Türkiye’nin Çankırı Tuzcusu: Çankırı Tuz Lamba

Türkiye’nin Çankırı Tuzcusu: Çankırı Tuz Lamba

Değerli müşterilerimiz;  ülkece, tüm dünyayı etkisi altına alan ve bulaşıcılığı en yüksek olan koronavirüs salgını ile karşı karşıya kaldık.  Geçtiğimiz aylar hem dünya çapında hem de ülkemizde coronavirüs ile ilgili ciddi önlemler alındı. Bu önlemler kapsamında Türkiye’de Sağlık Bakanlığı kararları ve Bilim Kurulu tavsiyeleri neticesinde bazı mağazalar zorunlu bazıları ise isteğe bağlı olarak fiziksel satış yapmaya ara verdi. Bu kapsamda Türkiye’nin en büyük ve en çok satan Çankırı tuzcusu ve tuz lambası markası olan Çankırı Tuz Lamba, 19 Mart itibariyle Türkiye genelinde ki tüm mağazalarının faaliyetlerine geçici süreyle ara verdi. Bu tarih itibariyle sadece online olarak talep edilen Çankırı tuzu ve doğal tuz lambası ile diğer kristal kaya tuzu ürünlerine cevap verebildik.

Çankırı tuzu ve tuz lamba ürünlerimize olan %350’lere varan yoğun talepler nedeniyle online satış kapasitemizi daha da artırdık. Yüksek hijyen önlemleri ile müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşıladık. Bu süreçte sokağa çıkma kısıtlamaları ve internet satışlarının artmasına bağlı olarak kargo firmaları kota sorunları yaşadı. Bu nedenle bazı müşterilerimiz ürünlerinde “geç teslimat” sorunları ile karşı karşıya kaldı. Müşterilerimizin kargolarını tek tek takip ederek kendilerine durum bilgisi aktardık ve siparişlerinde çeşitli gecikmeler ile karşılaşan müşterilerimizin tamamı bu durumu anlayışla karşıladı. Çankırı Tuz Lamba olarak süreci en işi şekilde yürüttüğümüzü söyleyebiliriz.

Çankırı Tuz Lamba Severlere Müjde!

Türkiye’nin en büyüğü olarak 9 yıldır hiç durmadık. Kavuşmak için adeta gün saydık. 1 Haziran itibariyle Çankırı Tuz Lamba mağazalarının kapılarını size açıyoruz. “Yeni Normal” olarak adlandırılan bu süreçte şimdiye kadar almış olduğumuz yüksek hijyen önlemleri ve sosyal mesafeye vermiş olduğumuz önemden asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki Çankırı Tuz Lamba müşterileri, her şeyden önce sağlığına önem vererek Çankırı kaya tuzu, kaya tuzu lambası, tuz sabunu gibi ürünlerimizi talep ediyor. Müşterilerimizin bu konuda ki hassasiyeti firma olarak hassasiyetimizi daha da artırıyor.  “Yeni Normal” dönemde fiziksel mağazalarımızdan satış yapmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.

İkinci Müjde: Fuar Organizasyonları

Geçtiğimiz yıllarda çeşitli yöresel fuar organizasyonlarında kaya tuzu lambası ve Çankırı tuzu tanıtımını üstlenen Çankırı Tuz Lamba, bir süre fuar çalışmalarına ara verdi. Hatta ara verdiğimiz bu dönemde çeşitli kristal kaya tuzu ve tuz lambası firmaları tarafından markamız adı altında organizasyonlara katılım ile ilgili teklifler alsak da bu teklifleri reddettik.

Sizlerden gelen yoğun talep üzerine kuracağımız ekiplerle çeşitli illerde düzenlenen yöresel fuarlarda profesyonel olarak kaya tuzu lambası ve Çankırı kaya tuzu ürünlerimizi tanıtmaya ve satışa sunmaya devam edeceğiz. Ancak Türkiye’nin en büyük Çankırı tuzcusu olarak yöresel fuar organizasyonları için bir süre daha salgın döneminin sona ererek şartların olgunlaşmasını beklemeye devam edeceğiz. 

Yayınlanan 2020-05-31 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 0 1221

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu