Müşterilerimiz Tuz Lambası Hakkında Ne Diyor? (1)

Müşterilerimiz Tuz Lambası Hakkında Ne Diyor? (1)

Müşterilerimiz Tuz Lambası Hakkında Ne Diyor? (1)

Tuz lamba görsel yönüyle alınabildiği gibi sağlık açısından sağlamış olduğu faydalar nedeniyle de çokça talep edilebilmektedir. Türk Patent Enstitüsü tarafından alanıyla ilgili tüm sınıflarda tescilli olan ve Türkiye’nin en büyük ve en çok satan kaya tuzu ve tuz lamba markası Çankırı Tuz Lamba müşterilerinden yüzlerce kez yorum aldık. Yapılan yorumlarda müşterilerimiz ne diyor gelin birlikte çeşitli başlıklar altında göz atalım:

Uykusuzluk

Tuz lambası ile ilgili yapılan yorumlardan en önemlileri arasında uyku gelmektedir. Genel olarak kendisinin, eşinin, çocuklarının rahat uyuyamadığından yakınarak tuz lamba kullanan müşteriler çok rahat uyuduklarını ifade etmektedir. Bazı müşterilerimiz sırf bu sorun nedeniyle sprey kullandığını ve kaya tuzu lambasını kullanmaya başladıktan sonra daha az kullandıklarını belirtmektedirler.

Öksürük

Tuz lambası ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren bazı müşterilerimiz hem kendinde hem de çocuklarında yer alabilen öksürük şikayetine dönük olumlu tepkiler vermektedir. Özellikle gece çocuklarda oluşan öksürükler için lamba alan anne ve babalar bu yönde pek çok fayda elde ettiklerini dile getirmektedir. Kışın bronşit olan çocukları için sürekli buhar veren müşteriler öksürük problemini kaya tuzu lambası ile minimize etmektedir.

Bazı müşterilerimiz bademciklerinin olmasından dolayı kış mevsiminde kuruma olduğunu ve kış başlangıcından bitişine kadar sürekli öksürdüğünü ifade etmektedir. Tuz lambası kullanımından sonra hem öksürüklerinin azaldığını hem de sabahları erken kalkıp zinde uyandıklarını ifade etmektedirler.

Horlama

Horlama problemine dönük olarak tuzdan lamba alımı da oldukça fazladır. Bu edenle alan müşteriler özellikle eşlerinde meydana gelen horlamanın azaldığını veya ortadan kalktığını ifade etmektedir.

Alerjik Astım ve Bronşit

Özellikle kız ya da erkek çocuklarında ki astım için rahatlatıcı etkisi nedeniyle tuz lambası satın alan anne ve babalar çocuklarında ki uyku probleminin düzene girdiğini ve öksürük sorununun azalmaya başladığını dile getirmektedir. Ayrıca hava makinesi kullanımı da daha da azalttıklarını belirtmektedirler.

Burun Tıkanıklığı

Alerjik astım ve bronşit problemi yaşayanların özellikle burun tıkanıklığı yaşamaması gerekmektedir. Her sabah burun tıkanıklığı sorunu olduğunu dile getiren müşterilerimiz kendileri ya da çocukları için bu yönde sipariş ettikleri tuz lambalarının bu sorunu hemen hemen hiç yaşamadıklarını söylemektedirler.

Müşteri odaklı yaklaşımla hareket eden Türkiye’nin en büyük ve en çok satan kaya tuzu ve tuz lamba markası Çankırı Tuz Lamba müşterileri tarafından pek çok kez teşekkür ve memnuniyet mesajları aldık ve bu yönde telefon görüşmeleri sağladık.

Müşterilerimizin tuz lambası ile ilgili yapmış olduğu yorumlarda elde etmiş oldukları ortak faydaları belirli başlıklar altında ele aldık.

Bir önceki blog yazımız olan ''tuz lambalaları uykusuzluk için nasıl savaşmaktadır'' başlıklı yazıda tuz lambalarının uykusuzluk ile savaşı, radyasyon için tuz lambası, kırmızı tuz lamba, tuz lambasının uyku üzerinde ki etkisi konularından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 8 3869

8 Yorumlar

  • Fatma

    Fatma 2018-03-15 Yanıt

    MErhaba kızım 14 aylık burnu tıkalı ve geniz eti var kullanmak istiyorum fakat işlenmemiş olması gerek diye uyardı doktorumuz hangi ürünü almalıyım
  • Nursel YAYLA

    Nursel YAYLA 2017-09-23 Yanıt

    Merhabalar 1,5 yaşındaki kızımın odası için almak tuzlamba almak istiyorum, kronik öksürük be burun akıntısı var, kız kulesi ,kalp vs şekilli olanlardan tercih etmek isterim fakat siz daha iyi bilirsiniz, şekilli mi almalıyım yoksa standart mı?
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-23 Yanıt

      Merhaba Nursel Hanım, tuz lamba faydasını maksimum seviyeye çıkarmak için ve verim alabilmek için oda boyutunun lamba boyutu ile orantılı şekilde artması gerekir. Kaya tuzu lambalarının doğal, kız kulesi, kalp gibi şekillere sahip olmasından ziyade oda boyutuna na derece uygun olduğu önemlidir. Şayet lamba ağrılığı ile 3 katsayısı çarpıldığında ortaya çıkan sonuç m2'yi veriyorsa ya da bu m2'den büyük çıkıyorsa ürün ya da ürünler verim sağlayacaktır.
  • Tufan Oğuz

    Tufan Oğuz 2017-08-27 Yanıt

    selamünaleyküm kolay gelsin ben kastamonudan yazıyorumda bu kaya tuzu lambasının toptan alış fıyatları ne kadar oluyor?
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-08-28 Yanıt

      Merhaba Tufan Bey, toptan tuz lambası alımı için müşteri hizmetlerimizle irtibata geçebilirsiniz ya da müşteri hizmetlerimizden yazılı olarak toptan fiyat talebinde bulunabilirsiniz.
  • Hasan İş

    Hasan İş 2017-08-27 Yanıt

    Merhaba, kaya tuzu lambası hakkında bilgi alacaktım. Lamba ıŞıkları veya lamba astım ve nefes darlığına nasıl bir fayda sağlayabiliyor, bir yorumda okumuştum.
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-08-28 Yanıt

      Hasan bey merhaba, tuz lambası kısaca kaya tuzunun belirli şekillere sokularak lamba ile ısınabilir vaziyete getirilebilmesidir. Dolayısıyla tuz lamba içerisinde ki lambanın temel amacı üzerinde ki tuzun ısınmasını sağlayarak negatif iyon yaymasını sağlamaktır. Bu nedenlefayda açısından baktığımızda biz lambanın ışığından değil ısısından yararlanmaktayız.
      • M.a.t

        M.a.t 2019-01-14 Yanıt

        Peki kis aylarinda lamba yakmak yerine petegin ustune koysak ayni verimi alabilir miyiz. En azindan gunduzleri lambayi yakmadigimiz zamanlarda.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu