Tuz Lamba Modellerinden Çankırı Tuzu Çeşitlerine Kadar %10 İndirim!

Tuz Lamba Modellerinden Çankırı Tuzu Çeşitlerine Kadar %10 İndirim!

Tuz Lamba Modellerinden Çankırı Tuzu Çeşitlerine Kadar %10 İndirim!

Enflasyonla Topyekun Mücadele

Değerli müşteri ve takipçilerimiz,

09.10.2018 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat ALBAYRAK, tarafından açıklanan ve kamu öncülüğünde başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na firmamızca resmi başvuru sağlanmıştır.

Çankırı Tuz Lamba firması, almış olduğu kararla “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” kampanyasına resmi başvuru yaparak katılım sağlamış bulunmaktadır.

31.12.2018 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında indirimli olsun ya da olmasın belirli kategoride ki tuz lamba modellerinden Çankırı tuzu çeşitlerine kadar satın almış olduğunuz pek çok üründe ekstra %10 indirim sağlanmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

Çankırı Tuz Lamba

Bir önceki blog yazımız olan "Yaşam Kalitesi için Tuz Lambası Modelleri ve Faydaları" başlıklı yazıda tuz lambası modelleri ve çeşitliliği ile 2019 yılına kadar ki bilimsel araştırmalar ışığnda tuz lambasının faydalarından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2018-10-19 HABERLER, TUZ LAMBA, KAYA TUZU 3 1491

3 Yorumlar

  • Ayşe FADİMEL

    Ayşe FADİMEL 2018-10-24 Yanıt

    Merhabalar ben internetten Allah Muhammed lafızlı tuz lambası siparişi verdim fakat baskılar olduğu için astım, koah hastalarına pek faydası olmuyor işlenmişleri diye duydum doğru ise başka modelle değiştirmek isterim.
  • Hüseyin

    Hüseyin 2018-10-22 Yanıt

    Iyi gunler dun iki adet tuz lambasi siparisi vermistim fakat sitenize uye olmamistim. Siparisleri takip etmek istiyorum nasil yardimci olabilirsiniz?
  • Esra

    Esra 2018-10-21 Yanıt

    Hayırlı geceler tuz lamba dan sipariş vermek istiyorum ancak odanın m2sinden daha fazla ağırlıkta olan lambalardan sipariş vermem herhangi bir rahat rahatsızlık oluşturur mu?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu