2020 Yılının Trend Ürünü Kreatif Tuz Lambası

2020 Yılının Trend Ürünü Kreatif Tuz Lambası

2020 Yılının Trend Ürünü Kreatif Tuz Lambası

Çankırı Tuz Lamba imzalı ürünler arasında yer alan kreatif doğal tuz lambası modelleri, müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Çankırı tuzu mağarasından çıkarılan kütlelere herhangi bir yontma yapılmadan doğrudan lambalaştırılmasıyla ortaya çıkan kreatif ürünlerdir.

Klasik Doğal Tuz Lambası ile Kreatif Doğal Tuz Lambası Arasında ki Fark Nedir?

Kreatif Tuz LambasıMüşterilerimiz tarafından cevabı en çok merak edilen sorulardan birisi de klasik doğal tuz lamba modelleri ile kreatif doğal tuz lambası arasında ki farkın ne olduğudur. Siz de merak ediyorsanız hemen cevaplayalım.  Çankırı tuz lambası çeşitlerinden kreatif ürünler, tuz mağarasından seçilen kaya tuzu kütleleri lambaya en uygun şekilde seçilir. Yani herhangi bir düzetme ya da yontma yapılmaz. Bu nedenle bu tarz lambaya uygun kütleleri bulmak çokta kolay değildir. Ancak klasik doğal tuz lamba modellerinde büyük kütleler seçilir ve o kütleler yontularak lambalaştırılır.

Faydaları Açısından Bir Farklılık Var mı?

Tek kelimeyle cevabımız hayır! Sonuçta elle yontularak şekillendirilen Çankırı tuz lambası çeşitleri ile kreatif ürünler aynı hammaddeden üretilmektedir.  Aynı ağırlıkta ki iki ürün grubunun yararının aynı olduğunu söyleyebiliriz. İkisi ürün grubu arasında ki en önemli farklılık görünümünde ki ve lambalaşma sürecinde ki harcanan efordan kaynaklanmaktadır.

Klasik Doğal Tuz LambasıKreatif doğal tuz lambası modellerine ulaşmak, bilgi edinmek veya sipariş oluşturmak için cankirituzlamba.com/18-dogal-tuz-lamba bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Özetlemek gerekirse;

Klasik doğal tuz lambası modelleri elle yontularak lambalaştırılır.

Kreatif doğal tuz lambası modelleri tuz mağarasından lamba yapımına uygun kütlelerin bulunup seçilmesiyle herhangi bir yontma yapılmadan*** elde edilir.

***Sadece çok aşırı uçlar görüntü kirliliği oluşturacak düzeydeyse kırılabilir ya da düzeltilebilir.

Gelelim Gündeme…  Koronavirüs Salgını...

Salgın küresel bir salgın durumunda maalesef. Başta Çin, İran ve İtalya olmak üzere dünyanın neredeyse tamamına yakını bu salgına çözüm bulma çabası içerisinde. Gündem corona virüs olunca bizlere de “Çankırı tuz lambası Koronavirüse iyi gelir mi”, “Çankırı tuz lambaları corona virüsleri yere düşürür mü” benzeri birçok soru ile karşılaşmaktayız. Ancak bu sorulara topyekun olarak verdiğimiz cevap ise bu konuda bilimsel bir araştırmanın olmayışından kaynaklanmaktadır. Ancak bir önceki blog yazımız olan “Koronavirüse karşı tuzlu su lavajı” başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Yazı içeriğinden de anlaşıldığı üzere bu konuda ağız ve burun temizliği için Oytun ERBAŞ gibi çeşitli doktorlar tarafından tuzlu su tavsiye edilmektedir. Üstelik yapımı oldukça kolaydır. Evinizde doğal kaya tuzu veya doğal deniz tuzu ile temiz su olması bu karışımı yapmanız için yeterli.

Yazıyı okumak için https://www.cankirituzlamba.com/blog/188_coronaviruse-karsi-tuzlu-su-lavaji.html bağlantısını tıklayabilirsiniz.

Yayınlanan 2020-03-15 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 0 1097

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu