Hediye Tercihinde Tuz Lambası

Hediye Tercihinde Tuz Lambası

Hediye Tercihinde Tuz Lambası

Tuz lamba hediye seçenekleri arasında en genel olanıdır. Ne demek istiyoruz? Hangi amaçla hediye alırsanız alın tuz lambası amacınıza uygun hale getirilebilir ya da amacınızı karşılayabilir.

Mesela bir doğum günü hediyesi mi almayı düşünüyorsunuz? Sadece yaş, cinsiyet ve doğum günü olan kimsenin neleri sevdiği gibi bazı özelliklerini bilmeniz yeterli olabilir. Daha sonra tuz lambası bu özelliklere uygun seçilebilir ya da bu özellikle kaya tuzu lambasına uyarlanabilir. Bu durumu şöyle bir örnekle açıklayabiliriz. Mesela doğum günü kutlanan kişinin yaşı küçükse ve çizgi film karakterlerinden Red Kit önemli bir hayranıysa yapılacak işlem yüzeyi düz olan bir kaya tuzuna bu karakteri basmak ve isteğe bağlı olarak alt kısmına ‘’ doğum günün kutlu olsun...’’ yazdırmaktır. İster futbol takımı olsun ister farklı zevkler olsun bütün bu hususlar kaya tuzu lambasına uyarlanabilir. Yeterki hedef kişinin özelliklerini ve kişisel zevklerini bilelim.

Tuz lambası kalbini kırdığımız bir insandan özür dillemek için doğru seçeneklerden birisidir. Genelde özür dilerken acabanasıl bir hediye alsam karşı tarafın gönlünü alabilirim düşüncesi içerisine girmekteyiz. Ancak alışılagelmiş hediyelerden ziyade farklı bir hediye olsun düşüncesi içerisindeyseniz tuzlamba tercih edilebilir. Eğer özür dileyeceğiniz kişi sevgilinizse kalp tuz lambaları ve bu lambalar üzerinde yer alacak güzel bir cümle gayet etkili olacaktır.

Bazen seni seviyorum diyebilmenin tek başına yetersiz kaldığı düşüncesi doğabilir bizde. Küçük bir hediyeyle bu söylemi desteklemek isteyebiliriz. Genelde bu yönde alınacak tuz lambası şekli kalp olsa da yüzey baskılı tuz lambalarında yer alacak ‘’seni seviyorum’’ ifadesi ve bu ifadenin etrafına atacağımız küçük kalpçikler bile emin olun sevdiğiniz kişinin hoşuna gidebilir.

Bir yakınınız ya da arkadaşınız yeni bir işyeri mi açtı, peki böyle bir gün için nasıl bir hediye tercih edebiliriz? Galiba yüzey baskılı tuz lambalarından daha küçük bir isimliğe ‘’ yeni işinde başarılar ‘’ yazmamız ve isteğe bağlı üzerine isim eklememiz özgün bir hediye olacaktır.

Bir hastanız var ve hastanıza geçmiş olsun hediyesi mi alacaksınız? Galiba daha sade bir ürün alacaksınız. Bu yönde doğal tuz lambası türlerini tavsiye edebiliriz. Ancak tavsieyelerimiz sadece doğal tuz lambaları ile sınırlı kalmamalı. Abajur tuz lamba, vazo kaya tuzu lambası, çanak tuz lambası gibi ürünlerde geçmiş olsun hediyesi olarak tercih edilebilir.

Arkadasışınız ya da yakınınızın bir bebeği mi dünyaya geldi, zaten genel olarak alınması gereken hediyeler alınmış daha bunun üzerine ne alabilirim mi diyorsunuz? Tuz lambası bu zaman için tamamlayıcı bir hediye olabilir.

Her yıldönümünde kalıplaşmış hediyeleri almaktan bıkmadık mı ? Eğer bu gün için hem özel hem farklı bir ürün düşünenlerdenseniz doğru adrestesiniz!

Tuz lambası hediye etmek için özel günleri mi beklememiz gerekiyor? İçimizden sıradan bir zamanda hediye almak gelemez mi yani :) Eğer böyle bir zamandaysanız kaya tuzu lambası iyi bir alternatif olabilir.

Unutulmaması gereken şudur ki tüm hediye seçimlerinde tuz lamba, istenilen kalıba sokulabilir. Hediyenin karşı tarafı mutlu etmesi ve onda heyecan uyandırabilmesi için daha farklı bir ürün seçmek bu amacı karşılayabilir. Gün hangi gün olursa olsun, hediye seçiminde ki amacımız ne olursa olsun tuz lambası seçimi tercihimize uygun yapılabilir ya da kaya tuzu tercihimize uygun hale getirilebilir.

Bir önceki blog yazımız olan Radyasyon İçin Kaya Tuzu ve Kaktüs başlıklı yazı kaya tuzu ve radyasyon, kaya tuzu radyasyonu alır mı, radyasyon konularında bilgiler içermektedir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 8 2782

8 Yorumlar

  • Bilgin ERÇEL

    Bilgin ERÇEL 2017-09-25 Yanıt

    selam aleykum urunlerımı teslım aldım teşekkurler urunlerın hepsı ıstedıgım gıbı yanlız beşiktaşlı tuzdan lamba resmı ufak ve begenmedım oyuzden onu ıade etmek ıstıyorum otekı beşiktaşlı tuz lamba ile degiştirmek ıstıyorum. Urunler gayet guzel dogal bıtek beşiktaşlı urunde resmınde begenmedıgım ıcın degıstırmek veya yerıne baska urunle almak anlayısınız ıcın tesekkurler ıyı aksamlar hayırlı bol kazanclar
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-25 Yanıt

      selam aleykum urunlerımı teslım aldım teşekkurler urunlerın hepsı ıstedıgım gıbı yanlız beşiktaşlı tuzdan lamba resmı ufak ve begenmedım oyuzden onu ıade etmek ıstıyorum otekı beşiktaşlı tuz lamba ile degiştirmek ıstıyorum. Urunler gayet guzel dogal bıtek beşiktaşlı urunde resmınde begenmedıgım ıcın degıstırmek veya yerıne baska urunle almak anlayısınız ıcın tesekkurler ıyı aksamlar hayırlı bol kazanclar
  • Nihal YURTCA

    Nihal YURTCA 2017-09-20 Yanıt

    Piramit görünümlü lambalarınız çok güzel duruyor.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-20 Yanıt

      Merhaba Nihal Hanım, piramit tuz lambaları diğer lambalarımız gibi dekoratif yönü ağır basan kaya tuzu lambalarımız arasında yer almaktadır. Bu nedenle görüşlerinize katıldığımızı bilmenizi isteriz :))
  • Cafer ALTUN

    Cafer ALTUN 2017-09-16 Yanıt

    Merhaba, Tuz lambası nasıl alabilirim
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-17 Yanıt

      Cafer Bey merhabalar, tuz lambasını sitemizden alabileceğiniz gibi müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçerek teslimatta ödeme yöntemiyle de alabilirsiniz.
  • Betül AKCAN

    Betül AKCAN 2017-09-15 Yanıt

    Merhaba kolay gelsin netten tuz lambalarına baktım üzeri bjk amblemli olan gördüm fiyatı nedir birde teslim suresi nedir?
  • Nadir CANBAZ

    Nadir CANBAZ 2017-09-12 Yanıt

    KIRMIZI TUZLAMBA İLE RADYASYON İÇİN OLAN TUZ BİBLONUN NE FARKI VAR ACABA?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu