Doğal Kristal Tuz Lambası Fiyatları ve Faydaları

Doğal Kristal Tuz Lambası Fiyatları ve Faydaları

Doğal Kristal Tuz Lambası Fiyatları ve Faydaları

Çankırı doğal tuz lambası modelleri fiyat listesi 13.07.2018 tarihinde güncellenmiştir. 

Doğal Tuz Lambası Ağırlık (Kg)          Kullanım Alanı, Faydaları (Ne İşe Yarar?)          Fiyatı

Doğal Tuz Lambası 1,5 Kg

Doğal tuz lamba 1,5 Kg

Kullanım Alanı

Daha çok ofis gibi küçük alanlar için tercih edilen ürün faydadan ziyade daha çok dekoratif amaçlı satın alınmaktadır. Çünkü ürün, kendi grubu içerisinde ağırlık olarak en küçük üründür. Eğer sipariş etmede ki temel amacınız faydaysa kg ağırlığı daha yüksek olan aşağıda ki diğer ürünleri tavsiye edebiliriz. 

Hediye amacına da en uygun sayılabilecek ürünlerde olan doğal tuz lamba 1,5 Kg; kolay taşınabilir, kolay paketlenir. 

Yaklaşık  5 metrekare m² alanlar için idealdir.

Faydaları (Ne İşe Yarar?)

KOAH, burun tıkanıklığı, kuru öksürük, alerjik astım, bronşit, nefes darlığı, horlama gibi problemleri önleyici olarak kullanılabilmektedir.   

35 ₺

Doğal Tuz Gece Lambası 2-3 Kg

Doğal tuz gece lambası

2-3 Kg

Kullanım Alanı

Negatif iyon kaynağı doğal tuz lambası 2-3 kg ağırlında ki ürün, kendi gurubu içerisinde ki en küçük ağırlıkta ki modeller arasında yer almaktadır. Çankırı doğal kristal kaya tuzu ham maddesi ile  üretilen ürün faydadan ziyade dekoratif ve hediye amaçlı olarak sipariş edilmektedir. Ürün içerisinde ki ampulün Watt derecesine bağlı olarak kitap okuma ve gece lambası olarakta kullanmak mümkün. Kg ağırlığından dolayı kolayca taşınabilecek olan ürün sevdiklerinize hediye olarak satın alabileceğiniz en ideal ürünler arasında yer almaktadır. 

Yaklaşık 7  metrekare m² alanlar için idealdir.

Faydaları (Ne İşe Yarar?)

Uykusuzluk, yorgunluk, stres ve ağrılara karşı kullanılabilmektedir. Ayrıca gelişme çağında olan bebek ve çocukların gelişim dönemlerini sağlıklı bir şekilde atlatabilmesine yardımcı olabilecek olan ortamda ki havayı temiz hale getirir. 

40 ₺

Doğal Kristal Tuz Lambası 3 KgDoğal Kristal Tuz Lamba 3 Kg                                                                                                     

Kullanım Alanı

Doğal tuz çeşitleri arasında yer alan hatta Prof. Dr. Hanım Halilova'nın yapmış olduğu araştırma sonucunda verdiği bilgiye göre ''en sağlıklı ve en berrak tuz Çankırı kaya tuzu'' ana maddesinden üretilen doğal kristal tuz lambası 3 Kg en yararlı ürünlerdendir.  Hediye, dekoratif, fayda gibi birçok amaç için satın alınabilecek ürünler arasında yer almaktadır. Gece kullanımı durumunda lambanın ışıltısı huzur dolu bir ışıltının oluşmasına sebep olacaktır. Lambanın ışıltısı, gece ışığa çok hassas olmayan bireylerde uyku kalitesini olumsuz etkilememektedir. Aksine rahat bir uyku ortamının oluşmasına neden olmaktadır.

Yaklaşık 12  metrekare m² alanlar için idealdir.

Faydaları( Ne İşe Yarar?)

Bir çok faydasından bahsedebileceğimiz ürün, yaymış olduğu sağlıklı negatif iyonlar sayesinde canlı ve zinde kalmamızı sağlamaktadır. Ayrıca nezle ve migrene karşı da kullanılabilmektedir.

50 ₺

Doğal Tuz Gece Lamba 4 Kg

Doğal tuz gece lambası

4 Kg

Kullanımı

Halilova tarafından yapılan açıklamaya göre hem insanlar hem de diğer canlılar tarafından tüketilen kaya tuzu sadece gıda amaçlı kullanılmamaktadır. 

Doğal tuz gece lambası gibi sadece yakın zamanda ortaya çıkan sağlıklı ürünler daha yokken insanlar alerjik astım, bronşit gibi rahatsızlıkları için tuz mağaralarına gitmekteydi. Prof. Dr. Hanım Halilova, ''Tuz mağaralarının şifa ve sağlık yönünde ki etkisinin Almanya tarafından keşfedilmiştir'' şeklinde açıklama da bulundu. Bugün kullanılan tuz lambaları gibi o dönem de tuz mağaraları KOAH, astım, bronşit, nefes darlığı gibi hastalıklar için kullanılmaktaydı. Dünyanın çeşitli yerlerinde yer alan bu mağaralar aynı amaçla hala kullanılmaktadır. 

Yaklaşık 15  metrekare m² alanlar için idealdir.

Faydaları

Himalaya tuzu gibi demir oranı yüksek olan tuzlardan çok daha sağlıklı olan Çankırı tuzu ile üretilen doğal tuz gece lambası 4 kg; bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlamak, akciğerin kapasitesini yükseltmek, migrene karşı ve alerjik astıma karşı kullanılabilmektedir.

60 ₺

Doğal Kristal Tuz Gece Lamba

Doğal kristal tuz gece lambası 5 Kg

Kullanım

İçeriğinde ki demir elementinin fazlaca yer almasından dolayı "Himalaya tuzu daha meşhur olmasına rağmen Çankırı tuzu daha sağlıklı ve etkili'' diyen Prof. Dr. Hanım Halilova, Çankırı tuzunun önemine vurgu yapmaktadır. İşte bu doğal tuzdan üretilen ve çok daha sağlıklı nefes almamıza yardımcı olan tuz lambaları bilinen birçok faydaya sahiptir. Tuz lambası faydaları için kullanılabileceği gibi gece lambası olarakta kullanılabilmektedir.

Yaklaşık 18  metrekare m² alanlar için idealdir.

Faydası

Himalaya tuzu gibi demir oranının fazlaca yer aldığı bir tuzdan üretilseydi doğal tuz lambası zararları şeklinde tartışma konusu açılabilirdi belki. Fakat element dağılımı dengeli olan sağlıklı Çankırı tuzu ile imal edilen doğal kristal tuz gece lambası kg, iş ortamında ki verimliliğin artmasında, dikkat dağınıklığının önlenmesinde, konsantrasyon yani odaklanamama problemi için satın alınabilmektedir. 

65 ₺

Doğal Kristal Kaya Tuzu Lamba

Doğal kristal kaya tuzu lamba 6 Kg

Kullanım

Şehir yaşamı çerisinde yer alan insanlar enerjilerini yükseltmek amacıyla negatif iyon üreten jeneratörlere yönelebilmektedir. Bu cihazlar, negatif iyon ürettiği için sağlıklı olsa da çok daha doğal yöntemlerle ve uygun fiyatlarla negatif iyon yayan lambalara sahip olabiliriz. Bu cihazlar sadece eksi iyon yayma görevini üstlenirken tuz lambaları, sadece bu iyonları yaymakla kalmaz hem gözümüze hem de ruhumuza hitap eder.  

Yaklaşık 21  metrekare m² alanlar için idealdir.

Ne İşe Yarar?

Doğal kristal kaya tuzu lambası 6 kg, sanıldığı gibi sadece KOAH, burun tıkanıklığı, alerjik astım, bronşit, uykusuzluk, öksürük, migren gibi rahatsızlıkların önüne geçmek için kullanılmaz. Güne daha canlı ve zinde başlamak ile pozitif bir ruh haline sahip olmak için de kullanılabilmektedir.

80 ₺

Doğal Kristal Kaya Tuzu Lambası 7 Kg

Doğal Kristal Kaya Tuzu Lamba 7 Kg

Kullanım Alanı

Doğal iyon jeneratörü, havanın vitamini, iyon lambası, gece lambası gibi kullanım amacına göre pek çok farklı isme sahip olan kristal kaya tuzu lamba, özellikle pozitif iyonlara karşı havanın nötr hale gelerek temizlenmesine yardımcı olur. 

Yaklaşık 25  metrekare m² alanlar için idealdir.

Faydaları

Birçok doktor, profesör ve alanında yetkin uzmanlar tarafından tavsiye edilen, Türkiye sınırları içerisinde yer alan Çankırı tuzundan üretilen doğal iyon lambası sağlıklı bir nefes almamızı sağlar ve sigara dumanına karşı önemli bir alternatiftir. Ayrıca sobanın ısınması sonucu oluşan karbondioksit nedeniyle yayılan pozitif iyonların arınmasına yardımı olur.

95 ₺

Doğal Çankırı Tuz Lambası 8 Kg

Doğal Çankırı tuz lambası 8 Kg

Kullanımı

Negatif iyon kaynağı kristal tuz gece lambalarından Doğal Çankırı tuz lambası 8 kg, en çok satın alınan ürünler arasında yer almaktadır. Çünkü kendi grubu içerisinde kg ağırlığı en yüksek ve etki düzeyi en yüksek ürünler arasında yer almaktadır. Eğer maksimum fayda ve yüksek verimlilik tuz lamba almanızda ki temel şartınız ise 8 kg ağırlığında ki ürün tavsiyelerimiz arasında yer almaktadır. 

Yaklaşık 30 metrekare m² alanlar için idealdir.

Yararları

Ürün sadece ortamda ki havanın temizlenmesini sağlayarak sağlıklı bir nefes ortamının oluşmasını sağlamaz aynı zamanda elektromanyetik dalgaları engelleyici faydası da bulunmaktadır.

Kas ağrılarının azaltılması, nem kontrolü, stres ve baş ağrısının azalması, soğuk algınlığının önlenmesi ürünün bilinen faydaları arasında yer almaktadır. 

95 ₺

Doğal Çankırı Tuz Lambası 9 Kg

Doğal Çankırı Tuz Lambası 9 Kg

Kullanımı ve Faydaları

Çankırı ilinin ünlü tuz mağaralarından çıkarılan kristal kaya tuzu çeşitli kullanımları için bir çok uzman tarafından tavsiye edilmiştir. Çankırı Tuz Lamba ekibi tarafından üretilen bu tuz ürünleri, herhangi bir katkı ve yapay madde içermemektedir. Tuz mağarasında ki doğallığıyla satışa sunulmaktadır. https://www.cankirituzlamba.com/ 'dan alacağınız birbirinden farklı ağırlıkta ki tuz lambaları; toz, polen, bakteri, virüs, kıl gibi yabancı maddelerden havanın arınmasını sağlayarak en kaliteli havayı bizlere sunar. Sonuçta daha sağlıklı bir nefesi doğal olarak sağlar. 

Yaklaşık 30-35  metrekare m² alanlar için idealdir.

Dinlenmek ve uyumak, yemek kokularının giderilmesini sağlamak, alerji ve astım atakları ve horlama gibi sorunlara karşı en etkili ürünler diyebileceğimiz yüksek ağırlıkta ki doğal kaya tuzu gece lambaları 8-10 kg ayrıca güzel ışığı sayesinde ortama güzel bir görünüm sağlayacaktır. 

115 ₺

Doğal Kaya Tuz Gece Lambası 10 Kg

Doğal Kaya Tuz Gece  Lamba 10 Kg

125 ₺

Yatak Odası için Çift Tuz Lamba

  Çift Doğal Tuz Lamba-1

Doğal Kristal Tuz Lambası 3 KgDoğal Kristal Tuz Lambası 3 Kg

Toplam 6 kg ,yaklaşık 20-24  metrekare m² alanlar için idealdir. 

90 ₺

Çift Yatak Odası İçin Doğal Tuz Lambası

Çift Doğal Çift Doğal Tuz Lamba-2

Doğal Kristal Tuz Gece LambaDoğal Kristal Tuz Gece Lamba

Toplam 10 kg ,yaklaşık 35-40  metrekare m² alanlar için idealdir. 

130 ₺

Çift Doğal Kaya Tuzu Lamba-3Çift Doğal Kaya Tuz Lamba-3

Doğal Çankırı Tuz Lambası 8 KgDoğal Çankırı Tuz Lambası 8 Kg

Toplam 16 kg ,yaklaşık 55-60  metrekare m² alanlar için idealdir. 

170 ₺

Doğal Kristal Tuz Lambası Fiyatları ve Faydaları ile ilgili Önerilen Video

Önerilen ve Tavsiye edilen siteler

  • https://www.kuzka.gov.tr/basinda-detay.asp?H=267&Haber=cankiri-tuz-calistayi-sona-erdi
  • http://dergipark.gov.tr/download/article-file/271838
  • https://tr.wikipedia.org/wiki/Kaya_tuzu

Kristal Kaya Tuzu ve Tuz Lambaları ile ilgili Açıklama ve Kitaplarını Okumanızı Tavsiye Ettiğimiz Bilim İnsanları

Prof. Dr. Canan KARATAY ( Özellikle "Gerçek Tıbbın 10 Şifresi" adlı kitabı)

Prof. Dr. Hanım HALİLOVA ( https://www.kuzka.gov.tr/basinda-detay.asp?H=267&Haber=cankiri-tuz-calistayi-sona-erdi)

Dr. Yavuz DİZDAR

Prof. Dr. Ahmet AYDIN 

Yayınlanan 2018-07-15 TUZ LAMBA, KAYA TUZU, NEGATİF İYON 1 3517

1 Yorum

  • Akif ÇELEBİ

    Akif ÇELEBİ 2018-07-17 Yanıt

    Detaylı bir şekilde bilgi verilmiş. Mükemmel!

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu