Tuz Lambası Satın Alacaksanız Lütfen 1 Dakikanızı Ayırın

Tuz Lambası Satın Alacaksanız Lütfen 1 Dakikanızı Ayırın

İlk Kez Tuz Lambası Satın Alacaksanız Lütfen 1 Dakikanızı Ayırın

Bu yazıda amacımız size tuz lamba satmaktan öte doğru ve en uygun tuz lambasını satın alabilmenizi sağlamak. Özellikle ilk kez tuz lambası satın alacak müşterilerimiz lütfen ilk olarak bu yazımızı 1 dakikanızı ayırarak okuyunuz. Bu yazımızda müşterilerimizin en sık sorduğu ve merak ettiği konuları da kapsayacak olan temel bilgilere de sahip olmanızı sağlayarak amacınıza uygun ve en doğru tuz lamba ya da tuz lambalarını almanızı sağlayacağız.

Kaya Tuzu Lambası Almadan Önce Kullanacağınız Odanın Büyüklüğünden Emin Olun

Lambaları kullanacağınız oda, ofis ya da diğer alanların kaç metrekare(M² ) olduğu önemlidir.  Lambaları kullanacağınız oda ya da alanlar kaç metre kareyse ilgili kaya tuzu lambası metrekaresini 3 ya da 4’e bölerek satın almanız gereken minimum ağırlıkta ki lambaları belirleyebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse 18 ve 30 metrekare ağırlığında ki iki farklı oda için en az 6 ve 10 kg ağırlığında 2 adet tuz lamba kullanabilirsiniz. Bu konuda aşağıda ki formül yardımıyla satın alabileceğiniz en küçük ağırlıkta ki ürünleri belirleyebilirsiniz. 

Metre kare M² hesabı formülü: (Gece tuzu lambası ağırlığı x 3) = Kapalı Alanın Metrekaresi 

Daha Ağır Tuz Lambası Kullanmanız Zarar Değil Aksine Fayda Sağlar

Bazı müşteri ve takipçilerimiz “daha büyük bir tuz gece lambası seçimi zararlı olur mu” sorusunu yöneltebilmektedir. Ancak daha büyük ağırlıkta ki lamba seçimi daha fazla tuzun ısınarak negatif iyon üretmesi ve daha güçlü nem çekmesi anlamına geldiği için aksine çok daha faydalı olacaktır. Bu nedenle kristal kaya tuzu lambası seçerken yüksek ağırlıkta ki lambaları seçmenizi tavsiye ederiz.

Tuz Lambasının Fayda Sağlayabilmesi için Her gün Sürekli(12 yada 24 Saat) Yakılması Gerekir

Lamba içerisinde ki ampulün görevi tuzun ısınmasını sağlayarak negatif iyon yaymasını ve higroskopik( nem çekme) özelliği kazanmasını sağlamasıdır. Bu nedenle lambanın fayda sağlayabilmesi için ya da aktif olması için yakılı tutulması gerekmektedir.

Tuz Lambalarını Yıllarca Kullanabilirsiniz Ancak Tek Bir Şartla

Eğer bulunduğunuz yer aşırı rutubetli ya da nemli olsa bile her gün sürekli(12 ya da 24 saat) olarak lambayı yakılı tutmanız şartıyla ürün zamanla bitmez, erimez, akmaz, azalmaz ve etkisini kaybetmez. Ancak bulunduğunuz yer çok nemliyse ve buna rağmen lamba yakılı tutulmuyorsa açıkça belirtmeliyiz ki lambanın ömrünü kısaltabilirsiniz.

Doğru Kullanım için Bazı Öneriler

  • Tuz lambasını belirli periyotlarda temizleyiniz. Çünkü bu lambaların en önemli özelliği ürettiği eksi iyonlar ve nem çekici özelliği sayesinde havada yer alan alerjen maddeleri kendisine çektiği için ürünü o maddelerden temizlemeliyiz ki tekrar havaya bırakmasın.
  • Lambayı kullanacağınız alanın kapı ve pencerelerini olabildiğince kapalı tutunuz. Bu sayede lambanın etkisi tek bir odada sınırlı olacağı için daha çok fayda sağlayacaktır.
  • Son olarak lütfen güvenlik önlemlerini alınız. Kristal kaya tuz lambalarının en önemli ham maddesi kaya tuzu kütlesidir. Kaya tuzu kütlesi ağır bir maddedir. Bu nedenle lütfen en doğru ve güvenli yere koyduğunuzdan emin olun.

Sizin için hazırladığımız bu yazıyı okuduğunuz için çok teşekkür ederek iyi alışverişler dileriz.Tuz lambası hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için “tuz lambası faydaları ve kullanma kılavuzu” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yayınlanan 2018-12-23 TUZ LAMBA 1 8336

1 Yorum

  • Murat Albayak

    Murat Albayak 2019-01-10 Yanıt

    Selamın Aleyküm
    Adım Murat Albayrak istanbul'da ikamet ediyorum tuz lambası işi ek iş olarak yapmak istiyorum Resimli resimsiz müşteri bulup aldığım siparişe göre size sipariş vermeyi düşünüyorum sizin için uygun mudur fiyatlarınız ne olur? işin durumuna göre memleketimde samsunda bayilik almayı da düşünüyorum.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu