Zeytin Firmalarının Tercihi Çankırı Tuz Lamba

Zeytin Firmalarının Tercihi Çankırı Tuz Lamba

Zeytin Firmalarının Tercihi Çankırı Tuz Lamba

En iyi zeytin her yönüyle organik olan zeytindir. Bunu biz söylemiyoruz. Bizzat müşteri temsilcilerimizle irtibata geçen zeytin üreticilerinin ifadesidir.

Kaliteli zeytin üretmek isteyen firmalar, ne pahasına olursa olsun üretmiş olduğu ürünlerin her açıdan kaliteli olmasını istemektedir. Hal böyle olunca zeytin tuzu da büyük bir öneme sahip oldu. Gündelik hayatımızda önemli yönü olan ve sağlık kavramıyla eşdeğer olarak ifade edilen zeytin, içerisinde yer alan en önemli maddelerden birisi olan zeytin tuzunun ancak kaya tuzu olmasıyla bu ifadeleri hak edecektir.

Türkiye'nin en büyük ve en çok satan kaya tuzu ve tuz lamba markası Çankırı tuz lamba, son zamanlarda talebi artan zeytin tuzu ihtiyacını önemli ölçüde karşılamaktadır. Bugün pek çok zeytin firmasının tonlarca kaya tuzu ihtiyacı Çankırı tuz lambası tarafından karşılanmaktadır.

Zeytin alırken bugüne kadar daha çok içeriğinde yer alan tuzun türü değil miktarını sorguladık daha çok. Bugün ülkemizde zeytin tuzunun hangi tuz olduğununda sorgulanıyor olması önemli bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Hatta bazı zeytin firmalarının açıklamalarına göre son zamanlarda müşterilerin büyük bir bölümü ''Siz zeytin üretirken hangi tuzu kullanıyorsunuz'' diye sormaya başlamış. Tabi ki zeytin üreticileri de doğal olarak bu talebi karşılamak için ürünlerinin bir bölümünü ya da tamamında kullanmış olduğu zeytin tuzunu kaya tuzu olarak değiştirdi.
 Tabi ki burada sadece talep eksenli bakmayan firmalarımızda mevcut. Bazı üreticiler, tansiyon gibi kronik hastalıkların sebebinın rafine tuzlar olduğunu bildiği için bizzat kendileri zeytin tuzunun kaya tuzu olması gerektiğinden bahsetmektedir.  Buradan yola çıkarak zeytin tuzu olarak kaya tuzunu kullanan firmalar zeytin fiyatlarından ziyade zeytinin kalitesiyle rekabete girmiş durumda.

İlk kez Çankırı tuz lamba'dan zeytin tuzu alan ya da alacak olan müşterilerimizin talebi durumunda onlara doğal Çankırı kaya tuzundan üretmiş olduğumuz zeytin tuzlarının numunesini de göndermekteyiz.

Zeytin Firmaları Kaya tuzu Konusunda Kararlı Gözüküyor

Kaya tuzu doğanın en temiz ve en saf tuzudur. Çünkü tuz mağarası içerisinde yer aldığı için dış etmenlere maruz kalmamaktadır. Ayrıca rafine edilmemiş olan kristal kaya tuzu, içeriğinde bugün bilinen seksen küsür mineral ihtiva etmektedir. Bu gerçeği bilen zeytin firmaları kullanmış oldukları zeytin tuzlarının önemli bir bölümünü kaya tuzuna doğru kaydırmaya başlamış durumda. Bu nedenle zeytin üreticilerinin kristal kaya tuzu konusunda kararlı olduğunu söyleyebiliriz.

Sadece zeytin firmaları mı kararlı gözüküyor? Tabi ki hayır. Zeytin tüketimini yapan hemen hemen herkes artık sürekli olarak tüketimini yaptığımız ve kahvaltılarımızı şenlendiren zeytinde kullanılan maddelerinde kalitesine önem vermeye başladı. Bu nedenle tüketicilerin büyük bir bölümü sofralık zeytinlerde kullanılan tuzun türünün, doğanın en saf tuzu olan rafine edilmemiş Çankırı kaya tuzu ya da diğer kaya tuzları olmasından yana.

Çankırı tuz lamba, tuz lambası, yemeklik sofra tuzu( toz tuz) , sofrada öğütme tuzu(granül tuz), tuz sabunu, tuz değirmeni, zeytin tuzundan tuz odasına kadar sektörümüzle ilgili tüm kalemlerde etkin şekilde faaliyet göstermektedir.  Bu nedenle toptan olarak zeytin tuzu almak isteyen üreticiler kaya tuzu ihtiyacının büyük bir bölümünü Çankırı tuz lamba'dan karşılamaktadır.

Çankırı tuz lamba, ilk kez zeytin tuzu alan müşterilerine başlangıçta zeytin üreticileri için ürettiğimiz doğal kaya tuzlarını numune olarak gönderdiği gibi bugün bizden zeytin tuzu alan pek çok bilinen referanslarımızla da iletişim kurdurarak zeytin tuzlarımız ile ilgili görüşlerini de almasını sağlamaktayız.

Bir önceki blog yazımız olan tuz lambası İstanbul başlıklı yazıda İstanbul tuz lambası, İstanbul kaya tuzu, İstanbul tuz lambası satışı, tuz lambası İstanbul, kaya tuzu İstanbul konularından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 KAYA TUZU 0 2624

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu