Sevgililer Gününde Sevgilinize Sağlık Hediye Edin

Sevgililer Gününde Sevgilinize Sağlık Hediye Edin

Sevgililer gününe sayılı günler kala birçoğumuzu hediye telaşı çoktan sardı. Hediye seçmek için kısıtlı bir vakit varken klasik hediyeler almaktan sıkılmış sevgililerin seçimlerinde fark yaratması için en iyi fırsat!

Sevgilinizin, eşinizin veya özel arkadaşınızın zevklerine, hobilerine ve tarzına uygun hediye seçmek ilk dikkat etmeniz gereken noktayken bugünlerde sevgilinize sağlık hediye etmek ise romantik bir atmosferin vazgeçilmezi. Peki, sevgilime sağlıklı ve romantik bir hediyeyi nasıl seçerim diyorsanız tuz lambası modelleri tam da size göre! :) 

Sevgililer Günü İçin Bambaşka Hediye

14 Şubat Sevgililer günü eşimize veya sevgilimize hediye almakta en çok zorlandığımız zamanlardan biri olabilir. Özellikle uzun yıllardır birlikte olan çiftler için her yıl farklı ama bir o kadar da şık bir hediye seçmek oldukça zor. Hem severek kullanacağı hem de tasarım bir hediye bulmak hepimizin hayaliyken bu kriterlerdeki hediyelerin cep yaktığı da açık bir gerçektir. Fakat her haliyle gündem olan doğal kaya tuzu lambası çeşitleri sayesinde sevgililer gününde de hem bütçeye hem de sevgilinize uygun hediyeyi bulmak artık hiç zor değil.

Birbirinden özel tasarlanan kaya tuzu lambaları arasından seçim yaparken dikkat edeceğiniz tek nokta ise sevgilinizin tarzı. Bu kısımda karar verdiğiniz anda doğal kaya tuzu lambasının sağladığı şifalar ve muazzam görselliğiyle sevgilinize doğadan gelen bir sürpriz yapabileceksiniz.

İşte sağlığın hediye edilebilen hali; kaya tuzu lambası tasarımları. Sevgilinize özel, en romantik hediye önerileri ve modelleri için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Tasarım Tuz Lambası Modelleri

Kişiye Özel Tuz Lambası

Bu en özel günde sevgilinize kendini özel hissettirecek eşsiz bir tasarım hediyeye ne dersiniz. Sizin için üretilecek olan Çankırı doğal kaya tuzundan yapılmış ve yüzeyi düz tuz lambalarına sevgilinizle birlikte çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafı veya size özel bir yazıyı üzerine baskı yaptırabilir ve bu saye de romantik bir atmosfer oluştururken tuz lambasının yaydığı birçok şifadan da faydalanabilirsiniz.

Bu sevgililer gününde sevgilinize kendini özel hissettirecek aynı zamanda uzun yıllar aynı formda deforme olmadan kullanılabilecek kişiye özel yüzey baskılı kristal tuz lambası modeli ile dekoratif ve sağlıklı bir armağan verebilir ve bunun yanı sıra anılarınızın arasına duygusal bir imza atabilirken akşam saatlerinde beraber loş ışığıyla romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

Doğallıktan Yana Olan Modeller: Doğal Tuz Lambası

Doğal Tuz Lambası

Seçilen hediyeler öncelikle sizin tarzınızı yansıtır bu sebeple bu en özel güne en özel hediyeyi seçerken doğallığı da göz önünde bulundurabilirsiniz. Kaya tuzunun en doğal ayrıca en klas hali olan doğal kaya tuzu lambası modelleri ile sevgilinizin kalbini en doğal yoldan fethedebilirsiniz.

Sevgililer gününde doğal kaya tuzu lambaları sayesinde şık bir hediyenin beraberinde sevgilinize bir şifa kaynağı armağan etme fırsatı da sizi bekliyor. Sevgilinize bu armağanın kattığı faydalarla ve görselliğiyle en açık şekilde seni seviyorum diyebileceksiniz.

Nostaljik Bir Model ile Seni Seviyorum Demek

Gaz Lambası

Seni seviyorum demenin en güzel anlarına tanıklık edebilecek birbirinden şık kaya tuzu lambalarımızdan biri de tasarımıyla nostalji rüzgarı estiren gaz lambası halidir. Bununla birlikte vazo, abajur gibi farklı formlara sahip olan bu tuz lambası çeşitleriyle nostaljik bir anı arayanlar için en ideal hediye kaya tuzundan tasarlanmış olanlardır.

Her yaşa, kadın veya erkek olsun herkese hitap edebilen bu hediye sevgililer günün favorileri arasındadır. Sizler de uzun yıllar bu günü anımsatacak, kullandıkça sevgilinize şifa sağlayacak olan tasarım harikası özel bir hediye arıyorsanız nostaljik veya diğer çeşitleriyle olsun göz alıcı kaya tuzu lambasını tercih edebilirsiniz.

Sevgililer Gününün Vazgeçilmezi: Kalp Şekilli Tuz Lambaları

Kalp Tuz Lambası

Her bütçeye, her kişiye ve her zevke uygun olarak tasarlanan kristal kaya tuzu lambalarının sevgililer günü konseptine belki de en çok uyum sağlayan hali kalp tuz lambası modelleridir. Sevginin timsali olan kalp figürünü şifanın kalbi olan kaya tuzu ile buluşturarak sevgililer gününün en nadide parçası haline getirdik. Sizin kalbinizden yayılan sevgi ve kaya tuzunun kalp tasarımıyla yapılan lambadan yayılan sağlık ile sevgiliniz bu kusursuz hediye karşısında büyülenecektir.

Bu yıl ki sevgililer gününde klasiklerin dışına çıkmak şık, tarz ve bir o kadar da romantik bir hediye ile sevgilinizi, eşinizi, arkadaşınızı veya aile bireylerinizi mutlu etmek ayrıca şaşırtmak istiyorsanız hangi formda olursa olsun yüzlerce çeşit arasından seçebileceğiniz tuz lambaları ile mümkün olacaktır. İçeriği kadar zarif paketlemesiyle göz dolduran tuz lamba hediyenizi direkt olarak sevgilinizin adresine de kargoyalayabilir web sitemiz üzerinden kolay ve güvenilir sipariş oluşturabilirsiniz. Üstelik sevgilinize yeni geliştirdiğimiz bir özellik sayesinde aşağıda değineceğimiz "görüntülü ve sesli mesaj" yollayabilirsiniz.

Hediye Tuz Lambası Almakla Kalmayın Görüntülü ve Sesli Mesaj Yollayın

Sesli ve Görüntülü Mesaj

Çankırı Tuz Lamba yazılımcıları tarafından geliştirilen “görüntülü ve sesli mesaj” yollama özelliği sayesinde artık hediye kaya tuzu lambası ve kristal kaya tuzu ürünleri göndermiş olduğunuz sevdiklerinize sesli ve görüntülü mesaj yollayabileceksiniz.

 

Yayınlanan 2021-02-11 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 1 1070

1 Yorum

  • Ali Ömerlioğlu

    Ali Ömerlioğlu 2021-02-15 Yanıt

    Astım alerjik reaksiyon hastasıydım. İlk başta ürününüze önyargıyla davrandım. Belki o an inanmamıştım, güvenmemiştim ama gerçekten beni şaşırttı, çok şaşırdım. Daha rahat nefes, daha ferah nefes alabiliyorum. İlçalarımı azalttım, çok yakında doktora gidip onay verirse tamamen ilaçları bırakacağım inşallah. Sizi de bir çok çevreme önerdim.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu