Bazı Alanlarda Yenilik Yaptık!

Bazı Alanlarda Yenilik Yaptık!

  BAZI ALANLARDA YENİLİK YAPTIK

Türkiye'nin en büyük ve en çok satan kaya tuzu ve tuz lambası sitesi Çankırı tuz lamba, Türkiye ve uluslararası düzeyde artan şubeleriyle faaliyetlerine devam etmektedir. 5 yıl önce büyük bir emekle yola çıkan Çankırı tuz lambası sitesi, kökünü 1980'den beri faaliyet gösteren Halit Özata Gıda Bakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti.'nden alan Özlü Bakliyat-Baharat firmasına bağlı olarak faaliyet göstermektedir.

Kaya tuzu ve tuz lambası sektörünü 3. halka olarak kendisine ekleyen firmamız, üretmiş olduğu pek çok ürünlerini yıllardır çeşitli üniversiteler, çeşitli devlet kurumları ve pek çok market zinciri tüketmektedir.

Enerjisini ve tüm gücünü Özlü Bakliyat ve Baharat firmasından alan Çankırı tuz lamba, bünyesinde yer alan ve farklı pozisyonlarda yer alan pek çok çalışanıyla Türkiye'de sektörünün lokomotifi olmaya devam etmektedir.

Özellikle tuz lambası çeşitliliğini sürekli olarak artıran Çankırı tuz lamba, mevcut kaya tuzu ürünlerinin kalitesini artırmak için de çalışmalar yapmakta ve ürünlerini bu doğrultuda geliştirmektedir.

Hangi kaya tuzu ürünlerimizde yenilikler yaptık ve ürünlerimizi çeşitlendirdik?

 Kaya Tuzu Yastığı

Daha önce kullanmış olduğumuz kaya tuzu yastığı işlevini tam anlamıyla yerine getirse de daha da kullanışlı ve görsel zenginlik açısından yastığın boyunu daha da büyük hale getirdik ve yastık üzerinde çeşitli desenler olmasını istedik. Amacımız hem daha güzel gözüksün hem de işlevini yerine getirsin. Ayrıca tuz yastığı içerisinde yer alan ortalama 3 kg ağırlığında ki iri taneli kaya tuzu olan granül tuzlarıda 1. sınıf kalite olmasını sağladık.

Banyo ve Ayak Bakım Tuzu

Banyo tuzu ile Ayak Bakım tuzu içeriğinde yer alan kaya tuzları genel olarak aynıdır. Kaya tuzunun kil oranı yüksek olan kısımları ayak bakım tuzu ve banyo tuzu olarak kullanılır. Daha ayak bakım tuzu için kaya tuzunun kil oranı yüksek olan kısımları kullanılırken yenilenen banyo ve ayak bakım tuzu, kristalleşmiş kaya tuzlarının kil oranı yoğun kısımlarından yapılmaktadır.

Kaya tuzu Çanağı

Daha önce sitemizde yer alan tuz çanağı şekilli tuz lambası klasik yapıdaydı ve üzerinde yer alan tuzlar kristal sole parçacıklarından oluşmaktaydı. Ancak şuan sitemizde yer alan kaya tuzu çanağı lambası türleri küçük boy ve büyük boy olmak üzere ikiye ayrıldığı gibi tuz lambası üzerinde yer alan kaya tuzları da sole kristal tuzları, parça beyaz kaya tuzu ve kırmızı tuz parçacıkları olmak üzere üç çeşittir.

Doğal Tuz Lambaları

Doğal tuz lambası türlerimizde yapmış olduğumuz en önemli değişikliklerden birisi klasik ahşaba ilaveten beyaz ve daha şık görünümlü altlıklarımızı da ekledik.  Böylece doğal tuz lamba türleri görünüm açısından daha da estetik hale geldi.

Ayrıca doğal tuz lambaları diğer tuz lamba çeşitlerinde olduğu gibi içerisinde yer alan lamba basit şekilde değiştirilebilir donanımda tasarlandı.

Tuz Değirmeni

Yaklaşık 1 yıl önce sitemizde cam yani lüks tuz değirmeni ile plastik tuz değirmeni olmak üzere iki çeşit değirmen yer almaktaydı. Ancak plastik tuz değirmeninin yaklaşık 1 kg civarında ki granül tuzu öğütürken ses çıkarmaya başlaması nedeniyle plastik tuz değirmen satışını durdurduk sadece cam-seramik tuz değirmenini satmaya devam ettik. Ancak müşterilerimiz açısından farklı alternatifleri sunmak adına beyaz renkte ki cam tuz değirmenini de satışa sunmaktayız.

Radyasyon Emici Biblo

Radyasyon emici biblo, tuz mağarasında kil ile beyaz kaya tuzu arasında çıkan kırmızı kaya tuzlarından üretilmektedir. İçeriğinde kil miktarını yoğun şekilde içerdiği için radyasyon açısından tercih edilmektedir. Yenilenen radyasyon emici biblolarımız görsel açıdan daha da zenginleştirildi.

Gaz Lambası Biçimli Tuz Lambası

Klasik gaz lambası biçimli tuz lambası türlerimize ek olarak yeni gaz lambası türümüz olan kıvrımlı gaz lambası çeşidimiz görülmeye değer ürünlerimiz arasındadır.

Şekerlik Tuz Lamba

Sitemize eklenen en yeni ürünler arasında yer alan şekerlik tuz lamba görülmeye değer ürünlerimiz arasında yer almaktadır.

Tuz Anahtarlık

Sitemizde yer alan tuz anahtarlıkta yer alan kristal küp şeklindeydi ancak mevcut tuz anahtarlığa ek olarak kalp şekilli ve eksen şekilli kristallerden yapılan tuz anahtarlıklarımızı da görmenizi tavsiye ederiz.

Hayvan Şekilli Tuz Lambası

Hayvan şekilli tuz lamba türlerimiz arasında eklemiş olduğumuz klasik horoz şekilli kaya tuzu lambası yeni ürünlerimiz arasında yer almaktadır.

Küre Şekilli Tuz Lambası

Sitemizde yer alan yeni küre şekilli tuz lambası türlerimizi görmenizi tavsiye ederiz.

Abajur Tuz Lambası

Yeni abajur tuz lamba tasarımlarımızı gördünüz mü? Acaba misafir odası, oturma odası ve yatak odasına nasıl bir ürün koysak diye düşünüyorsanız abajur tuz lambalarımız size fikir verebilir.

Led Işıklı Tuz Lamba

Bir biblo hem küçük olup hem de her yönüyle üzerinde ki emeği bu kadar gösterebilir mi? Onu diğer tuz lamba tasarımlarından ayıran en önemli özellikler küçük olması ve ışığının led ışık olmasıdır.

Yayınlanan 2017-04-19 HABERLER 0 2966

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu