Kreatif Doğal Tuz Lambası

Kreatif Doğal Tuz Lambası

Kreatif Doğal Tuz Lambası

Değerli takipçilerimiz ve müşterilerimiz, önümüzde ki günlerde “kreatif” olarak nitelendirmiş olduğumuz doğal tuz lambası çeşitlerini satışa sunacağız.  Ancak satışa sunmadan önce “kreatif tuz lamba nedir, hammaddesi nedir ve diğer klasik doğal tuz lamba çeşitlerinden farkı nedir?” sorularını yanıtlayacağız.

Kreatif Doğal Tuz Lambası Nedir?

kreatif-dogal-tuz-lambasiKreatif doğal iyon lambası, tuz ocağından çıkarılan Çankırı tuzu kütlelerinin şekillendirilmeden ya da herhangi bir yontma işlemine tabi tutulmadan doğrudan kaya tuzu lambasına dönüştürülmesidir. Tuz mağarasından toplanan Çankırı tuzu kütleleri, şekli nasıl olursa olsun herhangi bir düzeltme yapmadan oyulup tabanına ahşap kaidenin yerleştirilmesi ile üretilmektedir. Ancak istisnai olarak Çankırı kaya tuzu kütlelerinin herhangi bir kısmı çok anormal ise küçükte olsa bir düzeltme ya da yontma yapılabilir. Ancak yapılan küçük düzeltmeler lambanın özgün görünümünü farklılaştırmayacak düzeydedir.

 Klasik doğal iyon lambaları yontulduğu için görünüm itibariyle birbirine benzese de kreatif doğal tuz gece lambaları yontulmadığı için kreatiftir yani diğer lambaların görünümünden tamamen bağımsız ve özgündür.

Kreatif Lambaların Ham maddesi Nedir?

Kreatif doğal kaya tuz lamba çeşitlerinin ham maddesi Çankırı tuzudur. Çankırı tuz mağaralarından çıkarılan kristal kaya tuzu çeşitleri hijyenik koşullarda toplanır ve düzeltme yapılmadan ve orijinal görünümü bozulmadan lambalaştırılır.

Klasik Doğal Tuz Lamba Çeşitlerinden Farkı Nedir?

Kreatif doğal Çankırı tuzu lambalarının diğer klasik doğal tuz gece lambası çeşitlerinden tek farkı yontulup şekillendirilmemiş olmasıdır. Yukarıda da ifade ettiğimiz üzere Çankırı kaya tuzu kütlesinin mağarada ki hali ve görünümü ne ise aynen o halinin lambalaştırılmasıdır.

Ancak klasik doğal tuz gece lambaları, tuz lambacının hayal gücüne bağlı olarak yontularak şekillendirilir. Tuz lambacı, Çankırı kaya tuzu kütlesini alıp ürünün fazla gördüğü noktalarını yontar ve kendi kafasında ki şablona göre üretir. Bu nedenle tuz lambacının ürettiği tüm doğal tuz lambası çeşitleri birebir aynı olmasa görünümleri kabaca birbirine benzer.

klasik-dogal-tuz-lambaKlasik olsun ya da kreatif olsun hangi doğal Çankırı kaya tuzu lambası çeşitlerini alırsanız alın kg ağırlığı sabit kalması şartıyla aynı faydayı ve etkiyi gösterecektir. Her iki üretim şekli de tamamen doğaldır ve faydası için hangisini alırsanız alın verimliliği sabittir.

Bazı müşterilerimiz klasik bazısı ise kreatif görünümü tercih etmektedir. Hangi görünümün tercih edilmek istendiğinin kararı müşterilerimizin görsel zevkine veya estetik anlayışına göre değişiklik gösterecektir.  “Ben Çankırı tuzu mağarasından çıktığı haliyle bir lamba satın almak istiyorum.” diyen müşterilerimiz kreatif tuz lambaları seçebilirsiniz. Öte yandan “Benim ürünüm tuz lambacının hayal gücüne bağlı belirli bir formatta gönderilsin.” Diyorsanız klasik doğal tuz lambası modellerini tercih edebilirsiniz.

Tekrar vurgulayalım ki kreatif ya da klasik doğal kaya tuz lambalarından hangisini alırsanız alın her iki üretim modeli doğaldır ve faydasından hiçbir değişiklik yoktur.

Daha fazla tuz gece lambası hakkında bilgi sahibi olmak için cankirituzlamba.com/blog/104_tuz-lambalari-faydalari-ve-kullanma-kilavuzu.html bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanan 2019-04-06 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 2 2488

2 Yorumlar

  • ozcan seven

    ozcan seven 2020-12-13 Yanıt

    tuz lambalarinin toptan fiyati nedir
  • Berivan KÖKLÜ

    Berivan KÖKLÜ 2019-05-16 Yanıt

    Geçen yıl sizden tuz lambası almıştım ama ışık konusunda verim alamadığımız için çok kullanamadım. İnstagramdan sayfanıza durumu bildirdiğimde yüksek watt da bir ampül takabileceğimizi söylediler ancak takamadık. Sitenizde görünenler gibi beyaz degil bizim lambamız.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu