Tuz Lambası Sektöründe Click to Brick Modelini Uygulayan Tek Mağaza: Çankırı Tuz Lamba

Tuz Lambası Sektöründe Click to Brick Modelini Uygulayan Tek Mağaza: Çankırı Tuz Lamba

Tuz Lambası Sektöründe Click to Brick Modelini Uygulayan Tek Mağaza

Tuz lambası ve sofralık doğal kristal kaya tuzu satış hacmi açısından Türkiye'nin lider markası olan Çankırı Tuz Lamba, sanıldığının aksine ticari faaliyetine ilk olarak  e-ticaret ile başlamıştır. İlk olarak cankirituzlambasi.com ile daha sonra cankirituzlamba.com ile tuz lamba ürünleri satan e-ticaret sitesi olma özelliğini taşıyan Çankırı Tuz Lamba, dünya kaya tuzu lambası sektörü içerisinde click to brick (tıklamadan tuğlaya) olarak adlandırılan model olan e-ticaretten perakende ve toptan satış mağazacılığına geçiş yapan tek marka ve firmadır.

2011 yılında altyapı çalışmalarına başlanan ve doğal kristal kaya tuzundan üretilen tuz lamba başta olmak üzere tüm ürünlerin satışını cankirituzlambasi.com ve cankirituzlamba.com ile yapan ve tuz lambasının faydaları ile ilgili bilgi veren Çankırı Tuz Lamba markasının fikir babası Halit ÖZATA, bu girişimin 6 yıl sonra Türkiye'de tuz ile ilgilenen herkes tarafından bilinen dev bir marka ve firma olacağını tahmin edemezdi. Çankırı'da yer alan üretim atölyesinden sonra ilk tuz lambası mağazasını 2014 yılında Kayseri'de açarak başlayan Çankırı Tuz Lamba 30'a yakın bayi ve 7 şubeyle Türkiye'nin en büyük ve en çok satış yapan tuz lambası ve doğal kristal kaya tuzu markası olarak varlığını sürdürüyor.

Tuz lamba ile ilgilenen ve ulusal ve uluslar arası yüz binlerce müşterisi olan Çankırı Tuz Lamba, 6 yıldır cankirituzlamba.com, doğal kristal kaya tuzu ve bu tuzdan üretilen tüm ürünlerle ilgili sadece satış hizmeti sunmuyor ayrıca bilgilendirme de yapıyor. 

Çankırı Tuz Lamba, tuz lambası ile ilgilenen ailelere ihtiyaç duydukları her türlü bilgiyi sunan ve tuz lambası modellerini 6 yıl boyunca önce e-ticaret ortamında daha sonra fiziksel mağazacılığa geçerek yapan dünyada tek mağazadır. 

Çankırı Tuz Lamba, dünyada eşine az rastlanan ve kendi sektöründe click to brick modelini uygulayan tek marka ve firma olma özelliğini taşımaktadır.

Çankırı Tuz Lamba'nın kristal tuz ve tuz lambası ile ilgilenen tüm kişiler için her şeyi tüm detayına kadar düşünen bir marka olup tek uğraş alanı tuzdur. 

Çankırı Tuz Lamba çalışanları sadece satış yapan kişiler değil tuz ile ilgili tüm detaylara hakim olan ve bu konuda takipçi ve müşterilerine en doğru şekilde bilgilendirme yapan bir organizasyon durumundadır.

Bir önceki blog yazımız olan ''Tuz lambaları gerçekten eksi iyonlar üretiyor mu?'' başlıklı yazıda Çankırı tuzu lambası ve himalaya tuzu lambasının nasıl çalıştığı, tuz lambalarının gerçekten negatif iyon üretip üretmediği ve tuzun higroskopik etkisi konularından bahsedilmektedir.

Yayınlanan 2017-09-28 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 4 5362

4 Yorumlar

  • Berna Cigdem

    Berna Cigdem 2017-10-05 Yanıt

    Mrb. Ben ilk defa kaya tuzu lambasi aldım. Bu lambanın kullanım süresi ne kdr dir ne kdr sürede açık kalması lazım. Birde tuz lambasi taktigimizda isinmasi tamamı turuncu renk te mi olması lazım.ben suan 2 gündür kullanıyorum tamamında renk değişimi olmadı bir kısmı kızarıklık. Kaç yıl kullanabiliriz
  • Özgür

    Özgür 2017-10-02 Yanıt

    Kayatuzu oyulmuş şeklinde lambası yok acaba içerisine mum yaksak olur mu
  • Nazife Torun

    Nazife Torun 2017-09-30 Yanıt

    Biz iki yıl önce sizden tuz lamba aldık İki tane
    Bir lamba yanmıyor
    Ne yapmamız gerekiyor, neresinden nasıl ampul takacağız acaba
  • Sultan Zhrsrbyk

    Sultan Zhrsrbyk 2017-09-30 Yanıt

    Iyi gunler. Oglum 6 yasina girecek gecen sonbahardan yaza kadar bogazda balgam probleminiz oldu. Burun akintisi hapsirik gozlerde kizariklik. Artik dr alerjik bir durum dedi. Lambalarinizin bu problemlere faydasi varmi. Ve lambasini yaktigimizda ornek aksamdan sabaha kadar elektrik tuketimi cokmu oluyor. Beni bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim lutfen

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu