Tuz Lambası Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Püf Noktası

Tuz Lambası Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Püf Noktası

Tuz Lambası Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Püf Noktası

Birçoğumuz tuz lambalarının ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını biliyor. Buna rağmen tuz lambası alırken bazı püf noktalarına dikkat ediyor muyuz?

Size bu dekoratif lambaları almadan önce bilmeniz gereken 5 püf noktasından bahsedeceğim. Amacımız kaya tuzu lambası alacak olan kişilerin;

En kaliteli ürünü,

En doğal ürünü,

En güvenilir ürünü,

En faydalı ya da sağlıklı ürünü… Almalarını sağlamaktır. Gelelim bu değerli ve önemli püf noktalarına.

Püf Noktası 1: Lambanın ham maddesine dikkat edilmeli.

Satın alınacak olan tuz lambasının ham maddesinden kastedilen ürünün Çankırı tuzu, himalaya tuzu ya da diğer tuzlardan üretilip üretilmediğinin bilinmesidir. Hem sahip olduğu minerallerin daha dengeli olmasından dolayı hem de tuzun beyaz renge sahip olmasından dolayı içerisine hangi renk ampulü koyarsanız koyun daha dekoratif bir görünüm elde edebileceğiniz için Çankırı tuz lamba markalı kaya tuzu lambası çeşitlerini almanızı tavsiye ederiz. 

Tuz lambası hammaddesi

Püf Noktası 2: Sadece ham madde yetmez! Lamba üretiminde kullanılan malzemelerden ahşap, ampul ve kablonun da kaliteli ve güvenli olmasına dikkat edilmeli.

Genel olarak kaya tuz lambası alırken ürünün tuzuna yani ham maddesine odaklanırız. Ancak ürün kalitesi açısından ham madde kadar önemli olan diğer bir püf noktası da kullanılan malzemelerin kaliteli ve güvenli olmasına dikkat edilmelidir. Lambanın kablosu, ampulü ve ahşabı uzun vadeli olabilecek şekilde kaliteli olmalı ve Türk standartları ve uluslar arası kabul görmüş standartlara uygun olmalıdır. Bu etkenler ürünün güvenilir olmasına da katkı sağlayacaktır.

  Tuz Lambası Ampulü

Püf Noktası 3: Doğru ürünü seçtiğimizden emin olmalıyız.

Kaya tuzu lambası bütün alanlar için aynı etkiye sahip değildir. Çok nemli, büyük odalı evlerde yaşıyorsanız küçük ağırlıkta ki lambaları seçmeniz pek doğru olmayacaktır. Bu nedenle kullanılacak alanın metrekaresine ve nem düzeyine uygun ürün seçilmelidir. Doğru tuz lambasını seçebilmek için faydalı olabilecek tüm bilgilere cankirituzlamba.com/blog/104_tuz-lambalari-faydalari-ve-kullanma-kilavuzu.html bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Püf Noktası 4: Tuz lamba ampulü yeterli Watt değerine sahip olmalı

Satın almış olduğunuz ürünün ampulü, ürünün toplam kg ağırlığına uygun olmalı. Eğer 5 kg ve altında doğal kaya tuz lambaları kullanıyorsanız 10 Watt değerinde ampul yeterli ve ideal olacaktır. Ancak 5 kg ve 10 kg ağırlığında ki ürünlerde 15 Watt değerinde ampul kullanmak yeterli olacaktır. 15 Watt üzerinde ampul kullanımı kaya tuzu lambasını daha faydalı hale getirebilse de bu ürünün gece kullanımında yüksek ışığa sahip olmasından dolayı uyku kalitesini olumsuz yönde etkileyecektir.

Püf Noktası 5: Satın aldığınız ürün garanti belgesine sahip olmalı.

Doğal tuz lambası ya da diğer lamba çeşitlerini alacağınız firmanın ürünle ilgili yaşayabileceğiniz olası problemler için garanti belgesi ya da güvence vermesi önem taşıyacaktır.

Yayınlanan 2018-11-27 TUZ LAMBA 2 8874

2 Yorumlar

  • Hasret

    Hasret 2022-11-29 Yanıt

    Merhaba ben eşimden için almak istiyorum eşim kolon kanseri tedavi oluyor kemo terapi tedavisi görüyor zararı varmı hocam
  • Ayfer

    Ayfer 2018-12-02 Yanıt

    Merhaba 3 adet 85 tl olandan istiyorum fiyatta bir indirim olabilir mi? Ayrıca radyasyon önleyici ufak biblo 22 mk alan için uygun mudur?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu