2016 Yılı İkinci Çeyreğinde Toptan Tuz Lambası Satışı

2016 Yılı İkinci Çeyreğinde Toptan Tuz Lambası Satışı

2016 Yılı İkinci Çeyreğinde Toptan Tuz Lambası Satışı

Geçmiş yıllarda tuz gece lambası istenilen düzeyde tanınmıyor olsa da günümüzde hemen hemen herkesin fikir sahibi olduğu bir üründür. Çok yönlü yapısından dolayı yani fayda, sağlık,görsellik-estetik, hediye gibi özelliklere sahip olması talep düzeyini de olumlu derecede etkilemektedir. Farklı alanlarla ilişkili olan tuz gece lambası, bu alanlarda faaliyet gösterenlerin ilgisini de çekmektedir ve ticaretinin bir parçası haline gelmektedir.

Bilinirlik derecesi ve tuz lambası ile ilgili farkındalık düzeyi arttıkça çok farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar ya da tek başına kaya tuzu ürünlerinin satışını yapan işletmeler toptan tuz lambası talebinde bulunmaktadır. İstatistiksel verilere baktığımızda özellikle 2016 yılı ikinci çeyreğinde yani Nisan, Mayıs, Haziran aylarında ilk üç aya göre yani Ocak, Şubat, Mart aylarına göre  %30 civarında artış sağladığını söyleyebiliriz. Hediyelik ürün satımı gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar ile tek başına kaya tuzu ürünleri satışı yapan firmalar toptan kaya tuzu lambası talebinde bulunmaktadır.

Çankırı tuz lamba, daha önce çeşitli şekillerde belirttiğimiz gibi Türkiye ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere faaliyet gösterdiği ülkelerde bayilik ve şubeleşme şeklinde hızlı şekilde büyümektedir. Toptan tuz lamba alımında neredeyse tekelleşmiş ve rekabet edilemeyecek düzeyde olan firmamız, başta tuz lambası fiyatları olmak üzere müşterilere belirli açılardan avantaj ve ayrıcalıklar sunmaktadır.

Toptan Tuz Lambası Alan Müşterilerimizin Sahip Olduğu Avantajlar

Yukarıda da belirttiğimiz üzere en önemli etken elbette ki müşterilerimize sunduğumuz kaya tuzu lambası fiyatlarıdır. 1980'li yıllardan beri İçanadolu bölgesinden diğer bölgelere yayılarak faaliyet gösteren Özlü Bakliyat-Baharat firmasına bağlı olarak faaliyet gösteren Çankırı tuz lamba, köklü niteliğe sahip firmamız bir üretim firmasıdır. Yani al-sat yönteminden ziyade üret-sat yöntemiyle satış gerçekleştiren firmamıza ait ürünlere müşteriler aracısız olarak ulaşabilmesinden ötürü tuz lamba fiyatları açısından büyük bir avantaja sahip olmaktadır.

Çankırı tuz lamba, toptan alım yapan müşterilerine düzenli ve sürekli olarak bilgi desteği sağlamaktadır. Öncelikle tuz lambası ve kaya tuzu ile ilgili müşterilerin sıkça sorabileceği sorular hakkında bilgi desteği sağlarken daha sonraki zamanlarda daha da ayrıntılı bilgiler sunmaktadır.

Firmamız toptan ya da perakende alınan ürünlerin müşterilerimize sağlıklı şekilde ulaşabilmesi için tüm tedbirleri almaktadır. Paketleme sisteminden ürünlerin kırılabilir nitelikte olduğunu kargo firması elemanlarına gösteren işaretlere kadar tüm önlemleri almaktadır. Ancak buna rağmen ürünlerin taşıma sırası ya da öncesi ve sonrasında hasara uğraması durumunda firmamız ile iletişime geçilerek durumun aktarılması durumunda zaman kaybetmeksizin telafi çalışması yapılmaktadır ve müşterilerimizin mağduriyet yaşamasının önüne geçilmektedir.

Bir önceki blog yazımız Ramazan Ayında Doğal Kaya Tuzu Tüketimi başlıklı yazı doğal kaya tuzu, ramazan ayında kaya tuzu tüketimi, doğal kaya tuzu nereden alınır, doğal kaya tuzu nasıl anlaşılır hakkında bilgiler içermektedir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 2 3072

2 Yorumlar

  • Murat Doğuşlu

    Murat Doğuşlu 2017-09-14 Yanıt

    Ben İzmir'in yerlisi İzmiri çok iyi bilen İzmir'in en eski ve köklü ailelerinden biriyim bu kaya tuzu işini İzmir gibi nüfus yoğunluğu çok olan bir yerde satışını yapmak isterseniz sizinle irtibata geçmek isterim.yüksek lisans mezunuyum bu işin İzmir gibi nem den ve yılın 9 ayin çok sıcak olan bir memlekette astım ve bronşit hastalığının en çok görülen şehirlerde 1.inci sırada olması sebebiyle çok iyi olacağını düşünüyorum olumlu yada olumsuz cevabınızı bekliyorum saygilarımla
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-14 Yanıt

      Merhaba Murat Bey, İzmir hem nüfus yoğunluğu itibariyle hem de bahsettiğiniz nedenlerden ötürü tuz lambası ya da Çankırı kaya tuzu gibi ürünlerimize ilginin yüksek olduğu şehirlerimiz arasında yer almaktadır. Şayet İzmir'de bulunduğunuz civarda tuz lambası ya da kaya tuzu gibi ürünlerin satışını yapmak isterseniz bizimle irtibata geçmeniz durumunda tescilli markamız Çankırı tuz lamba ve firmamız Özlü bu konuda size destek sağlayacaktır.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu