Çankırı Tuz Lamba’dan Prof. Dr. Canan Karatay’a Tuz Lambası Hediyesi

Çankırı Tuz Lamba’dan Prof. Dr. Canan Karatay’a Tuz Lambası Hediyesi

Çankırı Tuz Lamba’dan Prof. Dr. Canan Karatay’a Tuz Lambası Hediyesi

Kayseri’de düzenlenen 1. Kitap Fuarına gözlemci olarak katılan ekibimizden Rabia ÖZATA,  Prof. Dr. Canan KARATAY’A kitap biçimli tuz lambası hediye etti.

Hediye edilen tuz lambasını şaşkınlıkla karşılayan Karatay ile ekibimiz ile aşağıda ki diyalog geçmiştir:

-          Nereden geldi bu?

-          Çankırı Tuz Lamba

-          Çok Teşekkürler, çok selamlar!

    Prof. Dr. Canan Karatay'a tuz lambası hediye   

 Prof. Dr. Canan Karatay’a özel olarak üretmiş olduğumuz kitap tuz lambası üzerinde Karatay’ın en son yazdığı kitaplar arasında yer alan ‘’Prof.Dr. Canan Karatay’la Şifa Bulanlar ‘’ kitabının baskısı yer almaktadır.

Ülkemizde yer alan Çankırı kaya tuzu ve tuz lamba başta olmak üzere yerli kaya tuzlarının tanıtımını her fırsatta yapan Karatay’ın hediyemiz karşısında mutlu olması bizi de sevindirmiştir.

Bir önceki blog yazımız olan ‘’Çankırı Tuz Lamba Ürün Yelpazesini Genişletiyor '' başlıklı yazıda kaya tuz lamba modellerini sürekli artıran ve geliştiren firmamızın yeni dönemde Kırşehir tuzu ve sıvı tuz başta olmak üzere kaya tuzundan üretilen diğer ürünlere de yer vereceğinden bahsedilmiştir.

 

Yayınlanan 2017-12-09 TUZ LAMBA 6 6163

6 Yorumlar

  • Gülçin AYLA

    Gülçin AYLA 2017-12-17 Yanıt

    Merhaba tuz lambası hakkında kısa bilgi verebilir misiniz?
    kargo ücreti ve kullananlar memnun mu öğrenebilir miyim, kullananlar memnun mu?
  • Hale

    Hale 2017-12-16 Yanıt

    Mrb kolay gelsin daha once cok duydum fakat hic kullanmadim tuz lambasini kucuk cocugum var ve kis aylarinda tikaniklik problemimiz oldugu icin tuz lambasini onerdiler ben de satin almak istiyorum yatak odasi yaklasik 30 m2 sitenizde 3kg 2li abajurlari gordum uygun olurmu sizce ya da sizin onerileriniz nelerdir yardimci olurmusunuz.
  • Emre KARACUMA

    Emre KARACUMA 2017-12-14 Yanıt

    Bu tuz lambalarında kullanılan tuzun kalite farkı oluyor mu, çankırılı bir arkadaşın beyaz ve şeffaf olanlar daha iyidir, gri olanlanlara göre demişti.
  • Elif GÜLER

    Elif GÜLER 2017-12-11 Yanıt

    Tuz lambalarına baktım. Çocuk çok sık hastalanıyor. Yorumları okudum. Ne gibi yararını görebiliriz? Dekoratif olanlarla doğal olanlar aynı işlevi görüyorlar mı?
  • PELİN

    PELİN 2017-12-09 Yanıt

    SİZDEN BİLGİ ALABİLİR MİYİM?
    LAMBANIN AMPÜLÜ PATLARSA DEĞİŞTİRE BİLİYOR MUYUZ?
    NORMAL AMPUL MÜ TAKILIYOR ONLARA?
  • Ümit KAPLAN

    Ümit KAPLAN 2017-12-09 Yanıt

    Merhaba,
    Bulaşık makinası tuzunu makinede tuz gözüne koyarak kullanabilir miyiz? Ben bu tuz gözüne koyarak kullanmak istiyorum da, taneli olunca emin olamadım. Yoksa ürettiğiniz gibi tane ile her bulaşık öncesi mi eklemek gerekiyor.
    İkinci konu. 5 kg kampanya toz kaya tuzu siparişi geçiyorum. Ancak 2 paketini granüllü istiyorum. Birde kardeşlerime paylaştırırken sizin torbalarınızı kullanmak istiyorum. Rica etsem 1 kg kilitli torbalarınızdan 2 ad. Kargoya ekleyebilir misiniz?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu