Tuz Lambacı

Tuz Lambacı

Tuz Lambacı

Tuz lambası İngilizce olarak, ‘’Salt lamp ‘’ kavramına karşılık gelmektedir. Türkçe diğer ifadesi ise, ‘’kaya tuzu lambası’’dır. Işığın değişik biçimlere sokulan tuz parçaları ile buluşturulması ile ortaya çıkan tüm aksesuarları kapsamaktadır.

Tuz lambası sektörünün tek başına güçlü hale gelmesi ve talebinin artması sonucunda tuz lambası satıcıları veya tuz lambası firmaları artsa da, farklı pozisyonlarda olan kişiler sadece kendi açısında uzman olduğu için bütünüyle tüm süreçleri tam olarak kavrayamayacaktır. Tuz lambacı, gece tuzu lambası başta olmak üzere kaya tuzu ile ilgili tüm noktalara hakim olan ve ayrıca bu alanda çözüm ve fikir üreten kişilerdir.  Başka bir tanımla tuz lambacı, tuz lambası dünyasının tam merkezinde olan ve sahip olduğu özelliklerle bu dünyayı farklılaştıran ve yöneten kişilere verilen isimdir.

Tuz lambacının, yetkinliği sadece yukarıda ki kapsam ile sınırlı kalmamalıdır. Bu nedenle yukarıda yer alan kapsam dışında daha bir çok özelliğe de sahip olmalıdır. Sektörde ki tüm gelişmeleri takip etmeli, tuz lamba ile ilgili yeniliklere açık olmalı ve bu açıklığını tuz lambası tasarımlarına uyarlamalıdır. Öncelikle kaya tuzu ile ilgili tüm detayların bilgisine sahip olur. Bu hammaddenin hangi kısımlarının tuz lambası yapımına uygun olacağını belirler. Bu nedenle tuz lambacının az da olsa tuz çeşitlerini ayırt etmesi gerekmektedir. Bütün bu nitelikler kalite kavramını güçlendirmektedir.

Başlangıçta tuz lambası deyince doğal lambalar anlaşılmaktayken günümüzde ise çok daha geniş amaç ve beklentiler için kullanılabilecek lambalar anlaşılmaktadır. Bu nedenle tuz lamba yapımı ve tasarımı başta olmak üzere bu konuda ki tüm süreçler önemli ölçüde profesyonelleşmelidir. Çünkü bahsi geçen ürünler süreklilik arz etmekte yani değişken niteliktedir.

Tuz lambacılar, müşteri taleplerini en iyi karşılayacak donanımlarıyla benzersiz şekilde hizmet ve deneyim sunmayı amaçlamaktadırlar. Bu amacın sonucu olarak müşteriler aramış olduğu ürünü kolayca satın alabilecektir. Tuz lambası alanının tüm aşamalarında yetkin olmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken şey, kaya tuzundan üretilen tüm ürünleri alıcı gözüyle kritelendirerek puanlamak ve bu puandan başarılı sonuç almaktır.

Bir önceki blog yazımız olan Tuz Lambası Modellerinde Bir Dönemi Kapatıyoruz başlıklı yazı tuz lambası modelleri, kaya tuzu altlık, Çankırı tuz lamba hakkında bilgiler içermektedir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 2 3256

2 Yorumlar

  • Esra ALİTAŞ

    Esra ALİTAŞ 2017-11-28 Yanıt

    Sitenizden aldığım tuz lambasının ampulü üç kez patladı. Sürekli ampulünü değiştiriyorum.Eğer lamba için ampul satıyorsanız sizden satın alabilir miyiz?
  • Nihat TÜRKER

    Nihat TÜRKER 2017-09-12 Yanıt

    Tuz lambasını imalat mı ediyorsunuz yoksa alıp-satıyor musunuz?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu