Çankırı Tuz Lamba Müşterileri Daima Haklı, Daima Mutlu

Çankırı Tuz Lamba Müşterileri Daima Haklı, Daima Mutlu

Çankırı Tuz Lamba Müşterileri Daima Haklı, Daima Mutlu

Çankırı kaya tuzu ve tuz lambası satışı ile 2012 yılı sonlarında faaliyete başlayan Çankırı Tuz Lamba, bugüne kadar yüz binlerce müşterimiz tarafından tercih edilmiş ve sektörünün lider markası haline gelmiştir. Büyük bir özveri ve sabırla çalışan Çankırı Tuz Lamba ekibi klasik ticaret anlayışından uzaklaşarak birçok yazımızda dile getirmiş olduğumuz “müşteri odaklı yaklaşım” ile hareket etmiştir. Çankırı Tuz Lamba’yı Çankırı Tuz Lamba eden yani sektöründe ki en bilinen ve sevilen marka haline getiren en önemli etken müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş olmasıdır.

Ürün güzel, Çankırı Tuz Lamba müşteri memnuniyeti için çok çaba sarf ediyor.  Teşekkür ederiz, hayırlı işler. Yasin İPEK

Satışını yaptığımız kristal kaya tuzu ve tuz lambası çeşitlerinin fiyatı ve kalitesi lider olmamıza katkı sağlamış olsa da müşterilerimle olan diyalogumuz ve empati yapmamız müşterilerimizin bize olan sadakatini daha da artırmıştır.

Çankırı Tuz Lamba markalı tuz lambaları, Çankırı kaya tuzu çeşitleri ve kristal kaya tuzundan üretmiş olduğumuz diğer tüm ürünler Türkiye’nin birçok noktasında satılmaktadır. Hem ürünlerimizin satışını yapan müşterilerimiz hem de ürünlerimizi bizzat tüketen müşterilerimiz Çankırı Tuz Lamba’dan aldığı kaya tuzu ürünleri güvenle alıp satmaktadır.

Çankırı Tuz Lamba’nın ilk doğduğu 2012 yılı sonlarında daha bizi ilk kez tanıyan ve ürünlerimizin satışını yapan pek çok müşterimiz dün olduğu gibi bugünde ürünlerimizi satın almakta ve bizi ailesinden biri olarak görmektedir. Öyle ki bizden hemen hemen her tuz lambası ve diğer kristal kaya tuzu ürünlerinin siparişinde bizleri misafir olarak davet etmekte ve davetine icabet ettiğimiz müşterilerimiz bizleri çok güzel şekilde ağırlamaktadır.

Firmamızdan kaya tuzu lambası, Çankırı kaya tuzu ve diğer tuz ürünlerini kullanmak ve tüketmek amacıyla satın alan birçok müşterimiz sürekli olarak ürünlerimizi talep etmektedir.

Çankırı kaya tuzunu tadınca rafine tuzlar artık mutfağımıza girmiyor. Bu zamana kadar ağzımızı yakan yoğun tuz yemişiz. Oysa bu ürün yemeklerimize lezzet bize de sağlık ve dinçlik verdi. Teşekkürler. Sevgi PADO

Müşterilerimiz Hiç Sorun Yaşamıyor mu?

Tabi ki yaşıyor. Bu sorun bazen kargo firmasından kaynaklı bazen de bizzat firmamızın hatasına bağlı olabilmekte. Bazen de müşterilerimiz tarafından yanlış bile anlaşıldığımız zamanlar bile oldu. Ancak yazımızın en başında belirttiğimiz üzere hatanın kaynağı kim olursa olsun “müşteri odaklı yaklaşım” anlayışından hiç taviz vermedik. Daima müşterilerimizi anlamaya ve yaşadığı sorunu çözmeye çalıştık. Bu konuyu 06.03.2019’da Gökhan YILDIZ adlı müşterimiz, kargo firmasına bağlı firmamızdan satın almış olduğu tuz lambasının kırık gitmesiyle tarafımıza karşı büyük bir serzenişte bulundu. Müşterimiz özetle tarafımıza “Biz Türk malı olsun diye Çankırı tuz lambası alıyoruz, ithal ürünleri almıyoruz. Gönderdiğiniz ürün kırık geldi…” şeklinde yakınma ifadeleri iletti. Biz müşterimize sorunun kargo firmasından kaynaklandığını belirttik ve sorunu telafi etmek istediğimizi dile getirdik. Müşterimizi biraz olsun ikna edip yumuşatsak bile hala yakınmaya devam etti. Meğer müşterimizin bronşit olan çocuğu varmış ve iletişim kurmuş olduğumuz akşam saatlerinde hastanede çocuğunun başında bekliyormuş. Müşterimizin yoğunluğunu artırmamak adına konuşmayı kısa tutarak biz sizi dilerseniz yarın sabah arayalım eğer uygun görürseniz dedik. Müşterimiz kabul etti. Ertesi gün sabah müşterimizi aradığımızda “ Size karşı yakındığım için özür dilerim, hastane ortamında dün çok gergindim.” dedi. Bizde müşterimizi anlayışla karşılayarak empati kurduk. Daha sonra kendisine kırık giden 2-2,5 kg ağırlığında ki tuz lambasını kaç metrekare alanda kullanmak için satın aldığını sorduğumuzda müşterimiz 15 metre kare yanıtını verdi. Bizde müşterimize size yeniden 2-2,5 kg ağırlığında tuz lamba göndermemiz durumunda çok fazla verim alamayacağını belirttik. Müşterimize oda boyutuna göre daha büyük doğal tuz lambası göndermemiz durumunda fayda elde edebileceğini ifade ederek bugün (07.03.2019) 5 kg ağırlığında tuz lambagönderdik. Müşterimiz bu jestimize karşılık çok mutlu oldu. Gökhan YILDIZ adlı müşterimiz yüzlerce müşterimiz içerisinde sadece bir örnek. Çankırı Tuz Lamba müşterileri müşteri odaklı anlayışımız çerçevesinde firmamızdan yapmış olduğu alışveriş süreci ve sonunda daima haklı ve daima mutludur.

Çankırı Tuz Lamba’nın mallarının arkasında durmalarına ve sorunları çözme çabalarına ve tarafımla kurmuş olduğu diyaloga hayran kaldım. Çok teşekkür ederim. Recep KAMBUR

Yayınlanan 2019-03-07 TUZ LAMBA, KAYA TUZU 0 1337

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu