Atakan Kayalar Tuz Lambası Kullanmalı

Atakan Kayalar Tuz Lambası Kullanmalı

Atakan Kayalar Tuz Lambası Kullanmalı

Sosyal medyada ortaya çıkan ve yayılan bir videodan sonra bir anda Türkiye’nin en çok konuştuğu kişilerden birisi oldu Atakan Kayalar. 5 ay gibi kısa bir sürede 250 kitap okuduğunu belirten ve daha 10 yaşında olan Kayalar, çeşitli açıklamalarıyla gündem oldu. Atakan Kayalar tarafından yapılan açıklamalar başta sosyal medya olmak üzere tüm mecralarda onun “filozof” gibi lakaplarla anılmasını sağladı.  

Zamanının büyük bir bölümünü kitap okumaya adayan ve sosyal medya ve diğer mecralarda çarpıcı açıklamalarıyla gündem olan Atakan Kayalar ile ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı, Atakan ile ilgili gerekli yönlendirmelerin yapılacağını ve rehberlik desteğinin sağlanmaya başlanacağını belirtti.  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bizzat öğrencinin ailesini aradığını belirterek özetle Atakan’ın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli desteği vereceğini belirtmiştir.

Bu yazımızda filozof lakaplı Atakan Kayalar adlı öğrencimiz ve Atakan gibi sürekli kitap okuyan öğrencilerimiz için Çankırı tuz lambası kullanımının öneminden bahsedeceğiz. 

Atakan Kayalar Niçin Tuz Lambası Kullanmalı?

  • Kaya tuz lambası özellikle gelişim çağında ki çocukların gelişim süreçlerini sağlıklı şekilde atlatmasını sağlar.
  • Konsantrasyon düzeyini artıran kaya tuzu lambası, kitap okuma ve ders çalışma sürecini daha verimli hale getirir.
  • Tuz lambası tarafından yayılan negatif iyon; stres, agresiflik, uykusuzluk gibi öğrencilerin ders başarısı ve kitap okuma verimliliğini etkileyen olumuz etkenleri giderici ve önleyici özelliğe sahiptir.

Tuz Lambası Gece Lambası Olarak da Kullanılabilir

Gece yatmadan önce kitap okuyan kişiler, Çankırı kaya tuz lambasını gece lambası olarak da kullanabilir. İçerisinde yer alan 10 Watt ve 15 Watt derecesine sahip olan ampuller sayesinde tuz lambası, gece karanlığında kitap okumaya yetecek düzeyde bir aydınlık sağlayacaktır.

Yukarıda yer alan tuz lambası faydaları sadece Atakan Kayalar gibi küçük yaşta ki çocuklar için geçerli değildir. Zamanının büyük bir bölümünü çalışarak geçiren, kitap okuyarak geçiren, işi gereği stres altında olan, yoğunlaşma problemi yaşayan bütün kişiler Çankırı kaya tuzu lambasının yukarıda yer alan faydalarından istifade edebilecektir.

Tuz lambası faydaları hakkında detaylı bilgi edinmek için "Tuz Lambası Faydaları ve Kullanma Kılavuzu" başlıklı blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Yayınlanan 2020-02-22 HABERLER, TUZ LAMBA 2 2022

2 Yorumlar

  • Osman BAHAROĞLU

    Osman BAHAROĞLU 2020-03-15 Yanıt

    Merhabalar. 26 şubatta 2 adet tuz lambası aldım dun elime ulaştı. Kargoyu açtığımda bir tanesi de leke gibi siyahlıklar var. ve ışığı diğerine göre daha aşağıda kalıyor. Resimlerini de gönderiyorum oradan görebilirsiniz. Bunu için değişim talep ediyorum. Teşekkür ederim
  • Perihan DEMİR

    Perihan DEMİR 2020-03-14 Yanıt

    Uygun fiyata yokmu cok ihtiyacim var oğlum astim var ona iyi geliyo dediler uygun olan fiyatlisi varsa alim teşekürler.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu