmelidir.

-Tuz lamba içerisine yerleştirilen lambanın yanıp yanmadığı birkaç kez kontrol edilmelidir.

-Tuz lambanın kablosunda herhangi bir eğiklik olup olmadığı kontrol edilmelidir.

-Tuz lambanın ahşap kısmının eğik olmamasına önem verilmelidir. Çünkü tuz lambasının ahşap kısmında meydana gelen eğiklik kaya tuzu lambası içerisinde ki lambaya da zarar verebilmektedir.

- Tuz lamba çeşitleri müşteriye ulaştırılmak üzere paketlenirken kargo esnasında lambanın hasara uğramaması için etrafı köpük ve gazete kağıtları ile koruma altına alınmalıdır.

Özetle tuz lamba yapımında gösterilen özen tuz lamba satımında da gösterilmelidir. Yukarıda ki kurallara uymamak tuz lambanın işlevini yitirmesine neden olur ki bu durum hem üreticinin emeğinin boşa gitmesine hem de müşterinin mağdur olmasına neden olur. O halde tuz lambasının müşteriye sağlıklı şekilde ulaşması için büyük bir özene sahip olunması gerekmektedir.

Yayınlanan 2017-05-10 TUZ LAMBA 1 1712

1 Yorum

  • Bahar Mengü

    Bahar Mengü 2021-02-05 Yanıt

    Ben kızım için aldım, grip olduğunda ilk aklıma gelen tuz lambasını kullanmak. Burnunu tıkamıyor, nefesini kolaylıkla alıyor, odanın havasını fark edilecek kadar değiştiriyor, daha neler neler. Ben çok memnunum, Allah sizden razı olsun.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu