Öğrenci Velilerine En Sağlıklı Karne Hediyesi Önerileri

Öğrenci Velilerine En Sağlıklı Karne Hediyesi Önerileri

Öğrenci Velilerine En Sağlıklı Karne Hediyesi Önerileri

Bir eğitim-öğretim dönemin daha sonuna geldik. Hem öğrenci velilerinde hem de öğrencilerde stres ile birlikte büyük bir heyecan var.  Sadece veli ve öğrencilerde mi? Elbette ki hayır! En az veli ve öğrencilerde olduğu kadar öğretmenlerde de…

Bu yazımızda tahmin edeceğiniz gibi genelde karne alındıktan sonra öğrencileri ödüllendirmek adına verilen karne hediyelerinden bahsedeceğiz. Ancak tabi ki bizim hediye önerimiz tuz lambası olacak. Ancak unutulmaması gereken en önemli detay dışsal pekiştireçten ziyade içsel pekiştireçin çok daha önemli olduğudur. Elbette çocuklarımızın elde etmiş olduğu başarıları pekiştirmek ve daha üst düzey başarılar elde etmesini sağlamak için bazı hediyeler almaktayız. Ama en önemlisi öğrencilerin sağlamış olduğu başarılardan haz duyması, özgüveninin artması… Kısaca kendi kendini ödüllendirmesi bir öğrenci için çok daha önemlidir.

Karne hediyeleri deyince genelde aklımıza bisiklet, cep telefonu, dizüstü bilgisayarı gibi araçlar gelse de yazımızın en başında da belirttiğimiz gibi hem sağlıklı hem de daha uygun fiyatlara sahip olan tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Karne hediyesi için hangi tuz lambalarını alabileceğinize ilişkin olarak aşağıda bazı önerilerden bahsedilmiştir.

Meraklı Öğrenciler İçin Küre ve Piramit Tuz Lambası

Küre tuz lambaları daha çok dünya küresi gibi farklı amaçlarla kullanılabilecek nitelikte yer alan ürünler arasında yer almaktadır. Küre modellerin üzerine dünya haritasının basılması sonucunda öğrenciler ülkeler hakkında fikir sahibi olabilecektir. Lambanın yaymış olduğu negatif iyonun vermiş olduğu huzur ile ışığın küreyle buluşması sonucu oluşan mükemmel görünümde cabası :)

Piramit tuz lambaları da geometrik şekillere ilgi duyan öğrenciler açısından güzel bir tercih olabilir. Piramitler her zaman sahip olduğu görünümle ilgi çekici olmuştur ve çeşitli hediye araçları piramit şeklinde üretilmiştir. Daha çok şekillerle, çizimlerle arası iyi olan öğrenciler için piramit tuz lambası sağlıklı ve eğitici bir seçim olacaktır.

Fanatik Öğrenciler için Takım Logolu Tuz Lambası

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer Anadolu takımlarına fanatiklik derecesinde ilgi duyan öğrenciler için takım logolu kaya tuzu lambası güzel bir hediye seçimi olacaktır. Sadece Türkiye liglerinde yer alan takımları tutan değil Avrupa takımları ve diğer ülkelerin takımlarını da takip eden ya da tutan öğrenciler için de istenilen logolar yüzey işlemeli/baskılı ya da LED Işıklı baskılı biblo tuz lambaları üzerine baskı yapılarakta hediye olarak tercih edilebilir.

İstediği Karneyi Getiremeyen Öğrenciler İçin Şekerlik Tuz Lambası :) :)

Sadece istediği başarıyı elde eden öğrenciler için bazı hediye tuz lambası önerilerinde bulunacağımızı düşündüyseniz yanıldığınızı söyleyebiliriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın istemiş olduğu karneleri getirememesi durumunda onları cezalandırmak onların kalbini kıracaktır ve çözüm olmayacaktır eğitsel olarak. Bu nedenle onların motivasyonunu ve özgüvenini artıracak adımlar onların başarı düzeyinin yükselmesine neden olacaktır. Özellikle rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti veren uzmanlar bu durumda en iyi çözümü üretecektir. Tabi ki rehberlik ve psikolojik danışmalar daha çok içsel pekiştireçler ile ilgilenir. Biz ise iç faktörlerden daha az etkili olsa da bu çocukların yüzünün biraz olsun gülmesi ve motivasyonunun daha da artması adına tadı tuzlu ancak görünümüyle şeker tadında olan tuz lambalarını önerebiliriz.

Yukarıda bazı karne hediyesi için öğrenci özelliklerine göre bazı tuz lambası çeşitlerinden bahsetmiş olsakta elbette farklı zevk ve beklentilere sahip olan diğer tuz lamba türleri de karne hediyesi olarak tercih edilebilir.

Bir önceki blog yazımız olan ''tuz lambalarını verimli hale getirmek için neler yapmalıyız'' başlıklı yazıda tuz lambasının zararları ve tuz lamba verimliliği konularından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 2 4079

2 Yorumlar

  • Habibe AYHAN

    Habibe AYHAN 2017-09-16 Yanıt

    İyi geceler, bir öğretmen olarak yazınızın tamamını okudum. Çok ince düşünmüşsünüz. Dediğiniz gibi bizler küçük bir sözde bile mutlu oluruz. Öyle hediyeler falan gerekmez bize. Yeter ki öğrencilerimiz hayata hazırlansın ve bizi başarılarıyla gururlandırsın.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-16 Yanıt

      Merhaba öğretmenim, düşünceniz için çok teşekkür ederiz. Evet elbette, biz hediye olarak 24 kasım Öğretmenler Günü için bazı seçenekler sunsakta şunu çok iyi biliyoruz ki ''güzel bir söz'' dahi sizler için asıl ve en büyük hediyedir. Yazmış olduğumuz bu satırları yazma sebebimizi bile siz değerli öğretmenlerimize borçluyuz. Şimdiden 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu