Çankırı Tuz Lambası

Çankırı Tuz Lambası

Çankırı Tuz Lambası

Kristal Kaya tuzu, milyonlarca yıl önce kuruyan denizlerin ardında bıraktığı tuz tabaklarının yüksek basınçla sıkışması sonucu oluşmuş doğada doğal olarak bulunan tuzlardır. Güneşin ve basıncın etkisiyle sıkışan tuzlar kristalize hale gelir ve kristal kaya tuzu adını alır. Kristal kaya tuzu da en çok Çankırı kaya tuzunda bulunmaktadır. 

Çankırı Tuz Lamba geçmişten günümüze kadar kullanılmıştır. Mağaralarda alternatif tedavi yöntemi olarak kullanılmıştır. Tuz lambası da dekoratif olarak da hoş görünen ve kullanıldığı ortama fayda sağlayan bir alternatiftir. Kaya tuzunun, ısı ve lamba ile birleşmesiyle görsel şölen sağlar. En çok ev ve iş yerlerinde tercih edilen Çankırı tuz lambalarının halka açık yerlerde de kullanılabileceği bilinmektedir. Etrafımızda bunca radyasyon yayan elektronik cihazla bir arada yaşamaktayken tuz lambalarından daha çok faydalanmamız gerekmektedir. 

Tuz lambalarının faydalarından bahsedecek olursak; 

Çankırı Tuz Lamba markalı doğal tuz lambası çeşitleri yoğunluğundan dolayı iş yerlerinde meydana gelen yorgunluk, stres ve konsantrasyon bozukluğu, odaklanamama sorununu azaltır.

İş yerlerinde sürekli kullanılan elektronik aletlerin (telefon, wifi, televizyon, radyo, telsiz, uydu, mikrodalga, bilgisayar) yaymış olduğu radyasyonun olumsuz etkilerinin giderilmesinde kullanılır. 

Bulunulan mekândaki havayı temizleyerek kalitesini artırır. Böylelikle solunum yolu hastalıklarını önler. Çalışan bireylerde dinginlik, huzur, rahatlama hissi yaratır. 

Sigara dumanının olumsuz etkisini azaltması da özellikle pasif içici durumunda olan bireylerin en önemli avantajıdır.

Çankırı Tuz Lambası ile üretilen negatif iyonlar virüs, bakteri ve mikro organizmalarla savaşır. Rutubeti emerek, ortamdaki akar ve maytların yaşayamayacağı bir atmosfer oluşturur. 

Astım, bronşit, nefes darlığı, burun akıntısı, horlama, KOAH gibi sorunları bulunan kişilerin daha kolay hava almasını sağlar. 

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Nezle, soğuk algınlığı, grip gibi hastalıkları önlemeye yardımcı olur. 

Çankırı Tuz Lambası Nasıl Kullanılır?

  •          20 metrekare bir oda için 1 adet tuz lambası,
  •          21 - 40 metrekare bir oda için 2 adet yeterlidir. 
  •          Ortamda artan her 20 metrekare için bir adet lamba artırılması gerekmektedir. 

Özel bir bakımı yoktur. Sıradan bir temizlikteki gibi nemli bir bezle tozunun alınması yeterlidir. 

Çankırı Tuz Lamba markalı ürünleri kaliteli, doğal, uygun fiyatlı ve farklı model seçenekleriyle sizlere sunmaktayız. Kişilerin tercihlerine göre özel tasarımlar da yapılabilmektedir. Hediyelik eşya olarak da değerlendirebileceğiniz tuz lambalarımız çocukların gelişimine de katkı sağlamaktadır. Çocukların ilgisini çekecek tasarımlarımız da bulunmaktadır. Hem görselliğinden hem yaydığı pozitif enerjisinden yararlanabileceğiniz doğal kaynaklar için Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. 

Bir önceki blog yazımız olan ‘’Tuz Lamba’’ başlıklı yazıda tuz lamba nedir, faydaları nelerdir, nasıl kullanılır ve tuz lambası kullanım önerileri hakkında bilgilerden bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2018-04-22 TUZ LAMBA 0 1503

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu