Kaya Tuzu Lambası Zararları Nelerdir?

Kaya Tuzu Lambası Zararları Nelerdir?

Kaya Tuzu Lambası Zararları Nelerdir?

  • Tuz lambası zararlı mı?
  • Tuz Lambasının zararları var mı?
  • Tuz lambası zararları nelerdir?

Doğal Tuz Lamba

Kaya tuzu lambası, kristal kaya tuzunun çeşitli formlara getirilip ampul ya da mum gibi çeşitli ısıtıcılarla yararlı hale getirilmiş halidir. Çankırı tuzu, himalaya tuzu gibi kaya tuzu çeşitlerinden üretilen tuz lambasının ısı düzeyi arttıkça sağlıklı negatif iyonlar üretmekte ve higroskopik(nem çekici) özelliği belirginleşmektedir.

Güçlü bir nem çekme özelliğine sahip olan kristal kaya tuz lambası, kullanıldığı alanda yer alan ve özellikle solunum yolu problemi olanları rahatsız eden toz, polen, bakteri, kıl, tüy, akar gibi alerjenleri yere düşürür veya kendi üzerine çeker. Bu sayede ortamı havasını daha temiz ve ferah kılar. Ancak kaya tuzu lambasının faydasının olması çeşitli zararlarının da olabileceği düşüncesini uyandırmamalıdır. Çünkü bu lambalar tıbbi ürün/ilaç değildir.

Eczaneden almış olduğumuz bir ilacın reçetesini okunduğunda faydalı etkilerinin yanında görülmesi muhtemel yan etkileri de(zararları) yer almaktadır. Faydası olan bir ilacın zararlı etkilerinin de olabileceği hepimizin malumu. Kaya tuzu lambası da ürettiği eksi iyonlar ve nem çekici özelliği sayesinde yaşam alanlarımızı daha temiz hale getirerek fayda sağlar. Ancak birçok kez belirttiğimiz üzere tuz lambaları, ilaç/tıbbi ürün değildir. Önleyicidir, tedavi edici değildir.

Doğal tuz lamba modellerine en uygun ve indirimli fiyatlarla https://www.cankirituzlamba.com/18-dogal-tuz-lamba bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Çankırı Tuz Lamba sitesinden veya satış noktalarından kaya tuz lambası satın alacak müşterilerimizden bazısı müşteri hizmetlerimizi arayarak ya da doğrudan ekibimizle iletişim kurarak “tuz lambası zararları” konu başlıklı sorular yöneltmektedir. Elbette ki müşterilerimiz bize bu soruları yöneltmekle haklı. Çünkü müşterilerimiz fayda elde edeceği bir ürünün zararı olup olmadığını bilmek ve önceden bu konuda önlem almak istiyor.

Tuz lambası zararları ile ilgili tarafımıza iki soru çok fazla yöneltilmektedir. Bu sorular “tuz lambası bebeklere zarar verir mi?”, “kaya tuzu lambası hamilelere zarar verir mi” sorularıdır. Bu sorularla müşterilerimize de ifade ettiğimiz üzere yaşı, cinsiyeti, mevcut durumu ne olursa olsun eğer tuza karşı alerji ya da duyarlılığınız yoksa iyon lambalarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Tuz lambaların zararlı hale gelmemesi için Çankırı tuzu veya himalaya tuzu gibi tamamen kristal kaya tuzundan elle yontularak/işlenerek üretilmesi gerekmektedir. Üretilen lambanın doğal tuz lambası olması gerekmektedir. Sitemizde satışı yapılan tüm kategorilerde ki lambalar Çankırı kaya tuzundan üretilmiş doğal tuz lambasıdır. Maalesef nadir de olsa rafine tuz, mum, gıda boyası gibi yapay ve kimyasal içerikli maddelerle sahte tuz lambası üretilebilmektedir. Bilgi sahibi olmadığınız yerlerden tuz lamba alırken bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Aldığınız ürünün doğal kaya tuzu lambası olmasına özellikle dikkat etmenizi öneririz.

Yayınlanan 2019-03-16 TUZ LAMBA, NEGATİF İYON 0 30413

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu