Çankırı Tuzu Çeşitleri, Ahşap Kapaklı Kavanozlarda!

Çankırı Tuzu Çeşitleri, Ahşap Kapaklı Kavanozlarda!

Çankırı Tuzu Çeşitleri, Ahşap Kapaklı Kavanozlarda!

Türkiye’nin en büyük ve en çok satış yapan Çankırı kaya tuzu ve tuz lambası markası Çankırı Tuz Lamba, müşteri taleplerini de göz önünde bulundurarak sürekli olarak ürünlerini geliştirmektedir.

Granül Çankırı tuzu ahşap kapaklı kavanoz

Müşterilerimiz, Çankırı tuz mağarasından büyük bir titizlikle çıkarılarak tamamen doğal yöntemlerle üretilerek paketlenen farklı boyut ve özelliklerde ki kaya tuzu çeşitlerini sofra tuzu olarak kullanabildiği gibi diğer pek çok amaçla da kullanabilmektedir.

Müşterilerimiz, gıda olarak tüketmek amacıyla paketli olarak sipariş verdiği tuzlarımızı şimdi de ahşap kapaklı kavanozlar içerisinde de alabilecek. Ahşap kapaklı kavanozlarımız ile Çankırı tuzu çeşitlerini alan müşterilerimiz aldığı kavanozları tuz ve diğer baharatlarını muhafaza etmek amacıyla da kullanabilecek.

Şimdi adım adım Çankırı Tuzu ahşap kapaklı kavanoz ürünlerimizi ana başlıklar halinde inceleyelim.

Tekli Ahşap Kapaklı Kavanoz

Çankırı tuzu 1 kg ahşap kapaklı kavanoz

Müşterilerimiz 250 Gr, 500 Gr ya da 1 kg olarak ihtiyaç duyduğu tuz çeşitlerini tekli ahşap kavanozlar içerisinde alabilir. Ayrıca bu kaliteli ve hava almaz kavanozlar içerisine hem tuz hem de diğer pek çok baharat koyulabilir. Toz halde kullanılabilecek sofra tuzu, salamura olarak ve değirmenlerde kullanılabilecek sofrada öğütme tuzu, parça şeklinde kullanılabilecek parça tuz ve sole yapımında ve yemeklerde kullanılabilecek saf kristal sole tuz çeşitleri tekli kavanozlar içerisinde temin edebilir.

Karma Boy 3’lü Set

Çankırı sole tuzu karma paket

Bu setlerimizde Çankırı kristal kaya tuzu çeşitleri; büyük, orta ve küçük olmak üzere üç farklı boyutlarda ki ahşap kapaklı kavanozlarda satışa sunulmaktadır. Toz halde ki sofra tuzu, granül halde ki sofrada öğütme tuzu, parça tuz ve sole tuz çeşitlerini üç farklı boyutta ki kavanozlarda karma olarak ya da tamamında tek ürün olacak şekilde indirimli fiyatlarla alabilirsiniz.

Aynı Boy 3’lü Set

Çankırı sofralık kaya tuzu 3'lü set

Bu setlerimizde çeşitli doğal kaya tuzu ürünlerini; büyük, orta ya da küçük halde 3 adet olarak alabilirsiniz. Öte yandan yukarıda da belirttiğimiz üzere bu sağlıklı kavanozları baharat takımı olarak sürekli olarak kullanabilirsiniz.

Özellikle karma 3’lü set ve aynı boy 3’lü set ile tuz çeşitlerini alan müşterilerimiz daha sonra tekrar ahşap kapaklı kavanoza ihtiyaç duymazsa paketli Çankırı tuzu ürünlerimizi sipariş edip mevcut kavanozlar içerisinde kullanabilir.

Değerli müşterilerimiz, “Türkiye’nin 2019 yılı tuz markası” olarak ürünlerimizi müşterilerimizin beklentileri ve talepleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirmekte ve yenilemekteyiz. Bu kapsamda ahşap kapaklı kavanoz içerisinde satışa sunduğumuz kristal tuz ürünlerini beğeneceğinizi umuyoruz.

Yayınlanan 2019-12-08 KAYA TUZU 0 1418

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu