Sevgililer Günü için Tuzlu Hediye Önerileri

Sevgililer Günü için Tuzlu Hediye Önerileri

Sevgililer Günü için Tuzlu Hediye Önerileri

Her yıl 14 Şubat tarihinde kutlanan sevgililer gününde aşk ve sevgi atmosferi oluşur. Bu özel günde sevgililer ve birbirini seven diğer kişiler birbirlerine hediyeler alabilmektedir. Sevgililer, hediye alternatiflerinin çoğalması ve karmaşıklaşmasıyla birlikte klasik hediyelerden ziyade daha farklı ve dekoratif hediye arayışı içerisine girebilmektedir.

Bu yazımızda sizlere tuzlu hediye önerilerinde bulunacağız :)

Kalp Tuz Lambası Çeşitleri

kalp-cankiri-tuz-lamba

Sevgilinize alabileceğiniz en güzel ve unutulmaz hediyeler arasında yer alabilecek hediye, kalp tuz lambası modelidir. Neden mi? Çünkü bu ürün hem sevgilinize karşı dile getirebileceğiniz sözleri hem de onun ve ailenizin fotoğraflarının baskılanmasına da olanak sağlamaktadır. Kalp tuz lambaları, hem içerisinde ki kırmızı, sarı vb. renklerde ki ampullerle hem de üzerine işlenecek olan baskı ile dekoratif bir görüntü oluşturacaktır. Sadece bu kadar mı? Elbette ki hayır! Kalp şekilli modeller, yaydığı negatif iyonlar ve higroskopik etkisinden ötürü ortamın havasını temiz ve ferah hale getirir. Bu sayede hediye, bir hediyeden çok daha fazlasına sahip olabilecek. Siz de sevgilinize bir ömür kullanabileceğiniz sağlıklı ve dekoratif olan bu ürünü almak istiyorsanız kalp tuz lambası çeşitlerine bakabilirsiniz.

Doğal Kaya Tuzu Lambası Modelleri

dogal-tuz-lamba

Doğal kaya tuzu lambası, tuz lambaları arasında en klasik ve vazgeçilmez ürünler arasında yer almaktadır. Görünümünde ki ve diğer ürünlerle benzer olarak yapımında ki doğallık bu ürün çeşitlerinin “doğal” olarak ifade edilmesini sağlamıştır. Farklı ve renkli hediye olsun fakat bir o kadar da sade bir seçenek olsun diyorsanız doğal tuz lambası modelleri tam size göre.

Yüze Baskılı Modeller

yuzey-baskili-tuz-lamba

Sevgiliniz için bir başka hediye seçeneği olan yüzey baskılı tuz lamba modelleri, bazı yönlerden kalpli lambalarla benzerlik göstermektedir. Tıpkı kalp şekilli tuz lambaları gibi üzerine resim ve yazı baskısı da yapılabilmektedir. Ancak yüzey işlemeli modellerin en önemli özelliği daha sade bir görünüme sahip olmasıdır.  Sevgilinizin ve sizin de bir arada olduğunuz fotoğraf ve bu fotoğrafa ilaveten sevgilinizin en çok hoşlandığı kelime ya da cümlenin olacağı bir yüzey baskılı tuz lamba çeşidi ile ona güzel bir sevgililer günü sürprizi yapmış olabilirsiniz.

Vazo, Abajur ve Gaz Lambası Çeşitleri

vazo-tuz-lamba

Sevgililer günü için daha nostaljik ve şekilli bir hediye aramaktaysanız vazo, abajur ve gaz lambası şekilli modellerlere göz atmanızı önerebiliriz. Sağlık için faydalı olan bu tuz lambası çeşitlerinin en belirgin yönlerinden birisi sizin geçmişte ki anılarınızı canlandırabilecek özelliklere sahip olmasıdır. Bir ömür kullanabileceğiniz bu modeller sevdiğinize aşkınızı ifade edebilmeniz en güzel yollarından birisi olabilir.

Sadece bu çeşitler değil elbette. Piramit, şömine, yıldız, biblo, hayvan ve bitki şekilli tuz lambaları da sevgililer günü için önerebileceğimiz tuzlu hediyeler arasında yer almaktadır.

Sevgililer günü en çok sevgililer ve birbirine aşık olan çiftler tarafından kutlanıyor olsa da aslında daha geniş bir kutlama alanına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Şöyle ki sadece sevgilimize değil arkadaşlarımıza, kardeşimize, annemize ve babamıza onları mutlu edecek bir hediye alabiliriz. Bizim hayatımızda büyük bir öneme sahip olan ve bizim için çok değerli olan bu insanlara tuzlu hediyeler alarak onları tebessüm ettirmekle kalmayacaksınız ayrıca onlara faydalı bir hediye almış olacaksınız.

Sevgililer günü için alabileceğiniz dekoratif ürünlerden olan tuz lambası ve faydaları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilmek için cankirituzlamba.com/blog/104_tuz-lambalari-faydalari-ve-kullanma-kilavuzu.html bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanan 2019-02-07 TUZ LAMBA, NEGATİF İYON 1 1699

1 Yorum

  • Ali

    Ali 2022-04-01 Yanıt

    Fotoğraf baskı istiyorum üzerine

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu