Bazı Tuz Firmalarının Çankırı Tuz Lamba Hayranlığı

Bazı Tuz Firmalarının Çankırı Tuz Lamba Hayranlığı

Bazı Tuz Firmalarının Çankırı Tuz Lamba Hayranlığı

Çankırı kristal kaya tuzu ve tuz lambası denildiğinde ilk akla gelen Çankırı Tuz Lamba, Türk Patent ve Marka kurumu tarafından tescilli olmasına rağmen pek çok firma ya da kişi tarafından taklit edilmektedir.

Türkiye’de birçok şehirde pek çok market, mağaza, aktar ve tuz firmaları tarafından satışa sunulan Çankırı Tuz Lamba markalı ürünler müşterilerimiz tarafından satın alınmakta ve kullanılmaktadır.

 Buna rağmen bizimle hiçbir ticari ilişkisi olmayan bazı mağazalar, fuar çalışması yapan işletme ve kişiler, internet siteleri ve özellikle de tuz firmaları kendilerini Çankırı Tuz Lamba mağazası olarak ürünlerini ise Çankırı Tuz Lamba markalı ürünler olarak tanıtabilmektedir. Bazı fuar çalışması yapan kişiler/firmalar stantlarını bizzat Çankırı Tuz Lamba adıyla açabilmektedir. 

Üzülerek belirtmeliyiz ki Çankırı Tuz Lamba, himalaya tuzu ürünlerini satmayan bir marka olmasına rağmen ağırlıklı olarak himaya tuzu lambası satışı yapan bazı satıcı ve fuarcıların dahi markamızın prestijinden yararlanmak adına kendilerini Çankırı Tuz Lamba olarak tanıttıklarını ilgili fuarlara giden takipçilerimiz bizi arayarak dile getirmektedir.

Çankırı Tuz Lamba markasının tek resmi web sitesi  adından da anlaşılacağı üzere https://www.cankirituzlamba.com/ 'dur. Buna rağmen Google üzerinden araştırma yapıldığında ürünlerini "Çankırı Tuz Lamba" adıyla pazarlamaya ya da satmaya çalışan onlarca site görebilirsiniz.

Çankırı Tuz Lamba marka ve firma adının bizimle hiçbir ticari ilişkisi olmayan siteler, kişiler ve firmalar( özellikle tuz firmaları) tarafından kullanıyor olması Türkiye'de en popüler ve en güçlü markalar arasında yer aldığımızın en açık göstergesidir. Ancak bu tarz kişi ve firmaların sattığı ürünlerin kalitesi, satmadığımız himalaya tuzu ve himalaya tuz lambası gibi ürünleri satıyor olması ve en kötüsü de ürünlerini bizden satın aldıklarını zanneden müşterilerin ürünleriyle ilgili sorun yaşayabilmesi ve sonradan bizden almadığını öğrenmesi müşterilerimize hayal kırıklığı yaşatmaktadır. Bu durum sadece müşterilerimizin hayal kırıklığı yaşamasına neden olmasının yanında markamız itibarına da zarar vermektedir.

Hem sağlığa faydasından hem de dekoratif yönünden dolayı tuz lambası satın alacak müşteri ve takipçilerimizin “Çankırı Tuz Lamba” marka adıyla faaliyette bulunan kişi ve işletmelerin bizimle ilgisi olup olmadığını doğrudan anlayabilmek oldukça kolay. Firmamızın resmi iletişim numaralarını arayarak ve resmi mail adresimiz olan info@cankirituzlamba.com ‘dan dan basitçe teyit edebilirsiniz.

Yeni yılınızı tebrik ederiz! 2019 yılında tüm dilek ve beklentilerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu yıllar dileriz.

Yayınlanan 2019-01-06 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 2 1775

2 Yorumlar

  • Selda Çelik

    Selda Çelik 2019-01-19 Yanıt

    Selda Çelik adına 2 adet 3kg doğal tuz lamba sipariş ettim (siparis referansi: TJLJBUUKV ) ve kredi karti ile ödedim. Ayni gün yanlışlıkla kapıda ödeme seçerek aynı üründen 2 adet daha sipariş ettim (siparis referansi : USRSJZVYP)
    Kapida ödeme yanlışlıkla olan siparisimi iptal etmeye calistim basaramadim. Siparisimi sizin iptal etmenizi rica ediyorum. Ödemesini yapmis oldugum siparisim hakkinda da bilgi yok kargo takip kodunun gonderilmesini rica ediyorum.
  • Mehmet ÖZÇELİK

    Mehmet ÖZÇELİK 2019-01-10 Yanıt

    Merhabalar,
    Toptan tuz lambası alarak internet sitemizde satmak istiyoruz, süreç hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu