Yeni Tuz Lambası Modelleri 2018 Yılına Hazır!

Yeni Tuz Lambası Modelleri 2018 Yılına Hazır!

Yeni Tuz Lambası Modelleri 2018 Yılına Hazır!

Çankırı Tuz Lamba, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak tuz lamba çeşitlerine ve kaya tuzundan üretilen ürünlere sürekli olarak yenilerini eklemektedir. Bunu yaparken üç faktöre önem verilmektedir ki bu faktörler kalite, görsellik ve fiyattır.

Kalite En Önemli Faktörümüzdür Çünkü…

Kalite, Çankırı Tuz Lamba’nın önem verdiği en önemli etkendir. Markamız, ürünlerini geliştirirken müşteri ve takipçilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda niteliğini sürekli olarak artırmaktadır. Örnek vermek gerekirse bir doğal tuz lambası ya da bir kalp tuz lamba üretilirken sadece kaya tuzunu şekillendirmek yeterli değildir elbette. Ürünün yıllarca kullanılabilmesi için ahşabından kablosuna, ampulünden açma-kapama düğmesine kadar tüm malzemelerin kalite düzeyinin yüksek olması kullanışlılığı artıracak en önemli etkendir. Elbette sadece kullanılan malzemenin kaliteli olması da yeterli değildir. Buna ilaveten kullanılan tüm malzemelerin iyi bir ustalık sanatıyla bir araya getirilmesi ve nihai tüketiciye-müşteriye ulaşıncaya kadar 0’a yakın hatayla ulaşabilmesi de kalite kavramıyla ilişkilidir.

Ya Görsellik?

Tek başına kalite kavramı özellikle bir tuz lambası üretimi için tek başına yeterli bir faktör olamaz elbet. Tamamen sağlığa olan faydası için yani alerjik astım, bronşit, burun tıkanıklığı, horlama ya da nefes darlığı gibi yönleriyle tercih eden müşterilerimiz için dahi bir miktar görsellik hiçte fena olmayacaktır.

Mesela doğal kaya tuzu lamba çeşitlerinde ki talebi belirleyen en önemli unsur tuz lambasının faydasıdır. Buna rağmen müşterilerimiz bu ürünleri seçerken gece lambası olarak ya da ev ve iş ortamında güzel ve büyüleyici bir etki oluşturmak amacıyla da satın almaktadır.

Ya diğer kategorilerimizde ki diğer ürünlere ne demeli?

Mesela şömine tuz lambası seçiminde en önemli etkenin sağlık olduğu tartışılır bir konudur. Tamamen göz zevkine hitap eden bu ürünü seçerken görsellik en az tuz lambalarının şifası kadar etkilidir.

Hediye gibi çok farklı amaçlarla satın alınan tuz lambaları göz zevkine hitap etmelidir ki ürün-ürünler amacına ulaşsın.

En Uygun Fiyat

En kaliteli ve göz zevkine hitap eden bir ürünü indirimli ve avantajlı fiyat seçenekleriyle müşterilerimize sunmak önem verdiğimiz üçüncü önemli faktördür. Sağlık açısından birçok faydası olan doğal kaya tuz lambalarının her bütçeye uygun olacak şekilde uygun fiyatlarsa satış ve siparişe sunulması da Çankırı Tuz Lamba markasının ve ekibinin en önem verdiği faktörlerdendir.

Yeni Tuz Lamba Modellerimizden Bazı Kareler

 At Tuz Lamba 

Armut Tuz Lambası Stres Kaya Tuzu Topu

Bir önceki blog yazımız olan ''Tuz Lambası Sektöründe Click to Brick Modelini Uygulayan Tek Mağaza'' başlıklı blog yazısında ilk olarak e-ticaret sitesi olarak faaliyete başlayan cankirituzlamba.com sitesinin zamanla mağaza ve marketleşerek dünya tuz lambası sektöründe click to brick modelini uygulayan tek marka olduğundan bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-10-18 TUZ LAMBA 5 2224

5 Yorumlar

  • Adil

    Adil 2017-11-19 Yanıt

    Merhaba Tuz lambası secerken kac kg lık olduğunun bir önemi varmı 1 adet salona 1 adet yatak odasına alıcam kg farkedermi?iyi calısmalar
  • Gökhan BULUT

    Gökhan BULUT 2017-11-04 Yanıt

    Sitenizde satılan Tuz lambalari ürünleriniz Çankırı tuzundan mi yapılmış acaba?
  • Engin AKDEMİR

    Engin AKDEMİR 2017-11-02 Yanıt

    Siparişimle ilgili birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.
    1) tüm siparislerde hediye fırsatları diye ilanınız olmasına karşın gelen siparisimde herhangi bir hediye yoktu. Bu bir çeliski değil mi? Güven zedelenmesine yol açmaz mı?
    2) 10 kg çankırı kaya tuzu satın aldım. Bu siparişimle ilgili hediye gönderecek misiniz?
    Bu hususlarda sizden beni ikna edecek cevaplar bekliyorum.
    Ayrıca hediyeniz nedir,ne değildir bilmiyorum. Ama madem sitenizde yazmışsınız. İSTİYORUM.
  • Şikayet

    Şikayet 2017-11-02 Yanıt

    İyi akşamlar daha önce tuz lambası almıştım düğmesi bozuk çıktı, tekrar almayı düşünüyorum ama ürünün hatasız olması konusunda endişem var.
  • Sümeyye Sezgün

    Sümeyye Sezgün 2017-10-28 Yanıt

    Bugün elime ulaşan tuz lambasını fişe taktım birkaç dakika yandı sonra söndü ne yapmam gerekiyor?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu