Tuz Lambası Zayıflatır mı?

Tuz Lambası Zayıflatır mı?

Tuz Lambası Zayıflatır mı?

‘’Tuz lambası zayıflatır mı ‘’ sorusu ilk duyanlar için oldukça garip ve hatta komik. :) Hatta bu yazı kaleme alınmadan önce Çankırı Tuz Lamba ekibinin de genel görüşü alınırken tahmin edeceğiniz gibi ekibimiz soru karşısında hem şaşırdı hem de güldü. :)

Aslında bu soru hiçte sanıldığı kadar saçma bir soru değil. Çünkü tuz lamba zayıflama konusunda gerçekten yardımcı olabilir. Nasıl mı?

Zayıflama için yapılması gerekenler bellidir. Düzenli spor, iyi beslenmek ya da bir diyet programına uymaktır.  Peki, bunları yapmanıza rağmen istediğiniz gibi zayıflayamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Sebebi bellidir çünkü uzmanların yapmış olduğu açıklamaya göre bunun nedeni burun tıkanıklığı olabilir.  Neden çünkü burundan solunum iyi uykunun ana anahtarıdır.  Uykudayken nefes darlığı çekiyorsak veya burun tıkanıklığımız varsa sabah yorgun kalkmaya başlarız.  Sabah yorgun kalktığımızda gün içerisinde ki aktivitemiz bozulmaya başlar. Daha yorgun ve daha depresif hale geliriz. Bunun sonucunda spordan uzaklaşma başlamaktadır. Ne yapıyoruz kilo almaya başlıyoruz.

Burun tıkanıklığı ve zayıflama arasında ki ilişkiyle ilgili 11.07.2018 tarihli habere aşağıda ki video’dan bakabiliriz: 

Burun Tıkanıklığı Olup Olmadığınız Nasıl test ederiz?

Burnumuzun bir tarafını kapattığımızda iki tarafında nefes alıp vermesi lazım fakat çok kuvvetli nefes almak şart değil.

Kilo vermek istiyorsak, daha iyi yaşamak istiyorsak, daha zinde kalkmak istiyorsak mutlaka burnumuzun açık olmasına özen göstermeliyiz.

Burun Tıkanıklığı ve Nefes Darlığına Karşı Doğal Kaya Tuz Lambası

Doğal tuz lamba modelleri ve diğer iyon lambaları, higroskopik etkiye sahiptir. Yani ortamda yer alan nemi güçlü şekilde kendisine çeker. Bir kristal kaya tuzu kütlesi dahi bunu tek başına yapabilir.  Ancak bir ampulle lamba formuna getirilen kaya tuz lamba, çok daha güçlü bir nem çekici hale gelecek ve nemi çekerken burun tıkanıklığı ve nefes darlığına neden olan toz, polen, bakteri, kıl, tüy,  virüs gibi maddeleri yere düşürecektir.  Sonuçta daha rahat bir nefes, daha rahat bir uyku, daha zinde kalkmak

Şimdi soruyu tekrar soralım. Sahi tuz lambaları sizce de zayıflatır mı? Takdir sizin!

Bir önceki blog yazımız olan ‘’ Tuz lambası kullanan müşterilerimizin yorum ve tavsiyeleri’’ başlıklı blog yazısında müşterilerimizin tuz lamba satın almada ki amaçlarından bahsedilmiştir. Ayrıca fayda için lamba alan müşterilerimizin genel yorumlarına yer verilmiştir.

 

 

Yayınlanan 2018-07-11 HABERLER, TUZ LAMBA 0 2218

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu