Yeni Yılda İlginizi Çekebilecek Yaratıcı Yılbaşı Tuz Lambaları

Yeni Yılda İlginizi Çekebilecek Yaratıcı Yılbaşı Tuz Lambaları

Sizce de yeni yıla girmeyi büyük bir hasretle beklemiyor muyuz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz! Bizce de evet. Yılbaşında her yerin kırmızı renklerle süslenmesinden ziyade aslında en çok özlediğimiz ve istediğimiz yeni başlangıçlar, yeni umutlar ve bizi daha nice bekleyen yeniler. Büyük bir heyecanla beklediğimiz 2021 yılı için sevdiğimiz tüm kişilere daha farklı ve yaratıcı hediyeler almak istiyorsanız bu yazımız tam da size göre!

Bu yıl dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Covid-19 olarak adlandırılan pandemi nedeniyle yılbaşını evimizde geçireceğiz.  Bazı kişiler ailesiyle uzaktan çevrimiçi uygulamalar aracılığıyla iletişim kurabilecekken bazı kişiler ise sevdikleriyle birlikte aynı ortamda yer alacak. Diğer yıllara nazaran çok daha tuhaf geçecek bu yılda siz de sevdiğiniz tüm kişilere alışılmışın dışında hediyeler alarak onların tebessüm etmesini sağlayabilirsiniz!

31 Aralık tarihi yaklaştıkça birçok kişiyi heyecan sarıyor. Aralık ayı başlangıcından 31 Aralık tarihine kadar hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için yılbaşı alışverişleri yaparız. Alınan bu hediyeler bazen yılbaşının sembolü olan çam ağacı altına bırakılırken bazen doğrudan hediye sahibine verilir.

Özellikle Koronavirüs döneminde sevdiğiniz tüm kişilere yeni yıl hediyeleri almak için Çankırı Tuz Lamba online mağazası üzerinde kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Tabi bu hediyeler alışılagelmiş cinsten hediyeler değil. Buyurun sizinle birlikte birbirinden güzel ve sağlıklı tuz lambalarına göz atalım

Yılbaşına Özel Yaratıcı Tuz Lamba Hediyeleri

1) Kreatif Kaya Tuzu Lambası

Kreatif Kaya Tuzu Lambası

Doğal tuz lambası kategorisi içerisinde yer alan kreatif kaya tuzu lambası modelleri sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel yılbaşı hediyeleri arasındadır. Çankırı tuz mağarasından çıkarılan Çankırı kristal kaya tuzu kütlelerinin doğal şekli mümkün olduğunca bozulmadan üretilen sağlıklı ve dekoratif kreatif lambaları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.  Kreatif lambalar sayesinde hem sevdiğiniz kişiler tuz lambasının faydalarından yararlanırken ayrıca bu lambaları gece lambası olarak kullanabilecek.

2) Kişiye Özel Hale Getirilebilen Yüzey Baskılı Modeller

 Kişiye Özel Hale Getirilebilen Yüzey Baskılı Modeller

Çankırı kaya tuzunun belirli ölçülerde yüzeyi düzgün şekilde kesilmesiyle elde edilen yüzey işlemeli/baskılı tuz lamba modelleri en çok tercih edilen yılbaşı hediyeleri arasında yer almaktadır. Yüzey baskılı modellerin en güzel yönü en çok sevilen tasarımların resmini ve şeklini bu lambalar üzerinde bulabileceğinizin gibi tamamen kişiye özel hale getirilebilen farklı tasarımları da talep etmeniz halinde bu modeller üzerinde görebilirsiniz.

3) Yeni Yılın Rengi Kırmızı Tuz Lambaları

Yeni Yılın Rengi Kırmızı Tuz Lambaları

Yeni yıl deyince birçoğumuzun aklında “kırmızı” renk belirir.  Bu yılın yaklaşması ve gelmesiyle birlikte kırmızı renklerle süslenmiş mağazaları görebilirsiniz. Bu yıla yakışacak ve önerebileceğimiz en güzel ürünlerden birisi de hiç kuşkusuz kırmızı tuz lamba çeşitleridir. Kırmızı tuz lambaları, tuz mağarasının toprağa daha yakın olan yerlerinden çıkarılmaktadır. Çankırı tuzu mağarasında çok nadir olarak çıkarılan ve daha çok kil ve tuz arasında yer alan özel kırmızı lambalar hem evinizi süsleyecek hem de yılbaşı havasını daha da kaliteli hale getirecek.

4) Hem Sanat Hem Ustalık Eseri El Çizimi Tuz Lambası

Hem Sanat Hem Ustalık Eseri El Çizimi Tuz Lambası

Yeni yıla yakışacak en yeni ürünlerimiz arasında yer alan el çizimi tuz lambası modelleri aradığınız hediyeler arasında yer alabilir. Daha çok abajur ve vazo tuz lamba modelleri üzerinde yer alan birbirinden güzel ve anlamlı çiçek çizimleriyle sevdiklerinizi mutlu etmek için bu değerli ürünleri alabilirsiniz. Vazo ve abajur tuz lambaları ustalarımızın el işçiliği ile üretilirken üzerinde ki çizimler ressamımız tarafından yapılmaktadır.

5) Aslında Onu En Başa Yazmalıydık: Kalp Tuz Lambası

Aslında Onu En Başa Yazmalıydık: Kalp Tuz Lambası

Çankırı tuzunun kalp haline getirilerek ister sade ister kişiye özel hale getirilebilen kalp şekilli modeller özellikle yılbaşı hediyeleri almak isteyenlerin tercihi durumunda yer alıyor. Çankırı tuzunun renginin beyaz olmasından dolayı kalp şekilli modelleri birbirinden farklı renkte ki ampuller ile kullanmanız mümkün. Çünkü her renk ona yakışıyor.  Yeşil, kırmızı, mavi, klasik sarı renkte ki ampullerle birbirinden farklı ve renkli bir görünüme sahip olan bu güzel ürünler için kalp tuz lambası kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

6) Piramit ve Küre Şekilli Kaya Tuzu Lambası

Piramit ve Küre Şekilli Kaya Tuzu Lambası

Gizemli ve çok güzel görünüme sahip olan küre ve piramitler farklı tarzda ki hediye arayışında olanlar için ideal ürünler arasında yer almaktadır. Piramit ve küre şekilli kaya tuzu lambası modelleri ile kullanacağınız odanın çok daha dekoratif bir görünüm elde etmesini sağlayabileceğiniz gibi şifa kaynağı bu ürünleri sağlık amaçlı da kullanarak odanızın hava kalitesinin yükselmesine katkı sağlayabilirsiniz. Piramit ve küre şekilli ürünlerimiz, bazı müşterilerimiz tarafından bilgisine çok da hakim olmadığımız orgonit veya orgon enerjisi gibi amaçlarla da satın alınmaktadır.

7) Tuz Kasaları ve Şömine

Tuz Kasaları ve Şömine

Tuz kasaları ile şömine tuz lambası mantığı aynıdır. İkisinde de parçalar halinde ki kristal kaya tuzu lambaları kullanılır. Kimisinde normal parça Çankırı kaya tuzu, kimisinde saf kristal tuz parçacıkları kimisinde ise kırmızı lambaların hammaddesi olan kırmızı kaya tuzu parçacıkları. Hangi tuz türü kullanılırsa kullanılsın o parçacıklar ışık ile buluştuktan sonra kullanıldığı alana mükemmel bir hava katacak. Tabi bu ürünleri hediye olarak düşünürseniz mükemmel bir hediye olacak.

8) Adından Bahsetmediğimiz Diğer Yılbaşı Hediyeleri

Bakmayın birazdan bahsedeceklerimizin başlık olarak adından bahsettiğimize. Tıpkı yukarıda saydığımız ve Çankırı kristal kaya tuzunun büyük bir ustalıkla şekillendirilmiş olduğu diğer kristal kaya tuzu lambaları ile alternatif hediyeler ile sevdiklerinize mükemmel hediyeler sunabilirsiniz. Yıldız, yağmur damlası, led ışıklı, hayvan şekilli ve şekerlik tuz lambası modelleri ile bu yıl vereceğiniz hediyeler bize göre geçtiğimiz yılların en favori hediyesi olacak. Tabi geçtiğimiz yıllarda bu güzel ürünleri almadıysanız!

Yılbaşında hem sizin hem de sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşturacak olan bu hediyeleri en uygun ve yeni yıla özel fiyatlarla Çankırı Tuz Lamba’dan alabilirsiniz. Yüzlerce tuz lambası çeşitlerimiz arasından sevdiğiniz ürünü sipariş ederek sevdiklerinize mükemmel bir hediye verebilirsiniz. 2021 yılının hepinizin gönlünce bir yıl olması dileğiyle mutlu ve sağlıklı yıllar dileriz.

Bir önceki yazımızda müşterilerimiz için geliştirdiğimiz, özellikle tuz lambası alırken en az kaç kg lambanın daha verimli olacağı ile ilgili hesaplama yapabilmenizi sağlayabilecek "Tuz Lambası Hesaplama Aracı" hakkında bilgi verilmiştir. Yazımızda yer alan hesaplama aracını siz de kullanarak en doğru ağırlıkta ki lambayı belirleyebilirsiniz.

Yayınlanan 2020-12-16 HABERLER, TUZ LAMBA 0 1242

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu