İstanbul’da Çankırı Tuz Lamba Satış Mağazası

İstanbul’da Çankırı Tuz Lamba Satış Mağazası

İstanbul’da Çankırı Tuz Lamba Satış Mağazası

Tuz lambası ve kaya tuzundan üretilen diğer tüm ürünlerin satıldığı ve alanında satış hacmi açısından Türkiye’nin lider markası durumunda yer alan Çankırı Tuz Lamba’ya ait tüm ürünleri artık İstanbul Bahçelievler’de yer alan satış mağazasında da bulmanız mümkün! Türkiye’nin pek çok şehrinde şube, bayi ve satış mağazaları şeklinde Çankırı Tuz Lamba markalı ürünlerin satıldığı noktalar artmaya devam ediyor.

İzmir, Eskişehir, Aksaray, Kayseri, Muş, Bursa, Kahramanmaraş(Afşin), Elazığ, Konya’da satış noktaları yer alan Çankırı Tuz Lamba artık İstanbul’da!

2017 yılı başlangıcında Çankırı Tuz Lamba için iki önemli gelişme mevcut. Bu gelişmelerden ilki ve en önemlisi Çankırı Tuz Lamba’nın Avrupa’da yer alan operasyon merkezinin daha önce belirttiğimiz üzere Almanya’nın Dorsten şehrinde faaliyete geçecek olması. İkinci önemli gelişme ise Türkiye’nin en gelişmiş sanayi şehri olan ve nüfus miktarı açısından lider durumda olan İstanbul’da sadece Çankırı Tuz Lamba markalı ürünlerin satılacağı tuz mağazasının açılıyor olması.

‘’ Ben alacağım tuz lambasını görerek kendi ellerimle seçerek satın almak istiyorum’’ ya da ‘’ Özel günlerde sevdiklerime vereceğim hediyeye işte bugün sahip olmalıyım!’’ diyorsanız ve İstanbul’da ikame ediyorsanız sizi Çankırı Tuz Lamba İstanbul Satış Mağazasına bekleriz.

Çankırı Tuz Lamba İstanbul Satışı Şubesi:

Hürriyet Mahallesi, Dumlupınar Sokak, Karahan Apt., No 4 Bahçelievler/İstanbul, 34191 Bahçelievler/İstanbul
Telefon : 0850 532 3560

Ürünlerimizin satışının yapıldığı diğer mağazalara ait adres bilgileri yakın zamanda https://www.cankirituzlamba.com/magaza linkinden paylaşacağız.

İstanbul demişken yeni ürünlerimiz arasında yer alan ve İstanbul şehrinin önemli sembolleri arasında yer alan seramik objeli Kız Kule’li tuz lambası adlı ürünümüze göz atmanızı tavsiye ederiz. Ürün özelliklerinden bahsetmek gerekirse seramik obje arkasında yer alan lamba doğal model (4) güneşi simgelemektedir. Ürünün en önemli özelliğinin özellikle gece yakılması durumunda Kız Kulesi’ni izliyor hissi uyandırıyor olmasıdır. Bu nedenle baskı şeklinde yapılan yüzey baskılı modellere göre çok daha gerçekçi bir his oluşmasını sağlayacaktır.

Bir önceki blog yazımız olan ‘’bulaşık makinesi tuzu nedir, faydaları nelerdir’’ başlıklı yazıda bulaşık makinesi tuzu ve bulaşık makinesi tuzu faydalarından bahsedilmektedir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 9 7401

9 Yorumlar

  • Alparslan Sırdaş

    Alparslan Sırdaş 2020-01-15 Yanıt

    Mrb ben Alanya dan yazıyorum. Sizin ürünleriniz le ilgileniyorum. İş yerimde bir reyon yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Ve mümkün olursa bu bölgede toptan satışta yapmak istiyorum. Cevabinızı bekliyorum. İyi çalışmalar.
  • Fatih

    Fatih 2018-05-10 Yanıt

    Merhaba ben istanbul esenyurttan yaziyorum tuz lambasi almak istiyorum yakin bayinizin adresini verebilirmisiniz
  • ahmet

    ahmet 2018-04-08 Yanıt

    Çalışmalarınızda başarılar dilerim Şifa kaynağı Tuz lambalarının nefes alınan her ortamda olması gerektiğini vurgularım 18
  • Abdujalil Boymatov

    Abdujalil Boymatov 2017-09-11 Yanıt

    Ben rusyadan yaziyorum, adresinizi ogrenmek istiyorum,esim istanbul'a gitti ve ondan tuz lambalari almasini rica ettim eyer sizde istanbul'daysaniz adresinizi yazarsaniz sevinirim cunki esim istanbula ilk defa gidiyor ve oralari bilmiyor. Esim otelde kaliyor.siz sadece sifarislemi calisiyorsunz? Lambalari sattiginiz bir magaza adresiniz yokmu? gidip kendisinin alabilecegi. Ayrica lambadan baska kaya tuzuda satiyormusunuz? Birde nakit odemede yapa biliyormuyuz? Birde lutfen fiyat konusundada bilgilendirirseniz cok sevinirim. Turk lirasini cok bilmiyorum,dolarla yazarsaniz sevinirim. Dogal tuz lambalari olsunda sekli gorunusu cok onemli deyil aslinda, Birde islem gormemis kaya tuzu. Benim icin cok onemli.Benim dort cocugum var,kisin cok hastalaniyorlar bu lambalari onlar icin istiyorum. Buyuk olmasin istiyorum cunki esimin biletinde bagaj sadece 10kilo yaziyor.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-11 Yanıt

      Merhaba Sayın Abdujalil Boymatov, eşiniz belirtmiş olduğu adresi firmamızın satış birimine iletirse İstanbul'daki adrese gönderim yapılabilir. Hayır Çankırı tuz lamba, Özlü Bakliyat ve Baharat firmasına ait tescilli markadır. Türkiye'nin pek çok noktasında ve dünyada ki noktalarında bayilik ve şubeleşme şeklinde mağazaları bulunmaktadır. Eşinize yakın olan bayimizi iletebiliriz. Ancak belirttiğinize göre eşinizin İstanbul'a ilk kez girmesi ve İstanbul'u bilmiyor olmasından dolayı kargo şirketimizce belirtmiş olduğu adrese gönderebiliriz. Evet elbette tuz lambası dışında kaya tuzu ve kaya tuzunun türevlerini satmaktayız ve üretmekteyiz. Kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz gibi, havale, eft, online ödeme gibi tüm ödeme seçeneklerimiz mevcuttur. Dolar olarak fiyatlarımzın anlaşılması adına dolar kuru üzerinden çeviri yapabiliriz ya da bu konuda sizin çeviri yapmanız adına yardımcı da olabiliriz. Tuz lambası fiyatları sitemizde görmüş olduğunuz fiyatların güncel dolar kuruna bölünmesiyle elde edilebilir. Doğal tuz lambalarını sitemizde yer alan doğal modeller kategorisinden görebilirsiniz. Ürünlerimizin hiçbiri kimyasal süreçten geçmemiştir ve tuz mağarasında ki doğal haliyle müşterilerimize sunulmaktadır. Sitemizde yer alan doğal lambalardan bagaj boyutuna uygun büyüklükte ve kilogram ağırlığında lamba seçebilirsiniz.
  • Nezahat TUNÇ

    Nezahat TUNÇ 2017-09-11 Yanıt

    İstanbul Kadıköyde dükkanımız var ürünlerinizi satmak isteriz bize toptan fiyatlarınızı ve ürünlerinizi tanıtan bir katolog gönderebilirmisiniz
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-11 Yanıt

      Merhaba Nezahat Hanım, firma yetkililerimizle iletişime geçerek ya da toptan tuz lambası satın alabilir veya fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Toptan kaya tuzu ve tuz lambası satışında fiyat ve kalite açısından sağlayacağınız avantajlar yanında firma yetkililerimizin sizinle sürekli olarak iletişimde olması ve bilgilendirme yapması da sizler için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Türkiye'nin 81 iline satış yapan ve toptan tuz lambası ve kaya tuzu açısından müşterilerine pek çok ayrıcalık tanıyan Özlü Bakliyat-Baharat firmasına ait Çankırı tuz lamba markasından tuz lamba alabilir ve bahsetmiş olduğunuz İstanbul Kadıköy'de satışlarınızı yapabilirsiniz. Ancak bayilik sözleşmemizde markamızın prestijine dönük yükümlülüklere özellikle yer vermekteyiz.
  • Esma Karapınar

    Esma Karapınar 2017-08-26 Yanıt

    Kaya tuzu ve tuz lambası sektöründe sürekli kendinizi geliştiriyorsunuz, bundan dolayı sizi tebrik ederim.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-08-27 Yanıt

      Esma Hanım merhaba öncelikle teşekkür ederiz, faaliyetini gösterdiğimiz tüm sektörlerde AR-GE, bizim için en önemli faktörlerdendir. Bu nedenle gerek kaya tuzu lambalarımız ve kaya tuzu ürünlerimiz bu faktöre bağlı olarak gelişmektedir.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu