Toptan Kaya Tuzu ve Tuz Lambası Merkezi

Toptan Kaya Tuzu ve Tuz Lambası Merkezi

Toptan Kaya Tuzu ve Tuz Lambası Merkezi

Çankırı Tuz Lamba markası, ticari faaliyetine ilk olarak e-ticaret sitesi cankirituzlamba.com üzerinden Çankırı kaya tuzu ve kaya tuzu lambası satışı ile başlamıştır. Ancak ilk kurulduğu yıllarda toptan satışı olmayan sitemiz sadece perakende satışları karşılayabilmekteydi. Öyle de olmalıydı çünkü ilk kurulduğu yıllarda sadece alıp-satma yöntemiyle faaliyet gösteren Çankırı Tuz Lamba, henüz üretim aşamasına geçmemişti.

Sonraki zamanlarda hızlı bir şekilde kurumsallaşan ve markalaşan Çankırı Tuz Lamba, kendi sektöründe "click to brick modelini uygulayan tek mağaza" unvanına sahip olmuştur. Üretimini yaptığı tuz lambası ve Çankırı tuzu ürünlerini kurumsal olarak Çankırı Tuz Lamba markası ile satışa sunan firmamız; İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerimiz başta olmak üzere toptan kaya tuzu ve tuz lambası merkezi haline gelmiştir.

Çankırı Tuz Lamba markalı ürünler sadece Çankırı Tuz Lamba satış noktalarında değil Türkiye’nin önde gelen aktar firmaları, helal satış mağazaları, market zincirleri, eczaneler vb. mağazalarda satılmaktadır. Ürünlerimizin satışını yapan müşterilerimiz, ürünlerimizi yıllar boyunca güvenle almakta ve almaya da devam etmektedir. Çünkü ürünlerimizi satan kurumsal ve bireysel firmalar, müşteri talebine göre hareket etmekte ve müşterilerin ürünlerimize olan güveni ve rağbeti devamlılık arz etmesini gerekli kılmaktadır.

Aşağıda özellikle kurumsal firmalarımızın ürünlerimizi toptan olarak tercih etme sebeplerinden bahsedilmiştir.

Kurumsal Firmalar Toptan Tuz Ürünlerini Niçin Çankırı Tuz Lamba’dan Alıyor?

Güven

Çankırı Tuz Lamba’nın kurumsal müşterileri; satın almış olduğu toptan kristal tuz ve tuz lambalarını güvenle satın almaktadır. Çankırı tuz mağaralarından büyük bir özenle ve hassasiyetle çıkarılan sofralık kristal kaya tuzu, taş değirmenlerde öğütülüp ambalajlanarak yeraltında ki doğallığıyla satışa sunulmaktadır. Ayrıca tuz lambası, doğal kaya tuzundan üretilip elle işlenerek en kaliteli malzemelerle( ampul, kablo, duy, ahşap altlık) birleştirilmektedir. Uzun yıllar firmamızdan alışveriş yapan kurumsal müşterilerimiz bu yönümüzden ötürü ürünlerimize güvenerek satın aldığı toptan kaya tuzu ve tuz lambalarını kendi müşterilerine sunmaktadır.

Fiyat

Firmamızdan Çankırı Tuz Lamba markalı ürünleri toptan olarak alan müşterilerimiz, indirimli fiyatlarla toptan tuz lambası ve kaya tuzu ürünleri alabilmektedir. En kaliteli tuz ürünlerini piyasa da ki fiyatlardan çok daha uygun olarak alan müşterilerimiz fiyat avantajından yararlanmaktadır.

Müşteri Talebi

Yukarıda da belirttiğimiz üzere toptan Çankırı tuzu ve diğer kaya tuz ürünlerini alan firmalar, müşteri talebini karşılamak için sürekli olarak Çankırı Tuz Lamba markalı ürünleri toptan olarak satın almaktadır. Kendi müşterilerinin yıllardır ürünlerimizi kullanması ve ihtiyaç duyması nedeniyle firmalar bu talebe cevap vermektedir.

Kristal kaya tuzu ve tuz lambasını toptan olarak alan müşterilerimizin büyük bölümü kurumsal firmalar olmasına rağmen azımsanamayacak düzeyde bireysel olarak satış yapan müşterilerimizde toptan tuz ürünleri satın alabilmektedir. Bununla birlikte toptan kaya tuzu ve tuz lambası alan müşterilerimizin bir kısmı satış amaçlı değil sofralık Çankırı kaya tuzunu yıllar boyunca tüketmek ve aldığı tuz lambalarını kullanmak ve hediye etmek gibi çeşitli amaçlarla almaktadır.

En uygun fiyatlarla Çankırı kaya tuzu lambası almak için sitemizde yer alan https://www.cankirituzlamba.com/12-tuz-lamba sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanan 2019-03-24 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 0 3137

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu