Ev Hanımlarının Çankırı Kaya Tuzu ve Doğal Tuz Lamba Rağbeti Arttı

Ev Hanımlarının Çankırı Kaya Tuzu ve Doğal Tuz Lamba Rağbeti Arttı

Ev Hanımlarının Çankırı Kaya Tuzu ve Doğal Tuz Lamba Rağbeti Arttı

Türkiye’nin en büyük ve en çok satan ve TPE tarafından tescilli kaya tuzu ve tuz lamba markası Çankırı Tuz Lamba, ilk kurulduğu yıllarda al-sat yöntemiyle satış gerçekleştirirken daha sonrasında üretip satmaya başlamıştır.

Kısa sürede hem ulusal hem de uluslar arası şekilde şubeleşen ve bayileşen Çankırı Tuz Lamba’nın bunu sağlamasının en önemli nedeni elbette 1980’den beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de bilinen birçok kamu kurumu ve market zincirine Özlü markasıyla ürün sağlayan Halit Özata Gıda Bakliyat San. Ve Ticaret Ltd. Şti.’dir.

Üretici niteliğe sahip olması fiyatı bakımından Çankırı Tuz Lamba’yı en çok cazip kılan etkenlerdendir. Üretim mantığıyla hareket eden şirketimiz kendisine yaklaşık 6 yıl önce eklemiş olduğu kaya tuzu ve tuz lamba halkasını da bu mantığa dayandırmıştır. Ürünlerinin fiyatı bu nedenle piyasa fiyatına göre çok daha uygun olan Çankırı Tuz Lamba’dan özellikle toptan Çankırı kaya tuzu ve doğal kaya tuzu lambası alan ev hanımı sayısı bir hayli artış sağlamıştır.  Bu artış özellikle Şubat ve Mart aylarında belirgin düzeydedir. Genel olarak ek gelir elde etmek için ürünlerimizi satmayı amaçlayan ev hanımlarına Çankırı Tuz Lamba tam destek sağlamaktadır.

Aşağıda konumuzu iki başlık altında ele alalım. İlk olarak ev hanımları hangi ürünlerimize daha çok rağbet gösteriyor ondan bahsedelim daha sonrasında ise Çankırı Tuz Lamba ev hanımlarına nasıl bir destek ve ayrıcalık tanıyor konusuna değinelim.

Ev Hanımları Özellikle Çankırı kaya tuzu ve Doğal Tuz Lambalarını Satıyor

Çankırı kaya tuzu ve doğal tuz lamba çeşitlerini daha çok satan ev hanımları, diğer ürünlerimize oranla bu ürünleri daha çok tercih etmekte ve satışa sunmaktadır.  Bu ürünler kadar olmasa da kaya tuzu sabunu da ev hanımları tarafından en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Hem talebi hem fiyatı bu ürünlerin tercih edilmesinde önemli etkenlerdendir.

Çankırı Tuz Lamba Ev Hanımlarına Nasıl Destek Sağlıyor?

Özellikle müşteri temsilcilerimizden Rabia ÖZATA, ev hanımları ile yakından ilgilenmekte ve ev hanımlarının sordukları tüm soruları detaylıca cevaplamaktadır. Özellikle Çankırı tuzu ve doğal tuz lambası başta olmak üzere tüm merak edilenlere ilişkin açıklamalar yapmaktadır.

 Genel olarak ilk kez ürün satan ev hanımları öz güven eksikliği yaşamaktadır.  Acaba aldığım ürünleri satabilir miyim yoksa elimde mi kalır şeklinde düşünen ev hanımlarına Çankırı Tuz Lamba önemli bir ayrıcalık tanımaktadır.  Çankırı Tuz Lamba ev hanımlarına her şartta ve her koşulda almış olduğu ürünlerde sınırsız iade fırsatı sağlamaktadır.

Bir önceki yazımız olan ‘’Türk Gıda Kodeksi Tuz Tebliği Kaya Tuzu ve Diğer Tuzlar Hakkında Ne Diyor? (Bölüm 2)’’ başlıklı yazıda tuz tebliği, sofra tuzu, sofrada öğütme tuzu, kaya tuzu, Türk Gıda Kodeksi Tuz Tebliği, gıda sanayi tuzu konularından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 KAYA TUZU 3 4311

3 Yorumlar

  • Rana Yılmaz

    Rana Yılmaz 2017-09-11 Yanıt

    Bebek ve kaya tuzu korelasyonu hakkında bilgi verebilir misiniz?
    • Çankırı Tuz Lamba

      Çankırı Tuz Lamba 2017-09-14 Yanıt

      Merhaba Rana Hanım, bebeklerin ne derece kaya tuzu tüketebileceği konusunda en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Bu nedenle doktorunuza bu soruyu yöneltmenizi rica ederiz. Öte yandan kaya tuzundan üretilen tuz lambaları kullanımı konusunda herhangi bir cinsiyet, yaş gibi ayrım yapılmamaktadır.
  • İzzet Kaya

    İzzet Kaya 2017-08-26 Yanıt

    Kaya tuzu, rafine edilmiş sofra tuzunun önemli bir rakibi. Dolayısıyla sadece rafine tuz satan kişilerin doğal kaya tuzu hakkında olumlu yorum yapmasını söylemek çokta mümkün değil. Canan Karatay, Yavuz Dizdar gibi kişiler kaya tuzu hakkında olumlu şeyler söyledikçe ardından rafine sofra tuzuna dönük olumlu açıklamaların gelmesi de kaçınılmayacaktır.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu