2019 Yılı Artık Gelsin

2019 Yılı Artık Gelsin

2019 Yılı Artık Gelsin!

Çankırı Tuz Lamba, geride bırakacağımız yaklaşık 7 yıllık süreçte sürekli olarak yenilendi ve doğal kristal kaya tuzundan yeni ürünler üreterek müşterilerine sundu. Her geçen yıl sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren Çankırı Tuz Lamba, “müşteri odaklı yaklaşım” prensibiyle hareket etmeye devam etti.

2019 yılına sayılı günler kaldı.  Çankırı Tuz Lamba, büyük bir heyecanla beklediğimiz 2019 yılında yepyeni, dekoratif doğal kaya tuzu lambası ve kristal tuzdan üretilen ürünleri müşterileriyle paylaşacaktır. 2019 yılında da ürünlerimizle ilgili getireceğimiz yeniliklere devam edilecektir.

Dekoratif ve doğal niteliğe sahip tuz lambası modelleri, bir açıdan oyun hamuruna benzemektedir. Oyun hamuruna benzetmemizin sebebi, ucu bucağı olmayan geniş bir hayal gücüyle kristal kaya tuzunun birbirinden farklı ve renkli biçimlere sokulabiliyor olmasıdır.

2019 yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hayal gücümüzün sınırlarını zorlayarak yeni tuz lamba ve diğer kristal kaya tuzu ürünleriyle müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak hareket edilecektir.

Doğal sofralık Çankırı kaya tuzu ve tuz lambası satışı ile faaliyetine başlayan Çankırı Tuz Lamba, bugün kaya tuzundan akla gelebilecek pek çok ürünü müşterileriyle paylaşmaktadır. Bugüne kadar kristal kaya tuzu üzerine birçok proje ürettik ve bu projelerin bir bölümünü hayata geçirdik. 2019 yılında da hayata geçiremediğimiz diğer projeleri de hızla hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Satışını yaptığımız tüm ürünleri, üretim aşamasından müşteriye ulaşıncaya kadar ki her safhayı takip ederek müşterilerimize sunmaktayız. Buna rağmen hem firmamıza bağlı hem de anlaşmalı kargo firmalarımıza bağlı yaşanan tüm sorunları çözüme kavuşturabilmekteyiz.  Oluşabilecek herhangi bir sorunda müşterilerimizle diyalog kurarak gerekli hamleleri yaparak mağduriyet yaşamasının önüne geçmekteyiz. Söz gelimi satın aldığı kaya tuzu lambası, kargo firmasına bağlı ya da firmamıza bağlı olarak müşterimize hasarlı şekilde ulaştıysa müşterilerimize ilgili ürünü, “niçin ürünü teslim almadan kontrol etmediniz ?”, “niçin tutanak tutmadınız?” gibi prosedürlerle uğraştırmadan telafisini sağlamaktayız. Önemli olan müşterimizin talebini tamamen isteğine uygun olarak karşılayabilmektir. Doğabilecek aksaklıkların maliyeti ne olursa olsun “müşteri odaklı yaklaşım” prensibinden asla taviz vermedik ve 2019 yılında da vermemeye devam edeceğiz.

Yazımızın en başında belirttiğimiz gibi 2019 yılını büyük bir heyecanla bekliyoruz. 2019 yılı kendi sektörümüzde çığır açabileceğimiz ve dünya markası olabilmek adına efor sarf edeceğimiz bir yıl olacak. Yeni yılımızın başta ülkemiz olmak üzere firmamıza hayırlı olması dileğiyle…

Hem iyi, hem sağlıklı,
Hem genç, hem güzel,
Sevgi dolu, saygı dolu,
Neşe dolu, güneşli muhteşem bir yıl dileriz.
Yayınlanan 2018-12-12 TUZ LAMBA 1 1529

1 Yorum

  • Gurur Öyküm GÜVEN

    Gurur Öyküm GÜVEN 2019-01-10 Yanıt

    Yılbaşı hediyesi olarak iki adet tuz lamba sipariş etmiştim. Maalesef lambaların biri ilk yaktığım gün söndü,tuşunu kapatıp açınca yandı. Ancak ikinci gece yine aynı sorunu yaşadım ve artık hiçbir şekilde yanmıyor. İçini açtım ampül fotoğraftakiler gibi. Demir kısımlarda da oksitlenme var. Büyük ihtimalle iç parçalar deniz geçmiş. Henüz ürününü tam olarak kullanamadım ve ikinci seferde bozuldu.
    Konuyla ilgili yardımlarınızı bekler iyi çalışmalar dilerim...

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu