Tuz Lambası İstanbul

Tuz Lambası İstanbul

Tuz Lambası İstanbul

İstanbul şehrinde tuz lambası denilince akla ilk gelen satış ve sipariş sitesi www.cankirituzlamba.com platformunda kaya tuzu lambası çeşitliliğini AR-GE çalışmaları kapsamında uzun yıllardır düzenli şekilde artıran ve müşteri ve takipçilerinin sorularını düzenli şekilde cevaplayan Çankırı tuz lamba; tuz lambası İstanbul alanında başarılı şekilde satış,sipariş ve bilgi hizmeti sunmaya ve müşteri odaklı anlayışla hareket etmeye devam ediyor!

İstanbul Tuz Lamba Satışı ve Fiyatları

İster toptan ister perakende olsun ticari ve sanayi yönüyle gelişmiş olan illerde yer alan müşteri ve takipçilerin tuz lamba sektöründe satış hacmi en büyük olan Çankırı tuz lamba ile çalışması uzun vadede fayda sağlayacaktır. Çünkü sadece satın alma aşamasında değil satın aldıktan sonra da müşterileri ile iletişimini güçlü tutan ve yakından ilgilenen tuz lambası firmamız hem toptan hemde perakende kaya tuzu lambası satın alan ya da satış yapan müşterilerine bilgi desteği sunmaya devam eder. Bu nedenle tuz lambası satın almak istiyorum ya da kaya tuzu lambası sipariş etmek istiyorum yahut tuz lambasının faydaları ve fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorum diyenler tuz lambası İstanbul alanında başarılı referanslara ev sahipliği yapan ve İstanbul'daki müşteri ve takipçilerimiz alanında kusursuz şekilde hizmet sunan Çankırı tuz lamba'dan işlemlerini hızlı şekilde gerçekleştirmektedir. 

Tuz Lambası İstanbul

Tuz mağarasından özenle seçilen kaya tuzlarını el işçiliğiyle tuz gece lambası haline getiren  Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip olan İstanbul ilinde tuz lambası satın almak isteyen bir çok kişinin en çok tercih ettiği firma Özlü, site ise Çankırı tuz lamba'dan başkası değildir. İstanbul'da yaşayan müşterilerimiz kaya tuzu lambası alanında lider konumda olan Çankırı tuz lamba'dan doğal tuz lambası gibi klasik ürünleri alabileceği gibi İstanbul iline özgü yerel ögeler arasında yer alan kız kulesi tasarımlarına sahip lambalardan da alabilirsiniz.

Bir önceki blog yazımız olan Çankırı Tuz Lamba Markası 2,6 Kat Büyüdü, Peki Neden? başlıklı yazı Çankırı tuz lamba markası, toptan kaya tuzu, toptan tuz lambası, Çankırı tuz lambası satışı hakkında bilgiler içermektedir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 5 5224

5 Yorumlar

  • özen katar

    özen katar 2018-02-23 Yanıt

    merhabalar tuz lambasıyla kısa bir zaman önce kızımın alerjik astımı başladıgında tanıstım.Nasıl düzelir neler yapabiliriz diye arastırırken tesaduf eseri annemin bir tv programından duyduklarını anlatmasıyla tuz lambasını denemeye karar verdim.Duyar duymaz ne kadar doğru ne kadar yalan yanlış bilgi varsa eleyip bu firmaya ulaştım.Sipariş verdikten 2 gün sonra saglam ve cok güzel paketlemiş olarak elime ulaştı.Açıkçası çelişkiler kafamın içinde dört dönüyordu fakat kimseye de çaktırmak istemedim...Aldım deneyeceğim dedim..3 haftadır kullanıyorum öksürük krizlerimiz,nefes alamama problemlerimiz her gecen gün daha da azaldı.Özellikle takip ediyorum çünkü bu kadar kısa sürede iyileştiğini görmek beni çok rahatlattı. Bir de bizim gibi astim sorunu yaşayanlar bilirler bebeğiniz nefes almak da zorluk cekiyorsa canınızdan can gidiyor dua ya sıgınıyorsunuz.Çünkü ne kadar ilaç kullanırsanız kullanın tam olarak düzelmiyor.Zira her yerde toz hem mevcut.İlaçlar bir yere kadar..Allah a hamd olsun tuz lambası bize vesile oldu.Sürekli açık duruyor odalarımızda.Kapattığımızda odadaki toz kokusunu biz de fark ediyoruz.Artık içimiz çok rahat kızımız iyileşiyor.Dilerim herkese şifa olur..
  • Gülcan Hafızoğlu

    Gülcan Hafızoğlu 2017-12-18 Yanıt

    Merhabalar oğlum 7 yaşında ev tozu alerjisi var çok sık hasta oluyor burnu hep tıkalı bu kaya tuzu ona iyi gelir mi kimi çok memnun kimi fayda görmediğini söylüyor almak istiyorum tesekkürler.
  • Zeynep Parlar

    Zeynep Parlar 2017-11-19 Yanıt

    Merhabalar. Oğlumda kronik alerjik astım var ve artık buhar vermekten bıktım. Sizin tuzlardan denemek istiyorum evim 2+1 çok büyük de değil ama 9 kilo olandan versem abartmış olmam değil mi? Yani okadar bıktım ki en etkilisi olsun istiyorum fazla büyük olmasının zararı var mıdır?
  • İlyas GÖDE

    İlyas GÖDE 2017-10-10 Yanıt

    10m2 yer için ne kadarlık lamba olması lazım
  • ERHAN

    ERHAN 2017-10-08 Yanıt

    iyi günler
    ben 2 adet 8 kg lik tuz lambası siparişi vermek istiyorum.lamba ile ilgili kullanım bilgilerinde oda m2 ile ilgili bilgiler var.örneğin 8 kg lık lambayı 30 m2 lik odalarda kullana bilirsiniz yazıyor.ben 15 m2 lik odada kullanırsan zararlı mı olur?
    lambaların kablosu ve ampulleri paketten çıkıyor mu?
    konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
    iyi günler.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu