Çankırı Tuz Lamba 2019 Yılında Farklı Sektörlerde de Yer Alacak

Çankırı Tuz Lamba 2019 Yılında Farklı Sektörlerde de Yer Alacak

Çankırı Tuz Lamba 2019 Yılında Farklı Sektörlerde de Yer Alacak

Değerli müşteri ve takipçilerimiz,

Çankırı Tuz Lamba yaklaşık 7 yıllık süreçte on binlerce müşterisine Çankırı kristal kaya tuzu ve gece tuzu lambası başta olmak üzere kaya tuzu ve kaya tuzundan üretilen ürünleri ulaştırmayı başarmış Türkiye’nin en çok satan online kaya tuzu ve tuz lambası markasıdır.

Bu başarının altından yatan en önemli etken elbette ki satmış olduğumuz ürünlerin kalitesi ve fiyatı olsa da en az bu etkenler kadar önemli olan müşteri odaklı yaklaşımı benimsiyor olmamızdır.  7 yıllık süreçte müşterilerimizin güvenini boşa çıkarmamak için ve her geçen gün daha iyiye gitmek amacıyla gerekli olan tüm hamleleri yapmaya çalışmaktayız.  Önümüzde ki yıllarda da bu anlayışı sürdürmek firma ve markamızın en önemli hedefleri arasında yer alacaktır.

Çankırı Tuz Lamba, başarılı profili sayesinde kendi sektörünün en çok satış yapan markası olduğu kadar Türkiye’nin en sevilen ve bilinen markaları arasında yer almayı başarmıştır.

Çankırı Tuz Lamba 2019 yılından itibaren kendi ürün yelpazesine ters düşmeyecek şekilde marka bilinirliğini ve güvenilirliğini üretimini üstlendiği veya kontrol altına aldığı farklı ürün gruplarıyla buluşturarak müşterilerine sunacak.

Neden 2019 Yılından Sonra?

2018 yılı Çankırı Tuz Lamba’nın kendi sektöründe bazı yatırımların yapılacağı ve eksikliklerin tamamlanacağı bir yıl olacak. 2018 yılında sıvı tuz ya da doğal tuzlu su başta olmak üzere kendi sektörümüzü ilgilendiren bazı yatırımları gerçekleştireceğimiz gibi hizmet anlayışımızı daha da profesyonel hale getireceğiz.

2019 yılından itibaren yeni ürün gruplarına da yer verecek Çankırı Tuz Lamba, Türkiye’nin en çok bilinen ve sevilen markaları arasında yer alan özelliğini müşteri odaklı yaklaşımıyla daha da güçlü hale getirecektir.

Bir önceki blog yazımız olan ''Tuz lambasının ömrü ''başlıklı yazıda tuzdan lambaların bir ömrü olmadığından ve bu durumun gerekçelerinden bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2018-01-23 HABERLER 2 2118

2 Yorumlar

  • Sinem TOPAL

    Sinem TOPAL 2018-02-17 Yanıt

    Aslında sofralık tuza da ihtiyacım var.
    Tuz lambası almak istiyorum ama ürünün sabunda olduğu gibi kristal bir yapıda olmasını istiyorum. Böyle bir kristal yapıda olan lambanız var mı?
  • Kerim

    Kerim 2018-02-17 Yanıt

    Merhaba ,göndermiş olduğunuz ürünleri teslim aldik. Göndermiş olduğunuz hediyeler için teşekkür ederim. Öğrenmek istediğim bir konu olacak. Hediyelerin gorseline baktığımızda degirmenlerin içerisinde tuz gözüküyor. Yalniz gelen degirmenlerin ici bos. Normalde degirmenleri bos mu gönderiyorsunuz. Yani değirmen siparişi vermiş olsam bana içinde tuz olmadan mi gelecek.cevabınız için şimdiden çok tesekkurler

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu